Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yahu kanser olucam hastalık oldu büyük "İ" ile yazılmış ingilizce kelimelere bakamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Çok önemli bir konuya değindin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İllness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mesela ben anlamındaki I da i yazılmaz, ona bakabiliyo musun ona bakması daha kolay onla başla işe derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Üzerinde uzun uzun düşünülmesi ve ciltlerce kitap yazılması gereken engin bir konu. Ama genelde toplumlarda gözardı edilmesinin çok olası olmasıyla bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 SİCK DİRY BOGDAN Bİ MEW ZOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ABİ AYNEN!!! Nasıl gıcık oluyorum anlatamam sağda solda görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ENİ VİCİ BOKYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bi gün önemli bi kişi olursam büyük "İ" yi yasaklatıcam tüm ülkede ingilizce kelimelerin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kitap çıkmış yeni, kapağında eşşek kadar "EMİNEM" yazıyor, çok sorguladım ismi nasıl Türkçe'ye çevirmişler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 off neler neler var en dayanamadığım da PİZZA valla pizza dan sogudum yiyemiorm artık ya böle büyük İ le yazınca o ne lan diyorum irenç bişidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pitsza diyelim biz en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 el alışkanlığı ben de yapabiliyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi el alışkanlıgı normal de 2 metreye 10 metre tabelada görünce geriliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 EVERYTHİNG İS POSSİBLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tabelayıda elle yapıyorlar :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bende arada bir yapabiliyorum. farketmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ı can speak englısh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İLLİTHİD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İıİıİıİı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben de gıcık olurum baya. bi de ingilizce biliyorum konuşuyorum imajı vere vere kullanırlar "ı can blabla" "İ am şubu" diye ki bende direkt barzo izlenimi bırakıyorlar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben de almancada artikelleri yanlış kullananlara uyuz oluyorum. Nasıl bu kadar aptal olabiliyor insanlar, kendi dillerinde artikel olmaması bahane değil. başka işiniz gücünüz yok mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İ am so proud of being a part of the big "i" users community...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 manowerkin said: İ am so proud of being a part of the big "i" users community...:P aferin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 konuyla ilgili bir çalışma yaptım, seveceğinizi umuyorum. |=OOO=| |=OOO=| BUUM OOO OOO /vv - | | Ï / KÜT |=OOO=| _/ Ï OOO PAT Ï | | _/ n Ï Ï Ï PFFŞUUVVV Ï n Ï İİ Ï İİ Ï İİ İİ PFŞŞŞ Ï İİ İİ İİ _||_||_ İİ / || || İİ İİ / İİ / İİ TAKATAKATAKATAKA / ___ ÎÎ / ÎÎ ___ | ======İİ=== ===ÎÎ====== | | ======ÎÎ=== ===ÎÎ====== | |__/ | | __| | | | | / / / _______________ | / | | | | | / UUU UUU / / / / / / / vvv vvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar