Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Evet evet...Pop demişti herhal,Türkiye sınırları içersinde her pastanenin register edilmiş bir Yenen hamur işi gıda olan Poğça yazılımı var,Buyrun efendim ; -Poğaça -Poça -Boğaca[c ile] -Poğça -Boça[aynen böyle,Digicamle gidip fotosunu çekcem :P] -Pohça -Poaça -Boaça -Boğaça -Boaça ... harflerin yerini değiştirerek,farklı farklı kombinasyon oluşturmak fecii şekilde olası :P Bunun önüne geçilmesi lazım....Yoksa felakete sürükleyebilir!!! *!TDK yı göreve çağırır* -Abi Boğaça var sıcak? -Yok hocam,sen bize 2 Danaça ver...Sıcak olsun.... ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
quamor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 danaça izmirdemi soyleniyodu?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ahah hayır abi :) Boğa-ça Dana-Ça inek-Ça [ehe esprinin patenti bana aittir] idda ediyorum :P 3. Dünya savaşı bu yüzden bile çıkabilri...
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hakketen nedir onun aslı ya bende merak ettim vallaha simdi :) bi poça yazıyolar bi bogaca yazıyolar.. fırıncılar odası baskanından acıklama bekliyorum :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 lol Süper ya harbi var bu durum :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 TDK ya e-post atmak lazım :p
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aslında ğ yok işin içinde pohaça dır o evet evet pohaça :P[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Doğrusu Poğaça şeklinde olup "Iscaaaak Puuuuçaaaaaaa" şeklinde tabir edilir bizim evin önünden sabahın 6:47 sinde geçen adam tarafından.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: quamor, 02 Nisan 2004 15:24 tarihinde demiş ki: danaça izmirdemi soyleniyodu? valla ben duymadım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 puhaça ve pooça diye de söylenebilir dil kurumunun sitesine bakmak lazım[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hey gidi. eskinin bohçası ne hale gelmiş be..[signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dil hususunda doğrusunun ne olduğunu söylemek güç. galat-ı meşhur olma durumu var. ki poğaça da aslında morf olmuş bohçadır.[signature][hline]ben olmuşum imza..
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 açma aç açsanda olur açmasanda kapa (çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim isteyen olursa editleyebilirim :))[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla fena olmaz. biraz bişiler öğrenirsiniz :D[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yazılışını bilmem de, canım çekti şimdi.. (insan obur olmasın, hele rejim yapan bir obur hiç olmasın) [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Nisan 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 tdksitesibakınız[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 there is no way. there is walking.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ben didiydim demek istemiyorum demeyi sevmem çünkü ben, ben dediydim demeyi seviyorum. ben dediydim.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şimdi çıtır bi açma ve yanında sıcacık bir çay olcak ;-)....ne güzel olurdu be...[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?...
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 zeytinli açma ve cocacola beee tek geçerim walla laaan canım çekti açık pastane vaaaamıdıırrr acep ....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Açmayın Poğaçın! Ps: Bakmayın öle Halfmumi'den bulaştı galiba :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 holyyy offffff :lol:[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Holyman, 02 Nisan 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Açmayın Poğaçın! Ps: Bakmayın öle Halfmumi'den bulaştı galiba :) mumi sux biliyorsun de mi? :)
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 böhühühühü ben sux değilim :((((( ;)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Öne çıkan mesajlar