xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Yıvrançsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kan vermek çok iyi bişeymiş donör içinde ama ben kıyamıyorum kanıma yaa. Hem tutar beni kan, orda lıkır lıkır yarım litre kanımı çektiklerini görünce "yeteear hüleean" diyip kolumda iğneyle kaçabilirim mekandan. Benim kan grubum A rh - bi de baya nadir bulunan bi kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ulan elim ayagim titredi okurken. veremem ben kan falan offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aaa bak onu unuttuk evet guzel bisi oda kan verince adres yazyosunuz eger bulasici felan bi hastalik warsa hepatit b aids yada cinsel yolla bulasan hastaliklar felan evinize yazi geliyor yane hemde bedava test olmus oluyorsunuz bu arada yukarda bi arkadasin deidig dogru siz kan bulunca sizden kani alip stoktan kan veriyolar size test edilmis bu arada rare kan felan diye bi durum yok bi ameliyatta 3 ten fazla unite kan gidiyo 3 unite kanda 1 insanin 1 senede nerdeyse verdigi kan o sebeble her kandan surekli aliyolar ole bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bende bu bayılma olaylarından korktugumdan vermiyom işte kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Delioglani dinle dinle sonra kan bagislama olumsuz ekiyle hadiseye laf soyledigini zannet filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 BonePART said: bu arada rare kan felan diye bi durum yok bi ameliyatta 3 ten fazla unite kan gidiyo 3 unite kanda 1 insanin 1 senede nerdeyse verdigi kan o sebeble her kandan surekli aliyolar ole bi durum yok nası yok rare kan? Tamam 3 ünite bulunamayacak bi miktar değil ama o kanı verebilecek insan sayısı az oluyor annadın? 1000 tane a rh+ varsa 100 tane a rh- insan var türkiyede mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyi de aynı mantıkla 10 tane a+ insan kana ihtiyaç duyuyorsa 1 tane a- insan kana ihtiyaç duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dün 3kişi gittik yeditepeye verdik kızılaya vercektik de üşendik neyse 2 tane ab+ 1 tane de 0+ kan stoklara girdi mutluyuz hizmet güzel ortam güzel herşeyler güzel gözüküo eminim kızılay da öyledir bundan sonra kızılaya vercez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben de kan vermek istiyorum da sanki bir işe yaramayacakmış gibi geliyor nedense. 0 Rh+ direk "verici". Zaten çok var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 proggorp said: babam var benim de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sesu said: Ben de kan vermek istiyorum da sanki bir işe yaramayacakmış gibi geliyor nedense. 0 Rh+ direk "verici". Zaten çok var :P Öyle deme. En azından kendi sağlığın için ver. Kanın yenilenir hiç yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 MrMarvelous said: Benim kan grubum A rh - bi de baya nadir bulunan bi kan. Aynen, ben de a negatifim. Çok zor bulunuyormuş. Kan bağışlamayı çok istiyorum fakat yapamam gibi geliyor, kesin bayılır kalırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bir şey olmaz.. korkma... senin de hoşuna gidecek >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 trombosit vermiş biri olarak kan vermek çok kolay valla. trombosit verirken çok tuhaf hissettim kendimi. bi makineye bağlıyolar adamı. yarım saatten aşşağı da sürmüyo. düşünüyosun bi gün buralara düşsem falan diye. aman aman. kan vermek lazım bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 B RH- benim kan fakat hastanede kendim için bile kan vermeye pek yanaşamıom iğneyle aramız iyi degil =/ bende bagışlamak istiyom nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi noolacak. Sokuyolar iğneyi akıp gidiyo kan kırmızı kırmızı böyle mis :D Hiç korkmuyorum, acımıyo da, başım da dönmüyo. Ketçap gibi düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gidip 0 rh - veresim var çok lazım millete genelde ama :/ ne blim.. hoşlaşmıom kan kaybından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Duvar gibi adamsın Lex sen yapma bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iğneyi batırıyor damarın içinde dolandırıyor falan hissediyorsun içinde bişeyler geziyor böyle çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok istiyorum ama cesaret toplayamam, geçen ameliyatta damar yolu açarlarken de fark ettim, inanılmaz kötü oluyorum. ahah hatta okudum yine kandı damardı, o damar yolunu açtıkları yeri hissediyorum şu an, çok feci sdf. bayılmadan güzel şeyler düşüneyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 geçen sağlık raporu için iki tüp kan aldılar iki test yapıcanız yazık günah lan sarı oldu damarın üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 harbiden kan vermek istiyorsanız bir arkadaşınızı da alın gidin derim artık uzman olmuşlar eskisi gibi 10saat damar aramıyorlar 2saniyede doğru damarı bulup giriyorlar ben cuma verdim dün iğnenin izi iice azaldı bugün zar zor gözüküyor öyle çok kurcalamadıkları için yara fln olmuyor +en fazla başınız biraz döner arkadaşın başı döndü azcık o da 2dk da yatın fln dediler meyvesuyu topkek vs veriyorlar bişi olmuyor ya ciddi diom korkulacak gibi değil beni görseydiniz işi iyice geyiğe fln vurdum hemşireler bayılacaktı :F kadın bakma dio tansiyonun düşer ben aa nereye koyuyorsunuz kanı aa ne güzel lan fln diodum ciddi diom korkulacak bişi yok süper bişi inş bir insanın işine yarar zaten kan stokları azalmış gidin verin kurtulur bundan sonra abone olcam 3ayda 1 vercem mis gibim not: ahaahaha yeni hatırladım, kadın iğneyi batırırken bakma dedi tansiyonun düşer ben de gönüllü itfaiyeciyim kopmuş bacak gördüm bişi olmaz fln dedim baştan sona izledim yatarak verion zaten karşıda tv vardı kanalı değiştirir misiniz bunu sevmiom dedim bissürü geyik yaptık 10dk sürmedi bilem :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kanım AB+, ellerinde daha bol şey yok, kan vermek istesem geri yolluyolar parayla versen almayız diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hmm benim de ab+ ama şimdi 1litre portakal suyu içtim.. neden diye sormayın bilmiyorum. isterlerse hemen gidip portakal suyu verebilirim sarı sarı.. ulan acaip şiştim lan! niye içtim ki bu kadar. bi de cappy portakal nektarı. bebek kusmuğu gibi bişi aslında.. alla alla yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar