Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fener kadıkoyde 5 atar bunlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2-2 Guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 güzel bi skor gol yemezsek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Izleyemiyorum maci 2-2 mi bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2-2 son 3-5 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bitti bitti 2-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fenerbahçenin elemelerde ilk dakikalarda geriye düşme hastalığından kurtulması lazım artık. bir kaç sene önce santradan gol yemiştik hatırlarsanız. ilk yarıyı 2-1 le girmek çok avantaj sağladı,2.yarı sürekli üstün oynayan taraf bizdik eh bunun aynısını 2. 90 dakikayla devam ediceğimiz kesin. 2-2 güzel skor,evimizde ezeriz no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Madcat said: ilk maç istanbulda olunca sapıtıyor takım biraz. deplasman maçı iyidir,baktık zorlanıyoruz,saraçoğlunda deviririz no problem =) bunu demiştim ayrıca quote lıyım. zorlandık,saraçoğlunda çiğ çiğ yeriz. taraftara gelince baya baskı altında tuttular hakemi özellikle 2.yarıda salak saçma kartlar verdi fener aleyhine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fb 2-2 olduktan sonra klasik maçı rölanti'ye aldı yine.. ilk yarı 4-0'dan allah korudu bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 özeti var mı maçın ya? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bir de şey aklıma geldi.Hazırlık maçları+mtk ve partizan maçı gösterdi ki sol kanattan zerre atak yapamıyoruz. Bir tek uğur boral var yamulmuyorsam eğer solda. Yahu bu kadro genişliğine bir tek sol kanat mı olur yahu? Sakatlanırsa veya cezalı duruma geçerse kim oynayacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İlk macın deplasmanda olması çok iyi oldu mtk'ya göre biraz daha dişli bir rakip ama saraçoglunda 3-0 filan rahat geçeriz. bu arada d-smartın allah cezasını versin reklamdan maç izleyemedik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence fenerbahce maldonadodan kurtulup yerine adam gibi bir DMC almali ve AML - AMC - AMR turu bir oyuncu almaya calismali, en azindan sol kanattan bindirme yapacak biri sart. Sadece ugurla olmaz bu is... ugur cok istikrarsiz bir oyuncu ve o kanattan zayif kaliyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ucuz kurtuldu FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Neyse ki sansi devam ediyor, o kadro ile yenilse üzülürdüm cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kertenkel said: fb 2-2 olduktan sonra klasik maçı rölanti'ye aldı yine.. ilk yarı 4-0'dan allah korudu bizi.. maçın özetini izleyince aynen bunu düşündüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 partizan'ın ilk golünde ofsayt var mı biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kafayı vurna arkadan doğru gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ofsayt diye sayılmayan 3.golde nasıl bir baldır arkadaş adam istemeden über bir gol attı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 numberten said: Ofsayt diye sayılmayan 3.golde nasıl bir baldır arkadaş adam istemeden über bir gol attı ya :Dharbiden kahvede herkezin ağzı açık kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Alex kurtardı Fenerbahçeyi bir kez daha biraz da şans yardıme etti tabi. Partizan bi hevesle çıkmış maça güzel de başladılar ama golü yediklerinde balon gibi söndüler tabiri caizse =) R.Carlos kötüydü bence bu fenerbahçe deividi mehmeti ve tuncayı çok arar gibi duruyor. sırbistanın 3 büyük takımını toplayınca Guiza gibi bişey ediyormuş işte =) O 3. sayılmayan gol bi tuhaf sanki bilinçli dibine giriyor gibi görünüyor Partizanlı oyuncu ama yani o topa o vuruşu yapabiliyorsan ne işin var Partizanda arkadaşım sorunlu musun derler adama o yüzden bence de bayaa bi şanstı yani =) Fenerbahçe'nin şansı GS'ye oranla çok daha fazla hem rakibi daha zayıf hem evinde oynayacak hemde skor avantajı var ayrıca teknik direktör de tanıdığım kadarıyla defans yapıp beraberliğe yatalım gibi aptalca bi taktikle elencek bi tip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 volkan futbolu bırakmalı...isterse 90dan top çıkarsın kötü kaleci bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 O zaman Fenerbahçe'nin bir de kaleci alması gerekir çünkü Aziz Yıldırım'ın politikaları sayesinde yedek kaleci de yok şuan takımda o yüzden Volkan'a mahkum FB dua edin düzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 DeathLord said: O zaman Fenerbahçe'nin bir de kaleci alması gerekir çünkü Aziz Yıldırım'ın politikaları sayesinde yedek kaleci de yok şuan takımda o yüzden Volkan'a mahkum FB dua edin düzelsin. Fener bu sene küme düşse ben yine takımımın arkasındayım çünkü o aziz yıldırım politikaları dediğin şey fenerin son 10 senedir yaptığı, büyük takım olma yolunda ilerlemenin bir göstergesidir bence. Biz bjk gibi her isteyene maaş zammı yapmadık. Bakın bakalım avrupanın büyük klüplerine, oyuncuların aldığı maaş bellidir, ilk başta biçilen fiyat neyse o verilir. Sonradan ben iyi oynadım, ben vazgeçilmez oyuncuyum, bana mecburen artış yapıcaksınız diyemez oyuncular. Türkiyede futbolcular/menejerler çok bi havalandı son senelerde. Serkan Aurello bunun en güzel iki örneği. Yolları açık olsun fenerim büyük olsun gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 en güzel örnek serdar rakamlar tam olarak dogru olmayabilir. Serdar takımda 1 milyon ytl alıyor sözlemede 1,5 2 gibi bi rakam istiyor yönetim vermiyor 800 e kocaeline gidiyor sanırım sonrasını bilmiyorum. O 1 primlerle falan epey yüksek olurdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar