Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan Bağışlama Hadisem..

Theridone

Öne çıkan mesajlar

aaa bak onu unuttuk evet
guzel bisi oda
kan verince adres yazyosunuz
eger bulasici felan bi hastalik warsa hepatit b aids yada cinsel yolla bulasan hastaliklar felan
evinize yazi geliyor
yane hemde bedava test olmus oluyorsunuz

bu arada yukarda bi arkadasin deidig dogru siz kan bulunca sizden kani alip stoktan kan veriyolar size test edilmis

bu arada rare kan felan diye bi durum yok
bi ameliyatta 3 ten fazla unite kan gidiyo
3 unite kanda 1 insanin 1 senede nerdeyse verdigi kan
o sebeble her kandan surekli aliyolar
ole bi durum yok
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

bu arada rare kan felan diye bi durum yok
bi ameliyatta 3 ten fazla unite kan gidiyo
3 unite kanda 1 insanin 1 senede nerdeyse verdigi kan
o sebeble her kandan surekli aliyolar
ole bi durum yok

nası yok rare kan? Tamam 3 ünite bulunamayacak bi miktar değil ama o kanı verebilecek insan sayısı az oluyor annadın?

1000 tane a rh+ varsa 100 tane a rh- insan var türkiyede mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
trombosit vermiş biri olarak
kan vermek çok kolay valla. trombosit verirken çok tuhaf hissettim kendimi. bi makineye bağlıyolar adamı. yarım saatten aşşağı da sürmüyo. düşünüyosun bi gün buralara düşsem falan diye. aman aman.

kan vermek lazım bol bol.
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden kan vermek istiyorsanız bir arkadaşınızı da alın gidin derim artık uzman olmuşlar eskisi gibi 10saat damar aramıyorlar 2saniyede doğru damarı bulup giriyorlar ben cuma verdim dün iğnenin izi iice azaldı bugün zar zor gözüküyor öyle çok kurcalamadıkları için yara fln olmuyor
+en fazla başınız biraz döner arkadaşın başı döndü azcık o da 2dk da yatın fln dediler meyvesuyu topkek vs veriyorlar bişi olmuyor ya ciddi diom korkulacak gibi değil beni görseydiniz işi iyice geyiğe fln vurdum hemşireler bayılacaktı :F kadın bakma dio tansiyonun düşer ben aa nereye koyuyorsunuz kanı aa ne güzel lan fln diodum ciddi diom korkulacak bişi yok süper bişi inş bir insanın işine yarar
zaten kan stokları azalmış gidin verin kurtulur bundan sonra abone olcam 3ayda 1 vercem mis gibim

not: ahaahaha yeni hatırladım, kadın iğneyi batırırken bakma dedi tansiyonun düşer ben de gönüllü itfaiyeciyim kopmuş bacak gördüm bişi olmaz fln dedim baştan sona izledim yatarak verion zaten karşıda tv vardı kanalı değiştirir misiniz bunu sevmiom dedim bissürü geyik yaptık 10dk sürmedi bilem :F
Sosyal ağlarda paylaş

hmm benim de ab+

ama şimdi 1litre portakal suyu içtim.. neden diye sormayın bilmiyorum. isterlerse hemen gidip portakal suyu verebilirim sarı sarı..

ulan acaip şiştim lan! niye içtim ki bu kadar. bi de cappy portakal nektarı. bebek kusmuğu gibi bişi aslında.. alla alla yaw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...