Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Penthesilea said: Asteroth, kac kisinin ruhunu teslim edecegini nereden biliyorsun? Azrail aleyhisselam misin yahut sehrin dusmani misin? Kuran Kursu'nda imamlardan matematik dersi aldıydım ondan olsa gerek. Sabah Linci + Öğlen Linci + Okultistler + Kurt Adamlar = 4 Ölü Tam Lütfisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sesu said: bütün yazılanları okuduktan sonra elessodan gerçekten şüphelenmeye başladım. ilk önce kurt adamların varlığını yalanladı; üstüne gidildiğinde de kurt adam olsam niye bundan bahsedip ilgili üzerime çekeyim dedi. kültist olmadığı ne malum. kurt adamalrı yalanlamaktan azgeçmemin sebebi tanrıalrdan gelen bi vahiyden başka bişey değil(azmo uyardı tüm mesajları okuduysan görmüşsündür) üzerime gelinmesiyle alakası yok anlıyacağın. (korku filmlerindeki hiç bişeye inanmayıp öldürülürken veya birisi ölürken inanan townie rpsi yapıyodum sadece) ama bence sen yukarıda bahsettiklerimi bildiğin halde böyle basit bi geyikten dolayı dikkatleri benim üzerime çekebileceğini sanıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Asteroth said: Penthesilea said: Asteroth, kac kisinin ruhunu teslim edecegini nereden biliyorsun? Azrail aleyhisselam misin yahut sehrin dusmani misin? Kuran Kursu'nda imamlardan matematik dersi aldıydım ondan olsa gerek. Sabah Linci + Öğlen Linci + Okultistler + Kurt Adamlar = 4 Ölü Tam Lütfisin yaYa denyo nasil bilebiliriz bunu RP'nin anasini bellediniz hogwarst buyuculuk okulu forumu gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Gün 1 - Sabah Son Durum: 1 oy Luriel (Baluu*) - Geri çekildi 1 oy Penth (Baluu*) 1 oy Elesso (Kitana) 1 oy Cuce (Tunca) *oy değiştirenler Linç için gereken oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu arada, size rp yapmak sart degil, ama muhabbetin bokunu cikarmayin dedim sadece. Yani herkes kac tane anti townie, kac tane bilmemne oldugunu biliyor gayet. Su anda ne biliyorsaniz oyunda da bunlara basvurmaniz gerekiyor o yuzden ona gore oynayin lutfen. Rp yapmaniz ayri tat verdi o ayri, ama o da cok sart oldugundan degil yannis anlamayin. Kendinizi rahatca ifade edebilirsiniz. RPnin SART oldugu oyunlarda zaten belirtirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 [offtopic] 4 ölü olucak ama, 1 oyun günün de öyle olacak, yani bir sabah 2 gün sürebilir herşey azmo'nun elinde değil mi ? [/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Pes, suclaniyorum bir de agresifleri hedef gosterdigim icin. Tahrige gelmeyecegim, soyledikleri sebebiyle Tunca aklimda acikcasi ama boyle onemli bir karar ivermek icin daha erken. Kararimi ogle namazindan once aciklayacagim simdi kus avlamaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 simdilik aktivite ve hareketlilik iyi. Deadline'a gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben bugünlük çekiliyorum oyum şimdilik:LİNÇ YOK yaklaşık 9 saat sonra tekrar aranızda olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Baluu said: [offtopic] 4 ölü olucak ama, 1 oyun günün de öyle olacak, yani bir sabah 2 gün sürebilir herşey azmo'nun elinde değil mi ? [/offtopic] Evet abi, gece olmuyor, hep gündüz Azmotopia'da. Hay allahım yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Azmodai said: Gün 1 - Sabah Son Durum: 1 oy Luriel (Baluu*) - Geri çekildi 1 oy Penth (Baluu*) 1 oy Elesso (Kitana) 1 oy Cuce (Tunca) 1 oy Linç YOK (Elesso) *oy değiştirenler Linç için gereken oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 öldünüz mü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aga benim tarla sulamam gerek. yarın 6 ya dogru gelirim. sulama sırası bizde bilion 2 haftada 1 geliyo sıra sulamazsak tarla kurur aç kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tarladayken kurtadamlar domalticak haberin yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Oyun hemen cozumlenecek diye birsey yok :) Bazen ilk gun veya faz fazlasiyla uzun surebiliyor, 1-2 gun surebilir bu yani, hemen de bitebilir. 7 oy alir almaz oglene gececegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ekmek parası ugruna ölmek varsa yapacak bişey yok. yanımda haydarda var elimden geldigince savunurum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 haydar korumaz vallahi. taktımı dişi terk-i diyar eylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi daha gündüz kurtadam gece çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yeşilciler kaçırır o zaman allaha kurban etmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahah ne harasladın finalim var yarın sonra gelicem. Rp yi bozdurcan illa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Selamınaleyküm ahali Ben salı pazarındaydım da gece işim uzadı anca geldim o_O Hiç bir şey anlamadım henüz o yüzden şimdilik susuyorum. İyi uykular ben bir siesta yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Cuce derken, cuce, yahu lord ölmüş kendimi ickiye vermişim, az önce kalktım. zaten bağırıyosdunuz lölölö handa ben erde sızmışım, biri sakalıma bastı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahaha cüce vampir bile olsan kurban olurum sana, o kadar kralsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Simdilik LİNÇ YOK veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pen Duick said: Selamınaleyküm ahali Ben salı pazarındaydım da gece işim uzadı anca geldim o_O Hiç bir şey anlamadım henüz o yüzden şimdilik susuyorum. İyi uykular ben bir siesta yapayım. Pazarda olduğunu ispatlıcak şahidin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar