Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 olmadı. kronoloji yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hatirlatma: Sezon 1 su anki oyundan 400 yil sonra olmus... oyunlar arasi referanslari gostermeyelim, her oyun yenidir ve roller rastgeledir. Kendi icinizden bir uyenin yaklasimini sorgulasaniz da eski bir oyunu referans gostermemeye gayret edin. Kurallara ekmlemeyi unutmusum ekleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ne yani Lord Azmodai IV 'yi sadece Lord diye tabir ettiğim için beni bu duruma suçlu mu gösteriyorsun? Aceleci diye olsa olsa senin gibilere desek diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Asteroth said: kitana said: benim için problem yok ; ama lordun ölmesi açıkçası halkı şoke etti. çabuk sonuç istemeleri çok normal. Nasıl yani senin için problem yok? Kasabamızın Lordu ölmüşken bu senin için nasıl bir problem teşkil etmez? Ya halktan üçüncü tekil şahısla bahsetmene ne demeli? lordun ölmesi sorun değil demek. pek sevmezdin sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 "Benim için problem değil" demen kafama takıldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Aceleci olmamıza gerek yok diyen sesu'ya aceleci ya da yavaş irdelemek konusunda problem olmadığını söyledim. Galiba fırsatçılar bazı sorumluluklarını masumların üstüne atmak için fırsat kolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: Aceleci olmamıza gerek yok diyen sesu'ya aceleci ya da yavaş irdelemek konusunda problem olmadığını söyledim. Galiba fırsatçılar bazı sorumluluklarını masumların üstüne atmak için fırsat kolluyor. lordun ölmesi sorun değil diyorsun, sonra yok kurt adammış kuş kadınmış gibi saçmalıklar ortaya sürüyorsun. gözüm üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: Aceleci olmamıza gerek yok diyen sesu'ya aceleci ya da yavaş irdelemek konusunda problem olmadığını söyledim. Galiba fırsatçılar bazı sorumluluklarını masumların üstüne atmak için fırsat kolluyor. Evet Asteroth bey bunu nasıl açıklayacaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Elesso, Asteroth'u neden kolluyorsun ? Bir yakınlığınız mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 elesso said: kitana said: Aceleci olmamıza gerek yok diyen sesu'ya aceleci ya da yavaş irdelemek konusunda problem olmadığını söyledim. Galiba fırsatçılar bazı sorumluluklarını masumların üstüne atmak için fırsat kolluyor. lordun ölmesi sorun değil diyorsun, sonra yok kurt adammış kuş kadınmış gibi saçmalıklar ortaya sürüyorsun. gözüm üstünde. Sen kim oluyorsunda gözüm üstünde diyorsun yahu? Ayrıca "lordumuzun ölmesi problem değil" yanlış anlaşılmasını açıkladım yukarda , söylediklerimi dinlemeden saçma sapan yargıya devam , çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Baluu said: kitana said: Aceleci olmamıza gerek yok diyen sesu'ya aceleci ya da yavaş irdelemek konusunda problem olmadığını söyledim. Galiba fırsatçılar bazı sorumluluklarını masumların üstüne atmak için fırsat kolluyor. Evet Asteroth bey bunu nasıl açıklayacaksınız ? Neyi nasıl açıklayacağım? Her iki durumda da benim sorum geçerli. Kendisinin iddia ettiği gibi acele etmemiz, suçluları bir an önce ifşa etmemiz konusunda problemi yoksa, tehditler karşısında bir korkusu da yok demektir. Eğerki benim iddiamdaki gibi Lord'umuzun ölümü konusunda problemi yoksa, eh pek de bir açıklamaya gerek yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 merhaba arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 arkadaşlar hepimizin bildigi gibi şehirde 2 tane masumları öldürmeye çalışan grup var. Bu ahresif insanlar 2 ayrı taraf olup bizi yönlendiriyor olabilirler. Bunlarıda düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 elesso said: kitana said: Aceleci olmamıza gerek yok diyen sesu'ya aceleci ya da yavaş irdelemek konusunda problem olmadığını söyledim. Galiba fırsatçılar bazı sorumluluklarını masumların üstüne atmak için fırsat kolluyor. lordun ölmesi sorun değil diyorsun, sonra yok kurt adammış kuş kadınmış gibi saçmalıklar ortaya sürüyorsun. gözüm üstünde. elesso neden sürekli kurt adamların saçmalık olduğunu öne sürüyorsun. bir şey mi empoze etmeye çalışıyorsun biz mazlum halk insanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Baluu said: Elesso, Asteroth'u neden kolluyorsun ? Bir yakınlığınız mı var ? Kolladığıma dair en ufak bi delil göster bana. Uzaktan görmüşlüğüm vardı ama ilk defa bu gün muhattap oldum kendisiyle. Neden sürekli birilerine sataşıyosun? Nedir bu hedef gösterme aşkın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Benim kimseye hiç bir korkum yok. Açıkçası elesso ya kurt adam gerçeğini açıkladıktan sonra kendisinin hala bunların bir peri masalı olduğunu ve hala inandığımıza şaşırdığını açıkladı. Kendisi bu kurt adam gerçeğinden caydırıyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 agresif* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: Benim kimseye hiç bir korkum yok. Hepimiz burada bir yandan Kurt adamlar, bir yandan da kultistlerden korkarak yaşarken nasıl kendinden bu kadar emin olabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 acınızı anlıyorum, suçlular içimizde ama daha hiçbirşey belli olmadan bu kadar agresifliğe gerek yok. ateş düştüğü yeri yakarmış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sevgili halk, kendimizi yiyip bitiriyoruz ancak lordumuz vefat ettiğinden beri ortalıklarda gözükmeyenlere ne demeli ? Biz burda belli ki suçluyu bulmaya çalışıyoruz. Aranuzda hainler de olabilir ancak onlar da kendilerini ele vermemek için mantıklı fikirler belirtmek zorunda ve yalan olsa da yeni fikirler her zaman için bizim yararımıza olacaktır. Bu nedenle kasabamızdaki herkes en basit haliyle fikrini belirtmeden birbirimizi suçlamayalım derim. Bunun yerine birlik olup kendini saklayanları suçlarsak aralarındaki suçlular baskı altında olduklarından bir şeyler yapmak zorunda kalırlar ve bir şekilde kendilerini ele verecek bir hata yaparlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bir muhabbetiniz olduğunu açıklamaktan çekinmiyorsun yani, hmm.. *Elesso'nun gerçek kimliğinden şüphe eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: Benim kimseye hiç bir korkum yok. Açıkçası elesso ya kurt adam gerçeğini açıkladıktan sonra kendisinin hala bunların bir peri masalı olduğunu ve hala inandığımıza şaşırdığını açıkladı. Kendisi bu kurt adam gerçeğinden caydırıyor olmasın? kimliğini saklamaya çalışan insan paniği görüyorum sende.. cümle kuramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Biraz araştırma yaptım ve olaydan beri kendini göstermeyenlerin listesini çıkardım: Cuce Luriel Pen Duick Penth Bence bu kişilere yoğunlaşmalıyız şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Asteroth said: kitana said: Benim kimseye hiç bir korkum yok. Hepimiz burada bir yandan Kurt adamlar, bir yandan da kultistlerden korkarak yaşarken nasıl kendinden bu kadar emin olabiliyorsun? Kurt adam gerçeğini bizden saklamaya çalışan insanlar bile varken neden gelip benim boş yere korkumu sorguluyor ve linç etmek için bahane arıyorsun anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: merhaba arkadaşlar :) thelegbra said: acınızı anlıyorum, suçlular içimizde ama daha hiçbirşey belli olmadan bu kadar agresifliğe gerek yok. ateş düştüğü yeri yakarmış diyorum. demin merhaba derken sırıtıyodun, ne bu şimdi ılımlı insan önemseyen insan ayakları. öbür arkadaşlara gelince ben şahsen kurtadamlara inanmıyorum. lord azmo tek bi konu dışında mükemmeldi;eğitime gereken önemi vermedi halkımızda böyle cahil kaldı işte. ayrıca o bahsettiğiniz kurttu kuştu olsam salak gibi bu kadar dikkati üstüme niye çekiyim ha sorarım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar