Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce dünya dışında yaşayan bizim gibi başka canlı varmıdır?

shuTdoWnX

Öne çıkan mesajlar

Karag8z said:
Sen katrilyon kere katrilyon güneş sisteminin (sonsuzda diyebiliriz basitçe, örnek olsun diye katrilyon dedim) içinde bir tek bizim dünyamız mı var? Eğer gerçekten bir tek bizim dünyamız varsa, biz insanlar için cenabı hak muhakkak çok geniş bir evren yaratmış.

Ki bu durumda kıyamet yakın falan değil neden boş yaratsın ki o kadar yeri? Biz gidemiyorsak ama bizim için yarattıysa demek ki daha çoooook var rahat edin küresel ısınma fıs (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

abi uzaylılar dünyayı nükleer savaştan sonra bulup yerleşecek.
sonra "abi burda insanlar varmış" diycekler. geri dönecek yakıtı imal etmek için dünyada kalıp medeniyet kurucaklar. sonra aradan binlerce yıl geçicek sonra dönüp forumun kenarında acaba uzaylı varmıdır diye topak açacaklar bir de tartışacaklar utanmadan.

kısaca; hepimiz uzaylıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilimadamlarına katılıyorum bu noktada,o kadar zamandır bir sinyal göremedik,tamam tüm evrene ulaşmadık,ama gayet hatrısayılır noktalara gittik,
-ya başka canlı yok
-ya canlı var ama hiçbir şekilde elektronikle vs. işleri yok
-ya canlı var ama bunlar öyle bir sistem kurmuşlar ki sinyalide kendi içinde yok ediyor
3.seçenek neredeyse imkansız,2. seçenekle 1.seçenektede çok fark yok,en azından bize +/- noktasında büyük etkileri olmucak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...