bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bizim kantinde bi adam vardı Sabah ın 6 sında gelmişim okula daha okul yeni ısınıyor ben donuyorum uykulu uykulu adama diyorum bana açma versene lavuktan espri geliyor "Açma yok kapama versem" her sabah bu espriyi sektirmeden yapardı böyle adamı mikermisin sabahamı bırakırsın siz karar verin.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Nisan 2004 23:31 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 02 Nisan 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Açmayın Poğaçın! Ps: Bakmayın öle Halfmumi'den bulaştı galiba :) mumi sux biliyorsun de mi? :) eheh verdiğim zararlılıktan dolayı özür dikerim.. Ow yeah... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Geçen gün edebiyat hocamız bize anlatmıştı ben de size aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım. 1980 darbesinden önce TDK'nin başında gerçekten Türkçe'yi geliştiren insanlar varmış. 80 darbesinden sonra TDK ve Türk Tarih Kurumu birleştirilmiş ve başına gelen adamlar Türkçe'ye abuk subuk sözcükler katmışlar.Otobüs'e Oturgaçlı Götürgeç , TV'ye Aptal Kutusu gibi sözcükler konulmuş. Niye? Herşey Türkçe olsun. Haliyle insanlar bu sözcüklerle dalga geçerek Türkçe'nin yozlaşmasına sebep oldular.Yabancı dillerden daha fazla sözcük girdi dilimize. Büyük ihtimalle de 80 darbesinden sonra TDK'nın başına geçenler bunu istiyorlardı. Levie "Dilbilimci" Maxilack[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hmm ilginç bi olay ama Poğaça ile ne alakası var? öz be öz türkçe bir kelime Poğaça ve değiştirildiğini hiç duymadım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 heryerde poğça diyorlar valla[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 EKZOST EKZOZ *EGZOZ* => dogrusu EKSOZ EKZOS EGSOZ EGZOS EGZOZT falan filan..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: MeSh, 03 Nisan 2004 11:11 tarihinde demiş ki: EKZOST EKZOZ *EGZOZ* => dogrusu EKSOZ EKZOS EGSOZ EGZOS EGZOZT falan filan.. ehe bu daha iyiydi mesh de bir yurdum insanı cnm olur öle hatalar :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tdk kitabina baktim egzoz dogrusu... bakabilirsin.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eşortman aşöfmen?[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eheh ben EGZOST a bir e on veriyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 yaw Pohaça Açma Demeyin allah Askına yaa Midem Bulanmaya basladi artık 4 qundur Cafede Aynı Şeyleri yiyoz Sabah akşam Allahtan Çeşit çok Sucuklu,Pastırmalı,kıymalı,Salamlı,Kaşarlı,Patatesli,Zeyrinli,Boşlu var bide Buqun ne yesem acaba ?? qercekten içim kalkıyor artıkk :( :( :( :([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Halfmumi, 02 Nisan 2004 16:58 tarihinde demiş ki: TDK ya e-post atmak lazım :p El-Mek o :) Elektronik Mektup.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar