funq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benden almıyorlar, formdaki maddeler yüzünden; geçtiğimiz üç ay içerisinde said: yabancı uyruklu birisiyle said: para karşılığı said: eşcinsel ilişkiye girdiysem kime ne :p ben de bir sefer verdikten sonra bayılmıştım, aslında alınan kan onu yapacak miktarda değilmiş, muhtemelen psikolojik demişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 3 ayda 1 verebilirsiniz en sık, ocakta verdim nisan yada mayısta verdim, hiç kolum da titremedi başka bişey de olmadı, sadece igne yeri sızlıyo ustune bastırınca dogal olarak. gayet guzel visne suyu ve topkek veriolar :) cok severim kan vermeyi ab+ aklınızda olsun istanbul içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben ilk kanimi bizim okulun festivalinde vermistim cok sicakti oglen gunesi batim otobus klimali yillardirda istiyodum bindim verdim kanimi hatta yandaki cocukla yaristim kendi kafamda kim daha cabuk oldurcak diye buz gibi meyva uyumu ictim kekimi yedim sonra bana dediler ki kendini fazla yorma 6 saat kadar dinlen dedim ki festivalde guvenligim 6 saat ayakta durcam hmm dediler bisi olursa otur dinnen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ilk kanı onlar döktü albay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kan verin güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oha ben devlet hastanesinde verdim sadece vişne suyu verdiler.Bide acayip bi markaydı,aroma falan da deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende çok istiyorum kan vermek de, benim kanımı almıyorlar, alamazlar.. benim yerimede verin patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Çok zayıf insanlardan da almıyorlar. Bir de aç kan vermemek lazım ben de geçen yaz hastanede vermiştim açtım biraz soğuk terler dokuyordum sonlara doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Zaten onu soruyolar,açsan git bişeyler ye diye yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 11450 ml ne ya. Olursun direk. 1450 falan olmasin o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kan rare olmasa da alıyolar mı? b+ var bende, stoklarında yeterince vardır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 edit: pardon double post olmuş lag yüzünden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Stoklari hic bir zaman yeterli seviyeye ulasmadigi icin hic yok demiyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hmm bi ara geçerken şehir merkezinden uğrayayım madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: 11450 ml ne ya. Olursun direk. 1450 falan olmasin o ? 450ml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ehehe unlem sonrasi 1'lerle birlikte okudum aferin bana. kendi kendime "lan 1,5 litre alininca oluyodu kendinden geciyodu hani ben mi yanlis hatirliyorum" diyorum okudugumdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sebebini tam hatırlamıorum bagışmıydı test içinmiydi neyse artık ilkokulda okurken kızılaya gittim.2 tane hemşire beni oturttular kan alcaklar. kadın kocaman şırınga getirdi bildiğin kova gibi :). dizimden kan almaya başladı.benim hastane sevgim vardır.ameliyat olmak, iğne olmak, kan vermek kesilmek biçilmek severim :).biraz sadistçe.neyse kadın benden bi dolu kan aldı.yetmez dedi diğer dizime geçti.ben bembeyaz oldum. yani yanlıs bişi yaptıgına o kadar eminimki diğer hemşire de napıyosun falan dedi.ben baba die bagırdım.içeri girip kurtarmıstı beni.2 gun kendime gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 psikolojiktir muhtemelen, ben parmak ucumdan bi damla kan aldırınca bayılmıştım en son :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Doktora bile gitmeye korktuğumdan ben de anca gazla bunu yaparım. Tabi acil bir şey çıkınca o zaman farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 şimcik şöyle bir uygulama var kanımca sizden kan alıyorlar ya bi ünite kan alıyorlar 450mL işte o kana bissürü test yapıyorlar aids hepatit fln ondan birine kan lazım olduğunda para isteniyorsa büyük ihtimalle o para yapılan testlerin parasıdır ben şey die biliodum; atıom A Rh+ kan lazım, A rh+ kan verebilecek birini buluonuz kızılay ondan kanı alıyor sonra size stoktan test yapılmış kontrol edilmiş kan veriyor sonra o amcadan aldığı kana test yapıo fln sonra stoklarına eklio son durum nasıl bilmiom ama ben olayı böyle biliom bir de şu var aids hiv virüsü vücuda girdikten 3 ay sonra belli oluyor yani bazen deniyor ya aidsli kan vermişler vs o durum da büyük ihtimalle şöyle sen aidsli biriyle ilişkiye girdin ve hastalık sana bulaştı gittin 3 ay içerisinde kan verdin, adamlar test yaptı ve sana aids değilsin hacı sende virüs yok deme ihtimalleri var kısaca aids olduğunuzdan şüpheleniyorsanız 2 kere test yaptırmanız lazım, ama stoktaki kanlar için 2 kere test yapmıolar çünkü bu dediğim küçük bi ihtimal, aids kapcan da 3 ay geçmeden kan verecen de vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 babam var.tuhaf adam.gençken rutin aktivite olarak kan veriyomuş.hemşireler dur kalkma falan derken kalkıp gidiyomuş hiçbişey olmuyomuş adama. abim geçen sene kan verdiğinde bayıldı. ben henüz hiç vermedim.hayatımda hiç bayılmadım.merak ediyorum nasıl bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Türklerin daha fazla kan alması gibi bi durum yok sanırım ya da daha çok kan alıyolar diye bayılmıyosunuzdur. Kendi kanını görünce bazı insanlar bayılabilir psikolojik olsa gerek. Babam zamanında bayılmıştı ayağı kanıyo diye kendisi 120 kiloydu o sıralar. bütün apartmanı toplayıp doğrultabilmiştik ahuah. Ben de arkadasın babası için kan vermiştim de hiç öyle bayılma gibi durumlar olmadı. bana da vişne suyu verdilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 zaten o yuzden son 3 ayda yabancı bırıyle ilişkiye girdinmi diye soruyorlar. bende 1 kez verdim bi kez daha vermek kısmet olmadı. boy/liko oranım yüzümden veremiyodum, bi gün cok yedim o aralarda biraz kilo almıştım ne hikmetse evde tarihte ilk kez börek cörek oluyodu. Dedim şimdi verememezsen hiç veremem, gittim tartıldım kilo tuttu kan verdim. artık ufaktan göbek var aslında herzaman verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 said: artık ufaktan göbek var aslında herzaman verebilirim. Yakışmadı, kaburgalar sayılmıyorsa klübümüzün üye kartını geri ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hem kaburgalar sayılıyo hem göbek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar