Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ucuz aslında. Burda 50 den veren var 1 saatini.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 genelde 2 öğrenci falan veriyor öğretmenler kişi başı da 60 a falan geleyor... öğretmen de deli gibi para kazanmış oluyor.
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kuzenim itü matematik mühendisliği bölümünü kazanmıs,sabahtan beri bunalımdayım,ben açıköğretim kamu yönetimi okuyorum,aynı zamanda sekreterlik yapıyorum.hayat herkese adil değil,,
matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bende oradan mezunum varsa sorun sorabilirsin Deacon said: direk girdim hahah açıldı. atlayın bakın. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (BAŞARI BURSLU)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Chewy said: BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ vay bilkentli hoşgeldin :P kazanan herkezi tebrik ederim, umarım istediğiniz yerler olmuştur.
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ajikal said: kuzenim itü matematik mühendisliği bölümünü kazanmıs,sabahtan beri bunalımdayım,ben açıköğretim kamu yönetimi okuyorum,aynı zamanda sekreterlik yapıyorum.hayat herkese adil değil,, Eh çalışmak meselesi. yada yetme.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 can-i said: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER (İNGİLİZCE) of darısı başıma8-)
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kazanan herkesi tebrik ediorum.. kazanamayanlar : Lütfen Tekrar Deneyiniz..
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Eskişehir Osmangazi Makine Müh. İyidir.
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Koçtakiler, sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım =)
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pogodi said: marmara çalışma ekonomisi AHAHHAHHAX( hayırlı olsun biz mezun olurken marmaraya başka pati girmiş=) çekodan arkadaşlar vardı mezun olan, ulaşabilirsem ders notlarını toparlar yollarım sana
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aynı şekilde marmara tıptan da toplamaya çalışırız ders notu=)
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kazanan herkese tebrikler Akhlaur said: Eskişehir Osmangazi Makine Müh. İyidir. meşeliğe hosgeldin :)
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Rusça istiyordum, garanti gibiydi tutmamış. 96 dil netiyle istediği yerlere giremeyen adamın dramı.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 xunn said: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Rusça istiyordum, garanti gibiydi tutmamış. 96 dil netiyle istediği yerlere giremeyen adamın dramı. eheh bi de bu kadar alakasız 2 dil yani..nese hayırlısı olmuş fransızcayı çözdünmü gider italyanca ispanyolca tkaılrsın..ama tabii rusça işinde daha çok para var gibin
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kazanan bütün herkese tebrikler, içmeli sıçmalı bir okul hayatı diliyorum sizin için^^
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oha sonuca gel -.- Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gilean said: xunn said: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Rusça istiyordum, garanti gibiydi tutmamış. 96 dil netiyle istediği yerlere giremeyen adamın dramı. eheh bi de bu kadar alakasız 2 dil yani..nese hayırlısı olmuş fransızcayı çözdünmü gider italyanca ispanyolca tkaılrsın..ama tabii rusça işinde daha çok para var gibin Belki zorlarım rusça sonra tekrar, baya istiyorum çünkü.
Öne çıkan mesajlar