Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

sesu said:
bütün yazılanları okuduktan sonra elessodan gerçekten şüphelenmeye başladım.
ilk önce kurt adamların varlığını yalanladı; üstüne gidildiğinde de kurt adam olsam niye bundan bahsedip ilgili üzerime çekeyim dedi.
kültist olmadığı ne malum.

kurt adamalrı yalanlamaktan azgeçmemin sebebi tanrıalrdan gelen bi vahiyden başka bişey değil(azmo uyardı tüm mesajları okuduysan görmüşsündür) üzerime gelinmesiyle alakası yok anlıyacağın.

(korku filmlerindeki hiç bişeye inanmayıp öldürülürken veya birisi ölürken inanan townie rpsi yapıyodum sadece)

ama bence sen yukarıda bahsettiklerimi bildiğin halde böyle basit bi geyikten dolayı dikkatleri benim üzerime çekebileceğini sanıyorsun sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Penthesilea said:
Asteroth, kac kisinin ruhunu teslim edecegini nereden biliyorsun? Azrail aleyhisselam misin yahut sehrin dusmani misin?

Kuran Kursu'nda imamlardan matematik dersi aldıydım ondan olsa gerek.

Sabah Linci + Öğlen Linci + Okultistler + Kurt Adamlar = 4 Ölü

Tam Lütfisin ya
Ya denyo nasil bilebiliriz bunu RP'nin anasini bellediniz hogwarst buyuculuk okulu forumu gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, size rp yapmak sart degil, ama muhabbetin bokunu cikarmayin dedim sadece. Yani herkes kac tane anti townie, kac tane bilmemne oldugunu biliyor gayet. Su anda ne biliyorsaniz oyunda da bunlara basvurmaniz gerekiyor o yuzden ona gore oynayin lutfen.

Rp yapmaniz ayri tat verdi o ayri, ama o da cok sart oldugundan degil yannis anlamayin. Kendinizi rahatca ifade edebilirsiniz. RPnin SART oldugu oyunlarda zaten belirtirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...