Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent Clienti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
U-Torrent satildiktan sonra eski veriyon kullaniyodum simdi format attim urasmakta istemiyorum. Azureus Vuez mu ole bisi olmus karman corman sacma sapan en tiksindigim program tipine donmus aceba u-torrent kadar basit temiz bi program bilen war midir.

(Konu once acilmistir kesin ama bu hafta uplanan bi konu yoktu)
Mesaj tarihi:
gerge gelip deluge dicek birazdan =P

yalniz deluge'nin windows ile sorunlari var(di, simdi nasil bilmiyorum). onun yerine baska bir client'tan daha bahsediyordu windows icin ama hatirlamiyorum onu.
Mesaj tarihi:
özgür bir yazılım için "ahanda bunu kürtler yapmış" diyerek küsmek ne kadar doğru tartışırım..

ben kullanıyorum. az biraz sorunları var windows üzerinde ama özgür bir yazılım ve daha light'ı yok..
Mesaj tarihi:
Demekki kürtler oturup çevirip göndermiş dil dosyasını ki kürtçe desteği var. Türkler de gönderseymiş ya da girişimde bulunsaymış türkçe desteği de olurmuş değil mi ?

Bilip bilmeden o kadar güzel saçmalamışsınız ki.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Deluge iyidir.

Halite var bir de Windows'a özgü ama Wİndows kullanmadığımdan denemedim, bilmiyorum nasıl ama kaynak tüketecek tarzda değil.
Mesaj tarihi:
Bittorrent en iyi seçim; utorrentin arayüzüne geçtiler ve aynı zamanda resmi.Deluge tam bir işkence Linux'ta nasıldır bilmiyorum ama yok özgürmüş yok bilmemne köle olsun kardeşim köle olsun da adam gibi çalışsın traydan büyütünce kafasına göre donup kalmasın program.
Mesaj tarihi:
utorrent kullanıyorum ben valla, satıldı mı satılmadı mı kime satıldı satılınca noldu gibi şeylerle hiç ilgim yok.
indiriyor mu, indiriyor. ayarları da aynen duruyor işte.
ayrı ayrı dosya seçip indirebiliyorsun, high/normal/low atayabiliyorsun dosyaları, torrentin remaining'ini görebiliyorsun, seer/peer'ini görebiliyorsun vs bi ton özelliğe sahip.

azureus kullanmıyorum, eskiden abc, bitlord felan kullanmıştım, utorrent çok daha iyi diye ona geçtim gayet de memnunum.

linux kullananlar elbette deluge kullanabilir ama linux değil windows kullanıyordur eminim çoğumuz.
  • Yeni Oluştur...