porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 (Elhamdülillahi rabbil alemin)Tüm alemlerin yaratıcısı Allaha hamd olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sen katrilyon kere katrilyon güneş sisteminin (sonsuzda diyebiliriz basitçe, örnek olsun diye katrilyon dedim) içinde bir tek bizim dünyamız mı var? Eğer gerçekten bir tek bizim dünyamız varsa, biz insanlar için cenabı hak muhakkak çok geniş bir evren yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mutlaka vardır ammavelakin öyle yok çok ileri teknoloji yok uçan daire, ışınlanma falan sanmam...henüz ne onlar bize nede bizler onlara ulaşabildik ve çoook uzun bi süre daha ulaşamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yörünge dışına giden bi ton pati var, onları da hesaba katın zamanında koloni filan kurdularsa şimdi çin nüfusunu aşmışlardır kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ShadowFury said: yörünge dışına giden bi ton pati var, onları da hesaba katın zamanında koloni filan kurdularsa şimdi çin nüfusunu aşmışlardır kesin... GALACTIC FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 uzaylılar var gördüm ben... cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Karag8z said: Sen katrilyon kere katrilyon güneş sisteminin (sonsuzda diyebiliriz basitçe, örnek olsun diye katrilyon dedim) içinde bir tek bizim dünyamız mı var? Eğer gerçekten bir tek bizim dünyamız varsa, biz insanlar için cenabı hak muhakkak çok geniş bir evren yaratmış. Ki bu durumda kıyamet yakın falan değil neden boş yaratsın ki o kadar yeri? Biz gidemiyorsak ama bizim için yarattıysa demek ki daha çoooook var rahat edin küresel ısınma fıs (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi uzaylılar dünyayı nükleer savaştan sonra bulup yerleşecek. sonra "abi burda insanlar varmış" diycekler. geri dönecek yakıtı imal etmek için dünyada kalıp medeniyet kurucaklar. sonra aradan binlerce yıl geçicek sonra dönüp forumun kenarında acaba uzaylı varmıdır diye topak açacaklar bir de tartışacaklar utanmadan. kısaca; hepimiz uzaylıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben bilimadamlarına katılıyorum bu noktada,o kadar zamandır bir sinyal göremedik,tamam tüm evrene ulaşmadık,ama gayet hatrısayılır noktalara gittik, -ya başka canlı yok -ya canlı var ama hiçbir şekilde elektronikle vs. işleri yok -ya canlı var ama bunlar öyle bir sistem kurmuşlar ki sinyalide kendi içinde yok ediyor 3.seçenek neredeyse imkansız,2. seçenekle 1.seçenektede çok fark yok,en azından bize +/- noktasında büyük etkileri olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ama bu sinyallerin gidip gelmesi asır alıyor. Ayrıca bizim galaksinin dışında yüzlerce galaksi daha var, hiç sanmıyorum ki bir sinyal 50 yılda oralara gidip gelmeye vakit bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu konuda mustafa topaloglu gibi düşünelim eğer biz dünyada yaşıyorsak dünyada uzayda ise hepimiz uzaylıyız ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Güldürürken düşündüreyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu kadar bencil olmayın tabiki başka varlıklar var bitek bizemi tahsis edildi buraları alala B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 belki ama ak parti gibi bir partiye %47 oy veren başka canlı olması evrenin bile sınırlarını zorlar herhalde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bunu bizim nesil ölmeden nasıl öğreniriz? en fazla gelip tepemize binerler anca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 keşke gelse birileri hayatımızda hareketlilik olur biraz sıkıldım tekdüze hayattan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ba'al gelse direk taparım : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kaşlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 15 Memorable Alien Races in Science Fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben area 51ı basmaya gidiyorum merakımın gazına geldim. gelen var mı sfsdgfgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Benden önce kimse bunu atmamış.Çok şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Topiği okumadım ama soru "var mıdır?" değil "var mı?" olacak ve cevabı evet, zira Mars'ta yaşayan canlılar olduğu biliniyor zaten. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yoksa bumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar