Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Türkiye Futbol Federasyonu Süper KupasıGalatasaray - KayserisporHakem: Selçuk DereliYardımcı Hakemler: Cem Satman, Erdinç Sezertam4. Hakem: Kamil Abitoğlu 17 Ağustos Pazar MSV-Arena Stadı 21.00 Trt 1 Naklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 anam ne güzel başlık gözlerim kamaştı resmen kayserispor'dan çok umutluyum bu sezon ben. o açıdan sürpriz yapabilir diye düşünüyorum. steaua maçındaki kadroyla sahaya çıkarsa kayseri'nin kesin kazanacağını da iddia ediyorum. 1-0 ya da 2-1 kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kayseri alabilir.galatasarayın pek ciddiye alcagını sanmıyorum bu maçı.antreman maçı gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Neden Almanya'da oynanıyor, anlamadım. Ayrıca Galatasaray kazansın tabi ki de, kayseri korkutuyor. 4g4h0w4 flan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kayseri yargılar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kayseri'nin stadı yapan şirket şartları yerine getirmediğinden dolayı anlaşmaları feshedilmiş. yazık oldu çok da güzel stad yapıyolardı bu sezon orda oynayacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 galatasaray bukreş maçındaki gibi oynarsa kayseri 2. kupasını kaldırır valla. ama biraz hatalarından ders almıştır heralde skibbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kayseri alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 galatasaraya bol şans şimdiden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 chesterfield said: Neden Almanya'da oynanıyor, anlamadım. ilk defa değil ki? 2 sene önce başladı zaten. ilk ikisi de almanya'da yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Gurbetçilerimizden de para kazanalım diye. Kupa Türk, takımlar Türk, hakemler Türk, bunun başka bi izahı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Yılın 1 günü gurbetçilerde maç izleyebilsin dersek daha doğru olur amaç budur.. saptırmanın alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Aksini iddia eden yok, hem ziyaret hem ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 uzatmalar da gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 uzatmalarda kayseri bizi üzmüştü 2 sezon önceydi sanırsam,samiyen'deydi bi de. bakalım hayırlısı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 galatasaray'ın yedek ağırlıklı çıkacağını okudum bugün. öyle olursa kupa tarihinin en farklı yenilgisini alırlar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 uctunuz iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sanmıyorum yedek kadroyla cıkcaklarını takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yedek kadromuz as kadrodan daha iyi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kayseri yönetecek bu akşam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 GALATASARAY Aykut Sabri Servet Meira Hakan Balta Hasan Şaş Mehmet Topal Ayhan Barış Lincoln Nonda KAYSERİSPOR Souleymanou Koray Eren Ali Turan Toledo Mehmet Topuz Saidou Abdullah Mehmet Eren Puroviç Julius Aghahowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aghahowaya dikkat. bi de kewell oynayacaktı hani noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Oh oh oh 16. saniyede yiyoduk bi tane evlere şenliğiz yine yihuu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 de sanctis ve kewell ne zaman oynatılacak ben de cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 De Sanctis antremanlarda hatalı goller yemiş hep, ama Kewell'ı ben de merak ediyorum :D Ayrıca 6 tane falan yeriz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar