dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 @drall: e zaten oraya da yazdım; said: elbette farkındayım 100m ile 200m'nin hızlanma grafikleri farklı. ama yine de yeni rekorları beklemedeyim.. sadece ilk 100m'yi kaç ile geçtiğini merak ediyorum. bir sektör içinde ortalama olarak yine bi 40km/h görmüş olabilir bu manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam çok net 12 m/s falan koşuyo. uçuyor 12m/s = 43.2 km/h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aquila said: tamam iste , gayet rahat. adam direk kosuyo, yani lan kosiim , hizlanim, depara atiim gibi degil, anlatamadim kendimi. yok yok.. Anladım seni gayet rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hmm o kısmını görmemişim mesajın pardon =) onu akşam torrentlerden falan indirip bakabilirmiyiz ki yazıyomuydu kenarlarda biyerlerde kaç metrede oldukları? yaklaşık olarak öğreniriz bari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 100m için hazırlanmışı var.. ama 200m için de detaylı analiz bekliyorum bekliyorum ben. gerçi donovan bailey'nin sektör başına (10m lik bı kısımda) bundan daha hızlı koştuğu iddia ediliyor hâlâ [47,6km/h]. ama ne biliym.. edit: aslında 2. 100m'yi de çok merak ediyorum da bu manyakın geçen kalkış kısmı çok sorunluydu. geç tepki vermişti ve en kötü 3. (sanırım) çıkışı yapmıştı. ondan dolayı zamanlarını merak ediyorum. aslında formula gibi bizi istatistiğe doyurmalı olimpiyatlar. sadece rüzgarla kalmamalı. Yarış sonrası herkesin hız/kalkış vs grafiğini verebilecek detaylarla, ölçümlerle dolu olmalı.. bu herifte doping yoksa eğer, sakatlık olmazsa 4-5 sene daha rekor kırar gibi geliyor bana..sonrasında da insanlık ışınlanmayı falan bulur herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aslında donovan bailey vs michael johnson yarışında sorun çıkmamış olsa 150m'de usain bolton ile güzel bi karşılaştırma yapıabilirdi süre olarak.. http://www.youtube.com/watch?v=sryuicuQyR0&NR=1 şu herife bi rakip çıksa 4sene içinde, sen 2012 olimpiyatlarındaki şenliği seyreyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 200 metreyi kendisinden başka kıracak bir insan olacağını zannetmiyorum. Gün olur çitanın biri zenci bir kızı bafiler, o zaman belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 100 metreyle 200 metreyi karşılaştırırken şuna dikkat edin yalnız; 100 metre koşusunda 1.20sn'lik bir takoz gecikmesi oluyor aşağı yukarı. Daha sonra da hızlanma payı vs. var. Ama 200 metrede ilk 100 metreden farklı olarak 2. 100 metrede takoz olmuyor yani yavaşlayarak koşsa bile büyük ihtimalle 9sn'nin altında ya da 9sn'ye çok yakın bir sürede koşuyor o mesafeyi. Bence artık kondisyondan çok ilk 10 metredeki çıkış ve hızlanma teknikleri belirleyecek sürelerini Usain Bolt'un. Yani süper bir antrenör gelir de o ilk 10 metredeki zamanı aşağı çekerse Usain Bolt 2062'de kırılabilir denilen 9.42 rekorunu önümüzdeki 10 senede kırabilir sakatlanmazsa. Ben acaba adam şu matrix anime'lerindeki atlet gibi sırrı mı keşfetti diyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 amcanın takozdan çıkış zamanı da vardır bir yerlerde. ancak 100m'de berbat kalktı herif.. 200m'de daha iyiydi sanki.. bu arada bu manyak hâlâ koşarkene rakiplere değil ekrandan süresine bakmaktadır.. deli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 birde ruzgar yuzune esiyormus utanmaz herifin... terbiyesiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam diip durmaın şuna... insan deil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 deadwoll said: Ben acaba adam şu matrix anime'lerindeki atlet gibi sırrı mı keşfetti diyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yalnız bu çakal olduğu için ajanlarla beraber çalışıp paraya para demememyi amaç edinmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 quadriceps dizden yukarı bölümdeki büyük kas bu arada. vücuttaki en uzun ve en geniş kastır kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şimdi izledim görüntüyü adam resmen arkasına bile bakmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yuh abi. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Metakuso said: quadriceps dizden yukarı bölümdeki büyük kas bu arada. vücuttaki en uzun ve en geniş kastır kendisi m.sartorius değil miydi yav en uzun kas?vallahi anatomiyi de unutmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 biceps o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 biceps minick be :D quadriceps en hayvanisidir 4 tane kas böle çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 merakla bekliyorum yeni yarışlarını ve rekorlarını saplantı oldu bende bu adam ne kadar geliştirebilecek acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 en uzun değil en büyük kas quadriceps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 az once 9.83 kostu golden league de, yine rahat kostu ama hizini almasi uzun surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 eve koşarak dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu adam dün gece yine ne güzel koştu bee adam showen artık danslar hareketler falan : ) garip bi komedyen güldürüyor adamı ama ne koşuyor bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eurosportta şimdi koşusu var 200 metre koştu.. bıraktı son 5 metrede istese kırardı bak organızatörler istediği şeyi vermediği için böyle yaptı herhalde diyor yoksa kırılırdı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar