McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Dwarf Female çoğu kişi tarafından çok çocuksu göründüğü için Lineage II'nin yapımcıları ona daha yetişkin havası katmak için modeli yenilemişler. Resmi açıklama: Extreme Female Dwarf Make-Over! Due to the public outcry regarding the youthful appearance of female Dwarf character, NCsoft has decided to give the female character a more mature appearance. Extensive studies were held to find the most appealing look for the brand new character, and we feel the community will be pleased with the results. As a sneak-preview, we are releasing an initial rendering to the community! Resmi modelleme görüntüleri[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Iyk bune[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 top sakal falan mi cekmis hatun kendine yoksa ben mi uykusuzum?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 allahtan female acmamısım yaw valla kıyısından gectik boyle olacaksa eskisi daha iyi .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ahaha bu ne hem japon hem de sakallı LOL ! bi kere japonlar zaten kısa, hepsi dwarf, ayrı alt race açmak gereksiz.. asdads sakala diyecek birşey bulamıyorum travesti kelimesine ayrı bir anlam katmışlar..[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki: cinsiyet ameliyatı gerek.. aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 saat 12yi geçsede kurtulsak şu nisan 1 şakalarından artık :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 dwarf'a sakal takilmis hali di mi bu? dwarf çok güzelmis eger öyleyse..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bu blizzard'ın şakasının yanında sönük kalmış ya. beenmedim :p[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 eet bak o da var :D blizzard owns :)[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki: cinsiyet ameliyatı gerek.. aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 blizzard naaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ragnorak online gibi lam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 uuha harbi bunedir yavv simdi olgunmu olmush bu heralde sahte maske takmish bi cuce(!) kizi bu hehe cuce disilerinin ole incecik bisi olmasi da komik gelio bana saten ilk gordugumde (cuce oldugunu bilemden once) bu hangi irk yav olmustum [Bu mesaj Creel tarafından 02 Nisan 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Daha görmedim cüce kadınının normalini ama bunun sakalsızıysa olmamış benim bildiğim cücenin erkeğine benzer. Bu şirin bişey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eheh buda güzel sakal takmis bildigin anime kizi :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biizmkileden birinin dedigi gibi orc deil o barbar :) otesi yok orc dedign o kadar karizma olmaz be :P adamlar deli yapmish ama abartmishlar o ayri :) ben humanlarin magelerine taktim nasil tosak gecilcek bi style ve voice tur o hehe tabi drow olunca bole olyo :) bide elf disi buyuculerinin sesleri cok ii sanki liseli kız gibin :P[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar