NoS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arkadaşlar oyun son derece basit şimdi bakın siz bekar bi erkeksiniz ve her ay cebinize 457 ytl düşüyor bunun 300 ü kiraya 30 u (24x1.25)yola 60 ı elektrik su tv e gidiyor Sizin cebinizde şu anda 67,63 ytl var ve 1 ay yaşayacaksınız naparsınız ? Ama durun bitmedi aslında 638 ytlniz vardı ama Brüt Ücret 638,70 YTL SSK Primi İşçi Hissesi 89,42 YTL İşsizlik Sigortası Primi İşçi Hiss. 6,39 YTL Gelir Vergisi 81,43 YTL Damga Vergisi 3,83 YTL Kesintiler Toplamı 181,07 YTL Net Ücret 457,63 YTL Hadi yaşayın arkadaşlar bol şanslar size bu arada DURMAK YOK YOLA DEVAM Not:farkındaysanız çocuk fln katmadım araya hani çocuk fln mazallah hem asgari ücretle çalışan adam kimki ürüyor adam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 fazla yaşamaz insan o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kredi kartı kullanıyorlar işte, her ay o kalan 60 YTL'yi, minimum olarak ödüyorlar ve bir şekilde hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben 80liralık gelir vergisine hastayım. aylık 600lira verip 1/7 sini geri alıyorsun..negzel iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ssk sız iş yapılsa ? birazda vergiden kaçrısak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eğer bu parayla büyüyen bi ailenin genciysen büyük ihtimalla hırsız ugursuz kapkaççı oluosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 türkiyede yaşamak zulüm zaten ya orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 vergiler cok asiri annem kazandigi paranin yuzde 40 kusurunu vergi olarak oduyor paranin yarisi gidiyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Vodan'la konusuyorduk gecen gun benzer bir olayi, soyle bir ornek verdi; Maden iscisi olsam, 1000 lira para alsam, devlet sanki benimle birlikte 1 ay kazma sallamis gibi 400 lirasini aliyor benden. Hak hukuk yok burda. Gitsinler vergi kaciranlarin bogazina coksunler. Cok daha fazla kazanir devlet emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bekar erkek kiraya eve çıkmasın. annesinin babasının evinde yaşasın. oh mis 300 milyon kiradan, su parasından felan kurtulmuş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bone said: bekar erkek kiraya eve çıkmasın. annesinin babasının evinde yaşasın. oh mis 300 milyon kiradan, su parasından felan kurtulmuş olur... anne baba terörü var öyle de ( bkz ben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 anne baba terörü varsa onun için psikolojik destek +300yetale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 her şeyi özelleştirin, vergiye ihtiyaç kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 devleti küçültmek ileri vadede zararı getirir bunu ekonomiyle ilgilenenler daha iyi bilir.tüketim toplumu kendi sonunu kendi içinde getirir yoksa her ülke %100 özelliştirme yapar rahat rahat idare ederdi ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 her şeyi özelleştirin ironi tabiki, ama devletin mümkün olduğunca küçültülmesi gerekir. hukuk ve güvenlik dışında devletin etkinlik alanı bulunmaması iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 anne baba terörü varsa o zaman çift vardiya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kim tek başına eve çıkarki o maaşla,2000 ytl alan adamda gidip 1800 ytllik eve çıkarsa tek başına gene aynı kapıya çıkar. ya ev arkadaşı bulucak kendine yada evliyse eşide çalışıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya da babasından rica edicek (birikmiş bir para varsa) kendisine bir ev alacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 O ucretle yasayabilmek için fotosentez yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kanal D'de geçmişte öyle bir yarışma vardı. Veriyorlar eline maaşı ayda şu kadar sinemaya gideceksin zart zurt bişeler yapıp o parayla ay sonunu getireceksin diye şartları vardı. ben katılmayı düşünüyordum, ilk gün o parayla alem yapıp sabah "ben bu paraya yaşamam" diyip yarışmayı terk etmeyi planlamıştım. bunun dışında çok düşünmeye gerek yok, genelde sadece asgari ücretle yaşamanın mümkün olmadığı ortada. Bu gelir grubundaki kimseler genelde hala köyünde, kasabasında tanıdıkları, toprağı olan kişilerden oluşuyor. Kendi aralarında yardımlaşmaları mükemmel seviyede. Genelde şehre gönderdikleri ailenin orda tutunabilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar, daha sonra yavaş yavaş şehre geliyorlar ve bir kısmı 2. nesil bilemedin 3. nesilde ciddi bir ekonomik birikim elde edebiliyorlar. Sonra bizim gördüğümüz Türkiye'nin dışında da bir ekonomi var. 15 liraya takım elbise, 10 liraya ayakabbı satılan yerler falan. Zor oluyordur tabii ama birşekilde kaynıyor işte kazana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 büyük konuşmamak lazım da ben o ücretle ev kiram dışında bile yaşayamıorum.. arkadaşım naapmışın sen ya eve çıkmasaydın bari ya da ev arkı bulsaydın.. tek yaşadığın zaman bütün masraflar senin üstüne yıkılıo bi haftalık alışverişe gidiorum 100 liradan aşaaa çıkamıorum ben marketten ki ben de tek yaşıorum (hesapta).. çalışmaya başlayınca naapıcam ben yaa anne baba bırakmayın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mADmaXimus said: vergiler cok asiri vergiler çok aşırı değil,ama aldıklarını yol su vs. diye geri veremiyor devlet. onun dışında,ingilterede mesela işten kesilen vergi buradan daha fazla. yada en basitinden gidipte ingilterede araba alamazsın o vergilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shadowbilmemne, şaka gibi bi tipsin sen resmen. ya da tuzun çok kuru. aynı bonec gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 di sakin hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 di said: shadowbilmemne, şaka gibi bi tipsin sen resmen. ya da tuzun çok kuru. aynı bonec gibi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar