sharky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Guzel oyuna benziyor. :) Orjinal siteleri falan denmis, nerede bu orjinal siteler ? Ben oyun mekanigini bir okuyayim iyice, yer olursa ben de katilabilirim. Oeh essek kadar aciklama thred 'i varmis, flashli mlashli. Okuyayim bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dory said: ne soruyosun lan boyle sorulari =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bone said: bu mafia gamesi yeni gordum de fotoroman ile ne alakasi var ki bunlarin? devamlı update edilmesi gereken postlar oluyor mafia'da.. ya da oyun içi veya dışı insanların attıgı hatalı postların editlenmesi icap edebiliyor.. azmo da elinde bu yetkilerin oldugu bölümde oynattı dogal olarak.. ben de hem basladıgı yerde devam etsin hem de gerektiginde azmo'ya editleteyim diye bu bölümde actım oyunu (genelde degisiklikleri yaptırdıgım kisi fizboz oldu gerci =)).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cok tatli oyun. Ben de oynamak istiyorum bir sonrakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eğer talep olursa tahminen 10 kişilik, rol dağılımı belli ama tarzı biraz daha farklı bir oyun oynatabilirim azmo'nunkine ek olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hadi rmk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 talep olmasına olur da ön talep oluyorsa beni kesin yaz, yedek medek olmasın bu sefer kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Lutfen benide ekle listeye yeni oyun olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de ya ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bone'un sordugu soruya karsilik: Forum said: Oyuncuların kendilerine özel oyun dünyalarını yansıttıkları mekanımız bolumun aciklamasi bu, bu oyunlar da bizim oyun duyalarimiz ve size yansitiyoruz :) Ayrica Atmin krallarla konusup forum oyunlarinda bu bolumun kapsaminin icine girmesini rica edecem en yakin zamnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Spyro said: Bone said: bu mafia gamesi yeni gordum de fotoroman ile ne alakasi var ki bunlarin? devamlı update edilmesi gereken postlar oluyor mafia'da.. ya da oyun içi veya dışı insanların attıgı hatalı postların editlenmesi icap edebiliyor.. azmo da elinde bu yetkilerin oldugu bölümde oynattı dogal olarak.. ben de hem basladıgı yerde devam etsin hem de gerektiginde azmo'ya editleteyim diye bu bölümde actım oyunu (genelde degisiklikleri yaptırdıgım kisi fizboz oldu gerci =)).. screenshotlu oyun görmeyi düşünmüştüm de hevesim kursağımda kaldı. normal garbage oyunu olmuş "ateş ettim, vurdum" gibi birşey. aslında bu oyunu oyundan screenshotlar alarak oynasanız (oynanılsa) çok daha renkli ve heyecanlı olduğunu düşünüyorum. tabii biraz emek/uğraş gerekicek ama olsun :D Azmodai said: Ayrica Atmin krallarla konusup forum oyunlarinda bu bolumun kapsaminin icine girmesini rica edecem en yakin zamnada. garbage'i tümden buraya mı taşıycaksınız yani? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 e garbagedaki son harften kelime türetme geyikleriyle bunun alakası yokki, oynatan insanlar çok sağlam vakit ayırıyolar ve emek harcıyorlar. köstek olmayalım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bone said: Spyro said: Bone said: bu mafia gamesi yeni gordum de fotoroman ile ne alakasi var ki bunlarin? devamlı update edilmesi gereken postlar oluyor mafia'da.. ya da oyun içi veya dışı insanların attıgı hatalı postların editlenmesi icap edebiliyor.. azmo da elinde bu yetkilerin oldugu bölümde oynattı dogal olarak.. ben de hem basladıgı yerde devam etsin hem de gerektiginde azmo'ya editleteyim diye bu bölümde actım oyunu (genelde degisiklikleri yaptırdıgım kisi fizboz oldu gerci =)).. screenshotlu oyun görmeyi düşünmüştüm de hevesim kursağımda kaldı. normal garbage oyunu olmuş "ateş ettim, vurdum" gibi birşey. aslında bu oyunu oyundan screenshotlar alarak oynasanız (oynanılsa) çok daha renkli ve heyecanlı olduğunu düşünüyorum. tabii biraz emek/uğraş gerekicek ama olsun :D Azmodai said: Ayrica Atmin krallarla konusup forum oyunlarinda bu bolumun kapsaminin icine girmesini rica edecem en yakin zamnada. garbage'i tümden buraya mı taşıycaksınız yani? :S bone allah aşkına, yıllardır buradasın bu forumu kullaıyorsun trolluk ve muhalefet yapmış olmak için yorum yazma. Garbage ile alakası yok bu oyunların, bir çok community forumda hatta mafia oyunların kendisine ait bir bolümü vardır (bkz: somethingawful ve hyperioninvictus) hepsi GAMING alt forumunda oluyor ve bizde de OYUNLAR kısmının altındaki en uygun yer burası. Forum oyunları garbagelık konular değildir, garbage saçma sapan konulardan alakasız geyiklerin döndüğü yerdir. Şikayet edeceğine bidahakı oyunun kayıtlarına gir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 forum game derken "bir usttekinin nickiyle dalga gec! HEYOO" tur oyunlardan bahsetmiyorum, bu oyunu biraz incelersen birazcik daha karisik, derin ve mantikla alakali oldugunu hatta cok ta eglenceli oldugunu fark edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi aramiza almiyoruz onun darini yapiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi bu herife cevap vermektense direk bölümden banla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bana gerek yok, konuyu, oyunlari okusun ogrensin istiyorum, bunun bir "harf turetmece" olmadigini gorsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 berke de cansudan ayrilsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 7 yıllık forumun üyesi, 12 yıllık internet kullanıcısı, 19 yıllık PC kullanıcısısın, hala seni oyunlara almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 berke kim, cansu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tanimiyorum ]=8( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tanimadigin insanlarin arkasindan konusma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 allah çarpor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bi opersem carpmaz belki? hi? (K) azmo bos durma plz, yeni oyun istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oyun bitsin, acacagiz yeni kayit. siz de biraz ac kalin, caniniz daha cok ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar