Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Partizan - Fenerbahçe @ 22:00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçenin elemelerde ilk dakikalarda geriye düşme hastalığından kurtulması lazım artık.
bir kaç sene önce santradan gol yemiştik hatırlarsanız.

ilk yarıyı 2-1 le girmek çok avantaj sağladı,2.yarı sürekli üstün oynayan taraf bizdik eh bunun aynısını 2. 90 dakikayla devam ediceğimiz kesin.
2-2 güzel skor,evimizde ezeriz no problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
ilk maç istanbulda olunca sapıtıyor takım biraz.
deplasman maçı iyidir,baktık zorlanıyoruz,saraçoğlunda deviririz no problem =)

bunu demiştim ayrıca quote lıyım.
zorlandık,saraçoğlunda çiğ çiğ yeriz.
taraftara gelince baya baskı altında tuttular hakemi özellikle 2.yarıda salak saçma kartlar verdi fener aleyhine.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex kurtardı Fenerbahçeyi bir kez daha biraz da şans yardıme etti tabi.
Partizan bi hevesle çıkmış maça güzel de başladılar ama golü yediklerinde balon gibi söndüler tabiri caizse =)
R.Carlos kötüydü bence bu fenerbahçe deividi mehmeti ve tuncayı çok arar gibi duruyor.
sırbistanın 3 büyük takımını toplayınca Guiza gibi bişey ediyormuş işte =)
O 3. sayılmayan gol bi tuhaf sanki bilinçli dibine giriyor gibi görünüyor Partizanlı oyuncu ama yani o topa o vuruşu yapabiliyorsan ne işin var Partizanda arkadaşım sorunlu musun derler adama o yüzden bence de bayaa bi şanstı yani =)
Fenerbahçe'nin şansı GS'ye oranla çok daha fazla hem rakibi daha zayıf hem evinde oynayacak hemde skor avantajı var ayrıca teknik direktör de tanıdığım kadarıyla defans yapıp beraberliğe yatalım gibi aptalca bi taktikle elencek bi tip değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
O zaman Fenerbahçe'nin bir de kaleci alması gerekir çünkü Aziz Yıldırım'ın politikaları sayesinde yedek kaleci de yok şuan takımda o yüzden Volkan'a mahkum FB dua edin düzelsin.

Fener bu sene küme düşse ben yine takımımın arkasındayım çünkü o aziz yıldırım politikaları dediğin şey fenerin son 10 senedir yaptığı, büyük takım olma yolunda ilerlemenin bir göstergesidir bence. Biz bjk gibi her isteyene maaş zammı yapmadık. Bakın bakalım avrupanın büyük klüplerine, oyuncuların aldığı maaş bellidir, ilk başta biçilen fiyat neyse o verilir. Sonradan ben iyi oynadım, ben vazgeçilmez oyuncuyum, bana mecburen artış yapıcaksınız diyemez oyuncular. Türkiyede futbolcular/menejerler çok bi havalandı son senelerde. Serkan Aurello bunun en güzel iki örneği. Yolları açık olsun fenerim büyük olsun gerisi boş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...