DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 izledigim dizilerin ara vermesiyle yeni dizi arayışına girdim.Fakat popüler çoğu dizi 3 yada 4 sezondan fazla.Bana yeni başlamış en fazla 2. sezonu çıkmış diziler lazım. var mı önerisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dexter 2 sezon, bir sezonu 12 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Chuck Dirty Sexy Money Gossip Girl Big Bang Theory hepsi 1. sezonunu bitirdi yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 J.J. Abramsin yeni dizisi baslicak yeni sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 zaten butun diziler yaz tatilinde su an, yeni sezonlar baslamadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gossip Girl bomba dizi.Ben sevdim en azından tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dirty Sexy Money nasıl ya çok duydum ettim.Bi de sutherland miydi ne o oynuyor dizide sanırım.İyi mi var mı izlemiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Pırokşi said: Dexter 2 sezon, bir sezonu 12 bölüm Dexter sezon 3 geliyor :) Birde seyretmediysen Rome var 2 sezon toplam 22 bölüm devamıda çıkmaycak maalesef. Pushing Daisies ve Chuck var ikiside 1 sezon. Biri 9 biri 13 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ha chuck'ta iyidir bu arada atlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 chuck güzeldir dexter güzeldir how i met your mother da güzeldir hoş bunun 3.sezonu da çıktı ama 1 bölüm 30dk olduğundan sorun olmaz ilk iki sezonu zaten müthiş komikti gülmek istiyorsan chuck ve how i met your mother ekşin mekşin kurgu murgu diyorsan dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Penthesilea said: Chuck Dirty Sexy Money Gossip Girl Big Bang Theory hepsi 1. sezonunu bitirdi yeniGossip Girl indirdim.Biraz sıkıcı gibi bi kaç bölüm sonra açılır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Yav ne yapacaksınız yeni dizileri, çoğu balon. Ne varsa klasiklerde var ;) http://forum.paticik.com/read.php?11,1681774,3456537#msg-3377726 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 eski diziler cok uzun 5 ile 10 sezon arası gidiyo.indirip izlemesi uzun sürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 tabiki coupling ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 coupling ve big bang theory izledim. Jeffrey (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 DeBuffAndHeal said: Penthesilea said: Chuck Dirty Sexy Money Gossip Girl Big Bang Theory hepsi 1. sezonunu bitirdi yeniGossip Girl indirdim.Biraz sıkıcı gibi bi kaç bölüm sonra açılır inş. Gossip Girl ilk 6 bölüme dayanırsan, olağanüstü.Zaten ben önce sırf V.Mars'tan Kristen Bell seslendiriyor diye izlemeye başladım,ama sonra iyi açıldı. 2. sezonunu çekiceklermiş zaten gerçi ABD ratingleri düşük biraz ama iTunes satışı fazlaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aynen oyle. ben ilk basladim 2 bolum izledim ne lan bu rezalet diye biraktim. sonra bos bi animda 2-3 bolum daha izledim ve baya sardi :) dawson and the city zaten direk dizi hehe. Akhlaur said: Dirty Sexy Money nasıl ya çok duydum ettim.Bi de sutherland miydi ne o oynuyor dizide sanırım.İyi mi var mı izlemiş olan? dirty sexy money baya guzel. Sutherland oynuyor evet ve adam dev bi oyuncu, ailenin basi rolunde iste. Eglenceli bi dizi, yer yer drami da guzel sokusturmuslar. Oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 carnivale var 2 sezon, biraz ağır sayılır ama sardırırsan süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Dirty Sexy Money 10 numara dizi. Chuck, Dexter, The Big Bang Theory falan filan güzel. Güzel dediğim onlar da 10 numara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dirty sexy money ççok sarmadı ilk 2 bölüm bıraktım. bu sene izleriz bi daha. chuck iyi baya chuck izleyin izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dead like me var çok güzel 2 sezon ama biraz eski, 2. sezonda bitti (bitmeden bitti) ama bu yaz filmi cıkacakmış göyya tutulursa diziye devam edilecekmiş. ama öyle ya da böyle bence izlenmesi gereken süper dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gossip Girl 6 bölümü kaldı.Dizi sonradan açılmaya başladı. Gossip girlden sonra Chuck izlemeye başlıcam chuck biraz daha kısaymış 13 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 daha başlamadı ama terminator-sarah conner's chronicles geliyor 16 eylülde p.s fox tv de daha once yayınlanıyormus nasıl olduda görmedim ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gossip girl HIMYM Chuck Dirty Sex Money Coupling bunların hepsini indirdim.Dirty Sex money başlamadım henüz.yko mu başka dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 25dakikalık 3 yada 4 sezonlu dizilerde olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar