Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Fatih Altaylı: Hocam, sünnet olmak aslında Musevi dininin bir geleneği, yanılıyor muyum? Prof. Dr. Saim Yeprem: Aynen öyle. F.A.: Hocam saygısızlık etmek istemem ama biz Allah'ın verdiği bir şeyi eksilterek, günah işlemiş olmuyor muyuz? Sonuçta yüce Yaradan'dan daha iyi bilmemiz mümkün değil. S.Y.: Fatih Bey, ona bakarsanız sakal da çıkıyor ama onu da kesiyoruz. F.A.: Hocam ama sakal ertesi gün tekrar çıkıyor, bu çıkmıyor ki! -Kanal 1 Teke Tek
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 haksız said: Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hindistan’daki Ulusal AIDS Araştırma Enstitüsü bilim adamlarının yaptığı araştırma, sünnetsiz erkeklerin AIDS’e yakalanma riskinin sünnetlilere oranla 6 kat fazla olduğunu ortaya koydu. 2000 Hindistanlı erkek üzerinde yapılan araştırmaya göre, “üst deri”nin sünnet esnasında alınması AIDS’in vücuda bulaşmasını engelliyor. Lancet tıp dergisinde yayımlanan araştırma, penisin başını örten deride bulunan hücrelerin, enfeksiyona karşı daha hassas olabileceğini, bu nedenle sünnetli erkeklerin AIDS dahil olmak üzere frengi ve belsoğukluğu gibi hastalıklara yakalanma riskinin daha düşük olduğunu gösterdi.
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 @masticore, Bilimsel olarak işe yarayabilir ancak bu dinen haklı olduğunu göstermez.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 chesterfield said: @masticore, Bilimsel olarak işe yarayabilir ancak bu dinen haklı olduğunu göstermez. Nasıl göstermez ? Türban gibi dini bir simge olsun diyemi sünnet yapılmış , şans eseride bilimsel olarak yararlı birşey çıkmış diyemi bakıyorsun sen
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 insanlar aidsden korunmak için sünnet olmuyolarki.muslumanlık oyle gerektirdiği için sunnet oluyolar.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 İslamın emrettikleri, insanın hem bu dünya hem de ahiret dünyasını daha ferah yaşaması için değil mi ?
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 rahim kanseri de sünnet olunan ülkelerde diğerlerine göre ortalamanın baya baya bi' altında. temiz işte mis gibi, ne lan o kapatmış aletin önünü hava bile almıyor.
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sünnet müslümanlıktan veya herhangi bir inançtam gelmiyo bu arada din karıştıranlara bir bilgi olsun olay kanıtlanabilir şekilde eski mısırdan beri sürüyo, bir çok yararı o zaman keşfedilmiş belkide çok daha eskilerden. gelenek olarakta erkek ilk cinsel ilişkisinden önce olmak zorunda evet mısırlılar türkmüş
karray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: İslamın emrettikleri, insanın hem bu dünya hem de ahiret dünyasını daha ferah yaşaması için değil mi ? katılıyorum birader islam emrediyosa zaten iyiliğiniz için sakın bana aranızda sünnet olmamayı savunan var demeyin
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Garbage için fazla ciddi konuşuyosunuz ya
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 başlıkları yanlış yerlere açıyolar napalım. bu başlığın konu dışında falan olması lazımdı.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ne boş bi muhabbet bu ya. (hatta direk f.a)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 karray said: Masquerade said: İslamın emrettikleri, insanın hem bu dünya hem de ahiret dünyasını daha ferah yaşaması için değil mi ? katılıyorum birader islam emrediyosa zaten iyiliğiniz için sakın bana aranızda sünnet olmamayı savunan var demeyin gençlerin önünü kesiyolar ya!!!
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ne kesmesi arkadaşım. aksine önünü açıyolar
karray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben şahsen garbegeden başka yerde takılmıyorum evim gibi benimsedim burayı:D
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bülent ersoyunda önü açıktı çok başarılı olacaktı ama önünü kestiler
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Nota said: topik demin konu dışındaydı Allah'ın bi hikmeti.Nabıcaksın :)
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu sünnet bitmeyecek bir mesele anlaşıldı
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 peki abi bu porno filmlerdeki elemanların hepsi neden sünnetli yani % 80 civarı sünnetli , sünnetsizlerde yok degil tabi.ama belli başlı ünlü sitelerdekiler genellikle öyle , yada adamlar müslüman yada var ki bi hikmeti sünnetsiz adamı porno cekimlerine almıyorlar
Öne çıkan mesajlar