Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlayan Diziler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pırokşi said:
Dexter 2 sezon, bir sezonu 12 bölüm

Dexter sezon 3 geliyor :)
Birde seyretmediysen Rome var 2 sezon toplam 22 bölüm devamıda çıkmaycak maalesef.

Pushing Daisies ve Chuck var ikiside 1 sezon. Biri 9 biri 13 bölüm.
Mesaj tarihi:
chuck güzeldir
dexter güzeldir
how i met your mother da güzeldir hoş bunun 3.sezonu da çıktı ama 1 bölüm 30dk olduğundan sorun olmaz ilk iki sezonu zaten müthiş komikti
gülmek istiyorsan chuck ve how i met your mother ekşin mekşin kurgu murgu diyorsan dexter
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:
Penthesilea said:
Chuck
Dirty Sexy Money
Gossip Girl
Big Bang Theory

hepsi 1. sezonunu bitirdi yeni
Gossip Girl indirdim.Biraz sıkıcı gibi bi kaç bölüm sonra açılır inş.

Gossip Girl ilk 6 bölüme dayanırsan, olağanüstü.Zaten ben önce sırf V.Mars'tan Kristen Bell seslendiriyor diye izlemeye başladım,ama sonra iyi açıldı. 2. sezonunu çekiceklermiş zaten gerçi ABD ratingleri düşük biraz ama iTunes satışı fazlaymış.
Mesaj tarihi:
aynen oyle. ben ilk basladim 2 bolum izledim ne lan bu rezalet diye biraktim. sonra bos bi animda 2-3 bolum daha izledim ve baya sardi :) dawson and the city zaten direk dizi hehe.

Akhlaur said:
Dirty Sexy Money nasıl ya çok duydum ettim.Bi de sutherland miydi ne o oynuyor dizide sanırım.İyi mi var mı izlemiş olan?

dirty sexy money baya guzel. Sutherland oynuyor evet ve adam dev bi oyuncu, ailenin basi rolunde iste. Eglenceli bi dizi, yer yer drami da guzel sokusturmuslar. Oneririm
Mesaj tarihi:
dead like me var çok güzel 2 sezon ama biraz eski, 2. sezonda bitti (bitmeden bitti) ama bu yaz filmi cıkacakmış göyya tutulursa diziye devam edilecekmiş.

ama öyle ya da böyle bence izlenmesi gereken süper dizi
  • Yeni Oluştur...