odiflame Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 scarecrow bölümleri çok etkileyici, jokerin konuşmaları ortama tat katıyor.riddlerin bulmacaları oyun süresini uzatıyor.dövüşler sıkıcı olmamış.killer croc bölümü gördüğüm en ilginç bölümlerden biri olmaya aday.oyunun bu kadar mükemmel olmasına hala inanamıyorum.umarım daha sonraki oyunlarda bozmazlar ve başka süper kahraman oyunlarına ilham olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben oyuna başladım ama oyun beni hiç sarmadı yahu? Dövüşler mouse'a tıklamaca şeklinde, en baştan baydı beni. Bişeyler söyleyip agza getirind e devam ediyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 daha iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Oyuna girdikten sonra Live accountuma giriş yapmak için basıyorum nickime Signing In de yazıyor fakat üyeliğe giriş yapmayıp işte save edemezsiniz online oynayamazsınız falan diye yazı çıkartıyor karşıma. Böyle bir durumla karşılaşmış olan var mı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bende de dedi aynısını. ama yine de oyun otomatik olarak checkpointleri kaydediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ya Joker Toxin dolu odaya giriyorum 2 görevliyi kurtarıyorum fakat Glide yap dediği kısıma gelince her seferinde yere düşüyorum asd birşeyi falan yanlış mı yapıyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kopya oynuyorsun daha ne yapacan :D İlk kopyalardan birinde vardı o sorun Glide yapılmıyordu. Eğer orjinalse oyunun yok öyle bişey diyorsan space e basılı tut yapması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ayılarla dövüşlerin tıpatıp olması hoş diildi sadece. hep kenara kaç kafayı duvara geçirince git yanına vur falan. bi de son joker fight'ı baya boktan bence. ama tabi bu ufak detaylar hariç oyun gerçekten mükemmel. bu kadar zevk alarak oynadığım sayısı bir hayli azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bu yıl oynadığım en güzel oyun oldu helal olsun Hardda oynayın ama yoksa çok kolay oluyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 %58de poison ivy nin olduğu yere girince görünmez duvar oluyor karşımda bide grapple yapamıyorum -.- buraya kadar hiç sorun yaşamamıştım halbersü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oyunu bıraktım o yüzden sende bırak, eski sürüm eski şurupla oynamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yeni sürümü yükledim her yüzde için save game buldum öm gönderin gönderim link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 şu an bitirdim oyunu çok iyiydi, yenisi çıksın hemen(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 seculauncher: failed to start application diyor. 2 kere kurdum oyunu yok açılmıyor. delirezaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1.1 versiyonunda physx de eklenmis, ama her yeni mekana geciste kitleniyor. RELOADED versiyonunda sorun yok diyorlar, bende onu SATIN ALDIM , ama denemedim henuz. Var mi bu konuda bilgili olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hallettim, RELOADED versiyon lazimmis, physx ile oyun tamamen degisiyor bu arada, dehset oluyor, yeni grafikler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dün bitirdim. hakkaten oynadığım en iyi oyunlardan biri. hatta oynadığım en iyi çizgiroman oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 draedan said: 1.1 versiyonunda physx de eklenmis, ama her yeni mekana geciste kitleniyor. RELOADED versiyonunda sorun yok diyorlar, bende onu SATIN ALDIM , ama denemedim henuz. Var mi bu konuda bilgili olan. reloaded versiyonu satın alınca içinden cd-key çıktı mı? benim satın aldığımda cd-key yok, kime başvurucam bilemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 satin aldigim reloaded icin cdkey gerekmiyordu nedense :D bildigin proseduru takip ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oyun muhteşem kesinlikle tekrar oynanabilirlik de var ki 100% bitmiyo amma ve lakin abi 3 tanecik düşman var insan azcık farklı bişi koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 GwindonSurion said: %58de poison ivy nin olduğu yere girince görünmez duvar oluyor karşımda bide grapple yapamıyorum -.- buraya kadar hiç sorun yaşamamıştım halbersü %58 save game i olan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 58i uğraşa uğraşa geçeceksiniz o sağda ufak bir oyuk var oraya çıkın oradan görünmez duvarın üstünden atlamaya çalışın videosu da var youtubda bunun arayın bulun invisible wall falan diye ama sonra da başka bi yerde takılma ihtimali var o yüzden çok umutlanmayın orayı geçtim bu sefer bi odaya girince boşluğa düşüyosunuz ve saveden başka çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 korsan mı oynuyorsunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hiç invisible wall falan karşılaşmadım orda, ben çatır çutur bitirmiştim herşeyini :p bide benim saveim duruyor şimdi baktım belki 2. oyunda kullanırız diye saklamıştım zaten 1mb bişi, ama tek save var büyük ihtimal son bosstan önceki save falandir oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben 58 de ugrasamadım sonra yukarda bı kapıya gıttım coktu oyun sonra batcave ın cıkısına verdı, arkada ivy sarmaşığı önde uçurum. Gittim save buldum netten tee crocun oralar. Ondada bazı yerler BAGLI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar