urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mayhem said: Burger King Big king XXL, büyük seçim. Soğan Halkası veya Wings (duruma göre ikiside söylenebilir) Acı, Barbekü ve Bufalo sos Hardal, Sarmısaklı Mayonez. tek geçerim. + crispy chicken + whooper karar veremedim sdfs burger king (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tatlı ekşi tavuk. yapmayı da öğrendim evde gerçeğine tat olarak %90 yakın bir şekilde yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hotwings, kova kova böyle, efsane bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mc'in double köfte burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 jumbo cheeseburger mkenü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 KFC Extreme Big Size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 mcroyal tvuk + 2 patates + ayran mcdonaltdan yiyebildiğim tek şey bu bir de big king xxl mega eçim + onion rings + chicken fries vardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pilav üstü kuru yanındada ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Burger King: Whopper Menu+Onion Rings (Whopper yerine Tendercrisp Spicy, Onion Rings yerine Chicken Fries ta olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 big king xxl büyük seçim (soğansız) yanına ketçap barbekü ve acı sos afiyet olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mighty Zinger (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kentucky kanat + tavuk karışık kova + tavuk sosu adam başı 1lt kola ve bir adet oda arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ımmm mcdonals dan mcturko menü hastasıyım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 whooper king menü + soğan halkası + zilyon tane sarımsaklı mayonez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 1. Arby's, Beef'n Cheddar + Curly Fries 2. Burger King, Crispy Chicken Tender (Acılı) + Elma Dilim Patates 3. Burger King, Double Whooper + Elma Dilim Patates BBQ Sauce + Sarımsaklı Mayonez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 mc de ve burgerda yediklerim klasiktir mcchicken menu yerim vede chicken royale yerim :) öle degişik tadlar aradıgımda köfteburger whooper falan filan yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben bi sipariş veriyorum 3 kişi işin içinden çıkamıo 7 defa soruolar tasdik ediolar felan hele bide ilk defa gitysem o dükkana vay hallerine :D beşikaş burger a girince adamlar tedirgin oluo artık hissediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mumu said: thelegbra said: köfteburger vardı mcde, burgerda da köftegen. ikisi de kaldırdılar, allah belalarını versin. köfteburger duruyor gayet. DAHA YENİ YEDİM DOUBLE KÖFTEBURGER VAR VE İLK KEZ YEDİM BUGUN AFALLADIM YEDİKTEN SONRA BEN BUNU NİYE DAHA ÖNCE DENEMEDİM DİYE. TADI ISLAK HAMBURGER GİBİ ( ONUN KADAR GÜZEL OLMASADA YİNEDE ÇOK GÜZEL TADI VAR ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 BURGER GÜZEL DEMİŞSİNİZ AMA CAPS KOYMAMIŞSINIZ BEYLER!!! (td)(td)(td) o değilde Whopper büyük seçim + 2 sarımsaklı mayonez en çok yediğim fast food menusu sanırım. onun dışında tavuk yiyeceksem KFC Hot Wings OFKORŞ. kalabalık sabah kahvaltıları için 2-3 tane büyük boy extravaganza söyluyoruz dominos'tan bakkaldan 2.5luk kola : GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aente said: BURGER GÜZEL DEMİŞSİNİZ AMA CAPS KOYMAMIŞSINIZ BEYLER!!! (td)(td)(td) http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/DSC00266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Maşallah iyi mide varmış sizde de. Maşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya böyle mc donald's ta kocaman soğanlı bi hamburger vardı. tek katlı. adını unuttum. ona bayılırım işte. keşke olsa da yesem derim hatta.. 5-10 tane yerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 McDonalds = BigMac BurgerKing = Chicken Whooper KFC = Kovalı menüden :P Dominos = Extravaganza Pizza Hut = Super Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 jumbo 9 lu mc nuggets menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Burger King - Bean Burger ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar