0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Sporculuk yapmışsa doğaldır(basketbol yada voleybol).Mesela ben bile basketbol topunu tek elle kavrıyorum,ama şaşkaza. Mesela lisede biri vardı 1.95 boy profesyönel voleybolculuk yapıyodu o zamandan.Basketbolda bile bizi ağlatıyodu. Topu tek elle alıp havaya kaldırdığı an bittiğimiz andı.İndirene kadar beklerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: 3.su de kolum kadar elin var böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yok sporculuk yapmadi 1 asirdir klavye kullaniyo 1.85 falan hayvan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kariyerim tam en tepesinde, milyonların gönlünde taht kurmuşken bıraktım ben oynamayı. Raining Blood, One, Cliffs of Dover falan çalmadım mesela. Çalamadım diil bak çalmadım fdgjkhdnlvbkjnclndxfgı PS2+GH3+gitar=epic win yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu resim gerçekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 o hayvana kurban ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kojiroh said: Kariyerim tam en tepesinde, milyonların gönlünde taht kurmuşken bıraktım ben oynamayı. Raining Blood, One, Cliffs of Dover falan çalmadım mesela. Çalamadım diil bak çalmadım fdgjkhdnlvbkjnclndxfgı PS2+GH3+gitar=epic win yaa yaa hangi zorlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ha onu yazmamışım EKSPER Zati onda çalınca easy falan beceremiyosun durmadan kaçıyo notalar skfjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hangi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Llama said: bu resim gerçekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: hangi resim basket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ay baslik keraneye döndü annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 gerçek. earl boykins dediğimiz şahıs nba tarihinin en kısa oyuncusu olması lazım (1.65) :D yao ming, shag vs malum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Earl_Boykins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Son resim zaten süper.O'neal ın yüz ifadesine bittim. Adamı yiyicekmiş gibi bakıyo. Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 saat dilim testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: asıl olay bateride de onu alıp sahile inmek yalan : / gitar çalan "cool genç" devri kapandı dsasad sorma ya :( anca eline baget alıp çevirirsin. ama yanında 2 haftalık gitar akorları ezberleme üstadı milleti koparırken bi allahın kulu bakmaz bide dory vokal ol vokal ya da klavyeden devam piyasada yok bu ikisi. ortalık gitarist kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 xenocide said: ortalık gitarist kaynıyor +1 ipini koparan gitarist oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: valla ben sifirim gitar konusunda. keyboard falan bi yere kadar calabiliyorum ama, gitar hic yok neyi calan neyi calar bilemiyorum. asil istedigim bas oğrenmek ama suan hem maddi hem de sosyal kosullardan dolayı bu mumkun degil. ankaraya gidince ev arkadasimin kardesinden dersler almak icin yalvarmayi, ona yemek pisirmeyi dusunuyorum. öö ben yemek karsılıgı bass dersi veririm :D yalvarmaya lüzum yok ama ankaraya gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: yalniz GH3 oynarim kapisalim. hertürlü kapışırım, affetmem yalnız newbieler gibi mediumda easyde oynamam, prolar gibi adeta joysticki coştururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahahaha kaç sayfa olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: gerçek. earl boykins dediğimiz şahıs nba tarihinin en kısa oyuncusu olması lazım (1.65) :D yao ming, shag vs malum xD muggsy bogues en kısasıdırEn uzunuda george Mureşan'dır parmağının ucunda (yani zıplamadan) smaç basardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 2.31m nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar