Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Normalde G15e tek tusa bastıgında kaydettiğin makro ne ise onu yapıyor peki bunu ben her bastıgımda tek tek yapması mumkunmu? Mesala sırası 1 2 3 4 5 tuslarına basacak bir makrom var diyelim ve bunu makro tuşlarından 1e ayarladım. Normalde 1e bastıgımda bunlara kendi otomatik sıra ile basacak ama benim istediğim ben her 1 tusuna bastığımda sadece makrodaki tuşlardan birini sıra ile yapıp tekrar basmamı beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 AOC'de kombo yapcaksın di mi Abso? B)- Nasıl olur bilmiyorum ama benim de işime yarar varsa böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Normal combolarda PvEde sorun yokda PvPde kullanmak için bu dediğim gibi kontrollü olabiliyorsa muhteşem olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Olmuyo heralde yaa.. Bende aldım G15 i oyunlarda millete üstünlük sağlamak için. ama cs de buy işini kolaylatırmak dışında başka bi halta yaramadı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben üstünlük sağlamak değil üşengeçlikten aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 g 15 olay olarak çok hoşuma gitse de, türkçe klavye olmadığı ve istediğim q türkçe standart tuş takımını kullanmadığı için almadım. türkiye'de satılıyormuş ama türkçe klavye mi, onu merak ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Benimki ingilizce klavye ama sadece oyun amaçlı kullandığımdan pek farketmiyorum farkı. Daha doğrusu turkçe karakterlkerin yerini ezberlediğimden yazımda turkçe görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 g15in türkçesi yok zaten. ama tuşlara alışırsan sorun yok. g15 forumu vardı abso orda conan ve macro ile ilgili bişiler vardı. Conan olmasada macro ile ilgili vardı =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Benim istediğim şey olmuyormuş :( Normalde zaten hp stam mana falan gösteriyor G15 conan için ama bana lazım olan dediğim gibi full kontrollü halde kullanım olmuyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ya bu arada g15 için önerdiğiniz güzel addonlar falan varmı? Benim çektiğim addonların yarısı çalışmıyor. Ne gmail notifier ne cs mod nede mp3 playereler ıcın ıvır zıvır modlar. Birtek diskspace çalışıyor ha o da bi işe yarmaıyor =) /Birde şimdi mouse da usb oldu benim artık açılışta mouse + klavye takılı değil devam etmek için f1 e basınız falan diyor. Saçmalığı bir yana bu f1e basmadan nasıl geçicem açılış menüsünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 biosta ayarlari olmasi lazim. usb keyboard diye. eger yoksa skip keyboard warning gibi bi ayar olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 g15 te G tuşuna tek combo koyabiliyorsun.Ben oyle yapiyordum 1 ay kadar önce,şimdi değiştirdilerse bilemiyorum tabi.Quick recordtan koyabiliyorsun.Record bas combo tuşlarına, ata G tuşunu basınca yapiyor zaten comboyu.her G tuşunda bir combom vardı sıra ile basiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sorunum cmobo koymak değil koydugum comboyu kontrollü olarak yaptırabilmek. Yani tek tusa basınca combodaki tuşlara otomatik basmasın. Benim her komboya basışımda combodaki sıradaki tuşa bassın. Aynı soruyu donanımhabera yazmıştım ve bir kişi "repeat option dan toggle sec" diye cevapo vermiş. Nedir bu repeat options nerdedir hangi programındır bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Uzun süredir piyasada g15 yoktu sanırım getirtmişler, bütün sitelerde satışa başlanmış tekrar, bilginiz olsun =) yanlız fiyatı artmış biraz sanırım (millet uyanık ürün iyi satınca yapıştırıyor zammı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Saat dışında işe yarayacak genel işlevli bir G15 applet'i arıyorum. LCD'yi manual ayarladım. Sadece saat ve media display aktif. Winamp açmadığım sürece saat gözüküyor. Winamp açtığımda çalan şarkıyı göstermeye başlıyor. Winamp kapatınca yine saate geri dönüyor. Saat dışında her an kullanılabilecek işe yarayan bir şey var mıdır? Ben sıkıldım G15'ten açıkcası. İlk başlarda çok hoşuma gitmişti LCD ve makro tuşları. Şimdi MMO falan oynamadığım için makro tuşlarına ihtiyacım kalmadı. LCD'nin de büyüsü kaçtı. Pek bir işe yaramıyor açıkcası. Turuncu ışıklar da gözüme güzel gözükmüyor artık. Niye maviyi bıraktılar anlayamadım ama imkanım olursa değiştirmek istiyorum G15'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 LCD Miscellany : Her bir $eyi gosteren multi program, calculator bilem var. Ama ben kullanmiyorum.G-Msn: En yararli appletlerden biri, msn plug ini, oyundayken lcd ekrandan chatle$ebiliyorsunuz.G 15 Weather V3: Yahoo ile senkronize oluyor, hava su kac derece, ruzgar nereden esiyor , yagmur var mi gorebilirsiniz.G 15 Netspeed: Download hizinizi, mevcut baglantilari goruntuler. Bir de Riva Tuner in monitoru otomatik senkronize oluyor, butun sicakliklari izleyebiliyorsun. En yararli applet de o.Buradan RiveTuner i,Buradan da C2D Temp monitor plug inini indirip kurabilirsin. uploadlar bana aittir, teraziye tiklayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Saol Esh. Tıkladım terazine. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.g15forums.com/forum/ burda pek çok çeşit vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 g15 forumsda cok applet war, ama i$e yarayanlar bunlar. winamp plug ini falan war ama bence gereksiz (Rays g15 plugin). Bass ratio ya gore disco ya donduruyo mesela klavyeyi. Ama WVS daha iyi bir kontrolor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Benim G15 ilk G15. Böyle solunda 3 sıra G tuşu var. Mavi aydınlatmalı. Hayvan gibi sığmadı zaten masanın klavye yerine. Ben aldıktan hemen sonra yenilediler daha kullanışlı hale getirdiler ya şansa bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Daha kullanışlı hale getirdikleri doğru ama mavi hali (ışık bakımından) çook daha estetik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yalniz V2 lerin ekran cuk kadar. V1 lerde yayla gibi lcd var, cok cok i$levsel bence. ozellikle clocker lar icin riva nin temp monitoruyle senkronize olmasi inanilmaz. HDD, GPU, CPU bilumum sicaklik, mhz degerleri her $eyi gorebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Çözünürlükleri aynı ama. V1'de ekran daha büyük olduğu için pikseller ve/veya pikseller arasındaki aralık daha geniş. Dolayısıyla V2'nin LCD daha bir şık gözüküyor bence. V1 daha bir "piksel piksel". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 v1imi bozdum, o çalan müziğe göre ışık olayı falan vardı o aynı zamanda çok fonksiyonluylu yani ne ararsan vardı içinde(msn, sıcaklıklar..vs) v1in olayı 18 fazlalık tuşuydu benim için ve mükemmeldi, yer sorunum yoktu o yüzden 6 tuşlu v2 almak istemiyorum(başka nedenleri de var, tasarımı beğenmeme, ışık rengi falan) v1 ilk çıktığında oha abi klavyeye bak demiştik, şu an aynısını diyebileceğim bi gamer klavye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 g19 diye bişey çıkcakmış uzay mekiği gibi ama o da abartı geldi bana artık :D hatta ben de g15 almak istiyordum ama geçen gün caydım macrosu olmasa da olur diyerek logitech wave almaya karar verdim dizaynı rahatlığı daha çekici geldi onun sizin başka bi tavsiyeniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar