Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G15 hakkında bir soru

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Normalde G15e tek tusa bastıgında kaydettiğin makro ne ise onu yapıyor peki bunu ben her bastıgımda tek tek yapması mumkunmu?
Mesala sırası 1 2 3 4 5 tuslarına basacak bir makrom var diyelim ve bunu makro tuşlarından 1e ayarladım.
Normalde 1e bastıgımda bunlara kendi otomatik sıra ile basacak ama benim istediğim ben her 1 tusuna bastığımda sadece makrodaki tuşlardan birini sıra ile yapıp tekrar basmamı beklesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu arada g15 için önerdiğiniz güzel addonlar falan varmı? Benim çektiğim addonların yarısı çalışmıyor.
Ne gmail notifier ne cs mod nede mp3 playereler ıcın ıvır zıvır modlar. Birtek diskspace çalışıyor ha o da bi işe yarmaıyor =)

/Birde şimdi mouse da usb oldu benim artık açılışta mouse + klavye takılı değil devam etmek için f1 e basınız falan diyor. Saçmalığı bir yana bu f1e basmadan nasıl geçicem açılış menüsünü?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunum cmobo koymak değil koydugum comboyu kontrollü olarak yaptırabilmek. Yani tek tusa basınca combodaki tuşlara otomatik basmasın. Benim her komboya basışımda combodaki sıradaki tuşa bassın.

Aynı soruyu donanımhabera yazmıştım ve bir kişi
"repeat option dan toggle sec" diye cevapo vermiş. Nedir bu repeat options nerdedir hangi programındır bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Saat dışında işe yarayacak genel işlevli bir G15 applet'i arıyorum.

LCD'yi manual ayarladım. Sadece saat ve media display aktif. Winamp açmadığım sürece saat gözüküyor. Winamp açtığımda çalan şarkıyı göstermeye başlıyor. Winamp kapatınca yine saate geri dönüyor. Saat dışında her an kullanılabilecek işe yarayan bir şey var mıdır?

Ben sıkıldım G15'ten açıkcası. İlk başlarda çok hoşuma gitmişti LCD ve makro tuşları. Şimdi MMO falan oynamadığım için makro tuşlarına ihtiyacım kalmadı. LCD'nin de büyüsü kaçtı. Pek bir işe yaramıyor açıkcası. Turuncu ışıklar da gözüme güzel gözükmüyor artık. Niye maviyi bıraktılar anlayamadım ama imkanım olursa değiştirmek istiyorum G15'i.
Sosyal ağlarda paylaş

LCD Miscellany : Her bir $eyi gosteren multi program, calculator bilem var. Ama ben kullanmiyorum.

G-Msn: En yararli appletlerden biri, msn plug ini, oyundayken lcd ekrandan chatle$ebiliyorsunuz.

G 15 Weather V3: Yahoo ile senkronize oluyor, hava su kac derece, ruzgar nereden esiyor , yagmur var mi gorebilirsiniz.

G 15 Netspeed: Download hizinizi, mevcut baglantilari goruntuler.

Bir de Riva Tuner in monitoru otomatik senkronize oluyor, butun sicakliklari izleyebiliyorsun. En yararli applet de o.

Buradan RiveTuner i,

Buradan da C2D Temp monitor plug inini indirip kurabilirsin.

uploadlar bana aittir, teraziye tiklayalim.

Sosyal ağlarda paylaş

v1imi bozdum, o çalan müziğe göre ışık olayı falan vardı o aynı zamanda çok fonksiyonluylu yani ne ararsan vardı içinde(msn, sıcaklıklar..vs)

v1in olayı 18 fazlalık tuşuydu benim için ve mükemmeldi, yer sorunum yoktu o yüzden 6 tuşlu v2 almak istemiyorum(başka nedenleri de var, tasarımı beğenmeme, ışık rengi falan)

v1 ilk çıktığında oha abi klavyeye bak demiştik, şu an aynısını diyebileceğim bi gamer klavye bakıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

g19 diye bişey çıkcakmış uzay mekiği gibi ama o da abartı geldi bana artık :D

hatta ben de g15 almak istiyordum ama geçen gün caydım macrosu olmasa da olur diyerek logitech wave almaya karar verdim dizaynı rahatlığı daha çekici geldi onun sizin başka bi tavsiyeniz var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...