Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu akşam derse girmeyelim, gidelim şarap(bu kelimeyi duyan ben direk hipnoztize oldum, nektar gibiydi zaten) içelim dedik, adam başı tam 21 kağıt hesap(şarabın yanında peynir hede hödö istedik tabi) geldi. çıldırıciim. eve gelir gelmez bi defne yaprağı attım ağzıma, sakinleşmeyi bekliyorum. :D[signature][hline]isolation
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Şarap içilirmi be kardeşim ne zevk alıyorsunuz şundan hiç sevmiyorum iç rakını biranı kanyağı viskiyi bul ne güzel kafayı üüüü içesim geldi şimdi evden 200m uzakta pub var heueu eve servis yaparmı acep?[signature][hline]bla bla bla ...
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Doluca-Antik. kişi başı 1-2 kadeh falan. abi yapma, şarabın Tanrısı bile varmış zamanında.[signature][hline]isolation
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Aurora, 02 Nisan 2004 21:39 tarihinde demiş ki: Doluca-Antik. kişi başı 1-2 kadeh falan. abi yapma, şarabın Tanrısı bile varmış zamanında. Nerde içtiniz ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 $arap'i turkiye'de en iyi Turasan'da yapiyolar, Kapadokya. mukemmel otesi.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şarabın tanrısı mok yesin Rakı var be olmadı viski ama hepsi pahalandı en güzeli kolonya içmek artık ucuzda 1milyon yauw[signature][hline]bla bla bla ...
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 okulun içindeki restaurantta. başka yere gitmek zor geldi, ark.lar da konsere gidecekti zaten, başka yere gitmeye vakit yoktu. keşke gidip bi marketten alsaymışız.[signature][hline]isolation
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bonepartcığım, adam başı 21 :)[signature][hline]isolation
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Efes Güneşi Rulazzz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eh evet fena fiyat diil[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Kaliteli bir beyaz şarap ve özenerek hazırlanmış çeşitli peynirlerden oluşan muhteşem bir peynir tabağı gibisi varmı bre. Bu bahsettiklerimi 2 kadeh artı bir tabak 20-30 milyondan ucuza zaten pek alamazsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 pazarda satılan normal peynirlerdendi[signature][hline]isolation
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kazıklanmışın o zman :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kalecik karasi içtigim en güzel sarapti.. bir de evet sarap + peynir tabagi (hele benim gibi kasar hastalarina) süperdir.. rakiyi sevmem, bira içerim boyuna..
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 destur bre zındıklar[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 OHaa adam basi 21 milyon yuh ne ictiniz abi 1950 den kalma sarap fln mi ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bi dakka adam başı 20 milyon mu? E yuh.. o şaraba deymez.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 gitti giden bi kere :)[signature][hline]isolation
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 1 şişe içmeden zevk vermiyo şarap :) 1 şişe sevilen - kırmızı içicen ohh varya yarın akşam alıcam zaten bugun arkadaşa diyodum icqdan oturucam odada bole minderime yaslanıcam kanepeme ışıgı kapıcam masa lambam yancak sarı renk ışık açıcam şöle sağlam bi müzik falan yaslanıcam arkama içicem içicem :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 O parayı Camii ye verseniz şimdiye dünyanın en büyük minaresini yapardık.Sizin gibiler yüzünden hep islami mimaride gelişemiyoruz. Adam başı 21 milyon verdiniz 1-2 kadeh içtiniz niahahahah!!! afedersin ama sizi iyi .... kazıklamışlar:)[signature][hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 21milyona bi ufak açtınmıydı yemin ediyorum dünya gibin dönerdin paso[signature][hline]bla bla bla ...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 zevkler tartışılmaz rakının içilecegi zaman ve yer var şarabın da.. ehe rakı pek içmezdim bugune kadar da geçen nevizade çıkarmasında içtim işte 2. kez ve güzel hakikaten ama şarabında ayrı bir tadı var :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ismini şimdi hatırlamıom ama 5 litrelik bi şarap aldık geçen gün 12 milyon liraydı...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Şarbi Sokakta içiçen ne öyle alıcan 2 milyonluk şarabi suratın ekşiye ekşiye içicen[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 alcan şişeni, peynirlerini, kadehlerini sahilde içcen. hele bi de gitar çalan bi eleman oldu mu gel keyfim gel.. tabi restoranda içmenin ortamı başka da.. fransız mısınız kardeşim (hatunla başbaşa olunca istisna tabi eheh).[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Nisan 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar