Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan Bağışlama Hadisem..

Theridone

Öne çıkan mesajlar

benden almıyorlar, formdaki maddeler yüzünden;
geçtiğimiz üç ay içerisinde
said:
yabancı uyruklu
birisiyle
said:
para karşılığı
said:
eşcinsel ilişkiye
girdiysem kime ne :p

ben de bir sefer verdikten sonra bayılmıştım, aslında alınan kan onu yapacak miktarda değilmiş, muhtemelen psikolojik demişlerdi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk kanimi bizim okulun festivalinde vermistim
cok sicakti oglen gunesi batim otobus klimali
yillardirda istiyodum

bindim verdim kanimi hatta yandaki cocukla yaristim kendi kafamda kim daha cabuk oldurcak diye
buz gibi meyva uyumu ictim kekimi yedim

sonra bana dediler ki kendini fazla yorma 6 saat kadar dinlen
dedim ki festivalde guvenligim 6 saat ayakta durcam
hmm dediler bisi olursa otur dinnen
ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

sebebini tam hatırlamıorum bagışmıydı test içinmiydi neyse artık ilkokulda okurken kızılaya gittim.2 tane hemşire beni oturttular kan alcaklar. kadın kocaman şırınga getirdi bildiğin kova gibi :).

dizimden kan almaya başladı.benim hastane sevgim vardır.ameliyat olmak, iğne olmak, kan vermek kesilmek biçilmek severim :).biraz sadistçe.neyse kadın benden bi dolu kan aldı.yetmez dedi diğer dizime geçti.ben bembeyaz oldum.
yani yanlıs bişi yaptıgına o kadar eminimki diğer hemşire de napıyosun falan dedi.ben baba die bagırdım.içeri girip kurtarmıstı beni.2 gun kendime gelemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

şimcik şöyle bir uygulama var kanımca
sizden kan alıyorlar ya bi ünite kan alıyorlar 450mL işte o kana bissürü test yapıyorlar aids hepatit fln ondan birine kan lazım olduğunda para isteniyorsa büyük ihtimalle o para yapılan testlerin parasıdır
ben şey die biliodum; atıom A Rh+ kan lazım, A rh+ kan verebilecek birini buluonuz kızılay ondan kanı alıyor sonra size stoktan test yapılmış kontrol edilmiş kan veriyor sonra o amcadan aldığı kana test yapıo fln sonra stoklarına eklio
son durum nasıl bilmiom ama ben olayı böyle biliom
bir de şu var

aids

hiv virüsü vücuda girdikten 3 ay sonra belli oluyor yani bazen deniyor ya aidsli kan vermişler vs o durum da büyük ihtimalle şöyle sen aidsli biriyle ilişkiye girdin ve hastalık sana bulaştı gittin 3 ay içerisinde kan verdin, adamlar test yaptı ve sana aids değilsin hacı sende virüs yok deme ihtimalleri var
kısaca aids olduğunuzdan şüpheleniyorsanız 2 kere test yaptırmanız lazım, ama stoktaki kanlar için 2 kere test yapmıolar çünkü bu dediğim küçük bi ihtimal, aids kapcan da 3 ay geçmeden kan verecen de vs vs vs

Sosyal ağlarda paylaş

Türklerin daha fazla kan alması gibi bi durum yok sanırım ya da daha çok kan alıyolar diye bayılmıyosunuzdur. Kendi kanını görünce bazı insanlar bayılabilir psikolojik olsa gerek. Babam zamanında bayılmıştı ayağı kanıyo diye kendisi 120 kiloydu o sıralar. bütün apartmanı toplayıp doğrultabilmiştik ahuah.

Ben de arkadasın babası için kan vermiştim de hiç öyle bayılma gibi durumlar olmadı. bana da vişne suyu verdilerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o yuzden son 3 ayda yabancı bırıyle ilişkiye girdinmi diye soruyorlar.

bende 1 kez verdim bi kez daha vermek kısmet olmadı. boy/liko oranım yüzümden veremiyodum, bi gün cok yedim o aralarda biraz kilo almıştım ne hikmetse evde tarihte ilk kez börek cörek oluyodu. Dedim şimdi verememezsen hiç veremem, gittim tartıldım kilo tuttu kan verdim.

artık ufaktan göbek var aslında herzaman verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...