BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 U-Torrent satildiktan sonra eski veriyon kullaniyodum simdi format attim urasmakta istemiyorum. Azureus Vuez mu ole bisi olmus karman corman sacma sapan en tiksindigim program tipine donmus aceba u-torrent kadar basit temiz bi program bilen war midir. (Konu once acilmistir kesin ama bu hafta uplanan bi konu yoktu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 gerge gelip deluge dicek birazdan =P yalniz deluge'nin windows ile sorunlari var(di, simdi nasil bilmiyorum). onun yerine baska bir client'tan daha bahsediyordu windows icin ama hatirlamiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 deluge'u yukledim birkere açtım tam kurucam dil seçin bölümünde Kürtçe ve ingilizce yazıyordu . Direk sildim . Yapanın kürt olduğundan başak bir olasılık gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 özgür bir yazılım için "ahanda bunu kürtler yapmış" diyerek küsmek ne kadar doğru tartışırım.. ben kullanıyorum. az biraz sorunları var windows üzerinde ama özgür bir yazılım ve daha light'ı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Demekki kürtler oturup çevirip göndermiş dil dosyasını ki kürtçe desteği var. Türkler de gönderseymiş ya da girişimde bulunsaymış türkçe desteği de olurmuş değil mi ? Bilip bilmeden o kadar güzel saçmalamışsınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Deluge iyidir. Halite var bir de Windows'a özgü ama Wİndows kullanmadığımdan denemedim, bilmiyorum nasıl ama kaynak tüketecek tarzda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 neden utorrent kullanmaya devam etmiyosun anlamadım? eski versiyonunu mu bulamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bittorrent cok basit onu kullaniyorum ben. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 torrentten pek anlamam ama utorrent ile 2 gündür birşey indiremiyorum programdanmı kaynaklanıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 port falan aciyosun galiba, ben bittorentte port actim sadece, rahat rahat indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bittorrent en iyi seçim; utorrentin arayüzüne geçtiler ve aynı zamanda resmi.Deluge tam bir işkence Linux'ta nasıldır bilmiyorum ama yok özgürmüş yok bilmemne köle olsun kardeşim köle olsun da adam gibi çalışsın traydan büyütünce kafasına göre donup kalmasın program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cado said: torrentten pek anlamam ama utorrent ile 2 gündür birşey indiremiyorum programdanmı kaynaklanıyor buneyse modeme reset attım düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 utorrent kullanıyorum ben valla, satıldı mı satılmadı mı kime satıldı satılınca noldu gibi şeylerle hiç ilgim yok. indiriyor mu, indiriyor. ayarları da aynen duruyor işte. ayrı ayrı dosya seçip indirebiliyorsun, high/normal/low atayabiliyorsun dosyaları, torrentin remaining'ini görebiliyorsun, seer/peer'ini görebiliyorsun vs bi ton özelliğe sahip. azureus kullanmıyorum, eskiden abc, bitlord felan kullanmıştım, utorrent çok daha iyi diye ona geçtim gayet de memnunum. linux kullananlar elbette deluge kullanabilir ama linux değil windows kullanıyordur eminim çoğumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 vuze ye kötü diyorsunuz ama bende çok sağlam çalışıyor ve çok hızlı indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 flashget neyinize yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 UTorrent kullanıyorum, gayet stabil istediğimi rahat rahat indiriorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 utorrent kullanıyorum ben de, hala gayet memnunum. hatta gelen updateten sonra çok daha hızlı çekmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Aynen utorrent ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 utorrent için port açmak istiyoruz sabit ip al diyor tüm siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Port açma ile sabit ip nin ne alakası varmış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bana değil portforwarding e soyleyelim bunları :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 deluge mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sabit ip dediği router'ınızın ip'si olmasın? 192.168.1.1 gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 utorrent 1.8 çıktı yeni yeni versiyon çekin işte çatır çatır indirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aynen valla. 1.8 cikti stabil olarak mis olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar