Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Evet evet...Pop demişti herhal,Türkiye sınırları içersinde her pastanenin register edilmiş bir Yenen hamur işi gıda olan Poğça yazılımı var,Buyrun efendim ; -Poğaça -Poça -Boğaca[c ile] -Poğça -Boça[aynen böyle,Digicamle gidip fotosunu çekcem :P] -Pohça -Poaça -Boaça -Boğaça -Boaça ... harflerin yerini değiştirerek,farklı farklı kombinasyon oluşturmak fecii şekilde olası :P Bunun önüne geçilmesi lazım....Yoksa felakete sürükleyebilir!!! *!TDK yı göreve çağırır* -Abi Boğaça var sıcak? -Yok hocam,sen bize 2 Danaça ver...Sıcak olsun.... ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 danaça izmirdemi soyleniyodu?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ahah hayır abi :) Boğa-ça Dana-Ça inek-Ça [ehe esprinin patenti bana aittir] idda ediyorum :P 3. Dünya savaşı bu yüzden bile çıkabilri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hakketen nedir onun aslı ya bende merak ettim vallaha simdi :) bi poça yazıyolar bi bogaca yazıyolar.. fırıncılar odası baskanından acıklama bekliyorum :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 lol Süper ya harbi var bu durum :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 TDK ya e-post atmak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aslında ğ yok işin içinde pohaça dır o evet evet pohaça :P[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Doğrusu Poğaça şeklinde olup "Iscaaaak Puuuuçaaaaaaa" şeklinde tabir edilir bizim evin önünden sabahın 6:47 sinde geçen adam tarafından.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: quamor, 02 Nisan 2004 15:24 tarihinde demiş ki: danaça izmirdemi soyleniyodu? valla ben duymadım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 puhaça ve pooça diye de söylenebilir dil kurumunun sitesine bakmak lazım[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 pogaça veya pohaça bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hey gidi. eskinin bohçası ne hale gelmiş be..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dil hususunda doğrusunun ne olduğunu söylemek güç. galat-ı meşhur olma durumu var. ki poğaça da aslında morf olmuş bohçadır.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 açma aç açsanda olur açmasanda kapa (çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim isteyen olursa editleyebilirim :))[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla fena olmaz. biraz bişiler öğrenirsiniz :D[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yazılışını bilmem de, canım çekti şimdi.. (insan obur olmasın, hele rejim yapan bir obur hiç olmasın) [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Nisan 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 tdksitesibakınız[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 there is no way. there is walking.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ben didiydim demek istemiyorum demeyi sevmem çünkü ben, ben dediydim demeyi seviyorum. ben dediydim.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şimdi çıtır bi açma ve yanında sıcacık bir çay olcak ;-)....ne güzel olurdu be...[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 zeytinli açma ve cocacola beee tek geçerim walla laaan canım çekti açık pastane vaaaamıdıırrr acep ....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Açmayın Poğaçın! Ps: Bakmayın öle Halfmumi'den bulaştı galiba :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 holyyy offffff :lol:[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Holyman, 02 Nisan 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Açmayın Poğaçın! Ps: Bakmayın öle Halfmumi'den bulaştı galiba :) mumi sux biliyorsun de mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 böhühühühü ben sux değilim :((((( ;)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar