jungle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://trailer.onlinewelten.com/playvideo/74a1c48d7ea23664d33f19ad362e9301
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adam güzel güzel açıklıyorda e peki ne zaman?!?!? ben acc'ı kapatalı neredeyse 1 ay olacak düzelen değişen bir şey var mı ?
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ogrendik ki olay hicbir zaman grafikte, sasali animasyonlarda degil maalesef. dx10 muhtesem gozukuyor ama ondan once icerik, game design. insh, birkac ay sonra hersey yerine oturur, tekrar full kalite oyunu deneme sansimiz olur.
Kutadgu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 odiflame said: draedan ne sevimli şeysin sen öyle.B)- öyledir :D
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 draedan said: ogrendik ki olay hicbir zaman grafikte, sasali animasyonlarda degil maalesef. dx10 muhtesem gozukuyor ama ondan once icerik, game design. insh, birkac ay sonra hersey yerine oturur, tekrar full kalite oyunu deneme sansimiz olur. çok güzel açıklamıs arkadas keske ea games fifa içinde bunu 10 sene oncedusunmeye baslasaydı :P Sensible FTW
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Lind3r0th said: draedan said: ogrendik ki olay hicbir zaman grafikte, sasali animasyonlarda degil maalesef. dx10 muhtesem gozukuyor ama ondan once icerik, game design. insh, birkac ay sonra hersey yerine oturur, tekrar full kalite oyunu deneme sansimiz olur. çok güzel açıklamıs arkadas keske ea games fifa içinde bunu 10 sene oncedusunmeye baslasaydı :P Sensible FTW sensible son oynu çıkardığında oyunu yapanlardan bir adamla röportaj vardı. yok neymiş beckham'ı çok benzetmişler bilmem ne ben oynarken futbolcunun suratına mı bakıyorum benzese ne olur. bana akıcılık ve hız önemli demişti. güzel de demişti. ama conan'daki grafikler bence çok hoş yani oynarken zevk veriyor. yani bugün grafikleri iyi diye başka oyun oynamıo mu insanlar? oynuyor. insanlar sabırsız. pat diye önlerine kusursuz bişeyler gelsin istiyorlar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mmorpg gibi aylarca, hatta yıllarca oynanmaya müsait olması gereken, ancak bu sayede aylık ücret gelirine sahip olabilecek bir oyun çeşidini ücreti bir kere ödenip, sabahtan akşama kadar biten ve kenara kaldırılan shooter'larla bir mi tutuyorsun?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sam said: ahahahah birden karşıma çıktı sabah sabah koptum lol
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 grafigin cok cok arka planda oldugunun kaniti UO'nun 11 yil (sanirim kafam 10 ton) sonra hala oynaniyor olmasi, AoC'nin de bikac ayda boyle bi fail yasamasidir yani.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyunu o kadar yükledim patchledim falan 1.5 saat sonra geri sildim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sıkıldım, yeni gelen questler 1.5 saat sürdü ve 57den 58 e bile geçirmedi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bence 70-80 arası en sıkıcı anlar ama genede atlıyabiliosn level bi şekilde.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 daha çikali 2 ay olan oyunun bölümüne 2 gündür mesaj atılmamış,fena patlamiş galiba:D
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok canım oyunu oynamaktan vakit bulamıyolar buraya yazmaya. ::o
capul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 İçimde kalmış burda söviyim rahatlıyım.. Allah belanı versin Funcom o combat sistemini gördükten sonra hiçbi oyun tat vermiyo, ama bir oyun bu kadar boka batırılır mı allahınızdan bulun.. Yok anam 1 seneden önce adam olmaz bu oyun onu anladım, o zaman da 15 kişi kalır doya doya oynarız herhal kendi aramızda...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 capul haklısın valla :D o değil de bs lerin oneshotlarından sıkıldım artık rofl
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 evet capul katılıyorum sana. ama yeni director çok sağlam biri oyunu adam etmeye başladı bile
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yahu onu bunu bırakın da bu oyunda hala /who yok mu, eğer yoksa o zaman ölsün bitsin, varsa nasıl yapılıyor bulamadım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 irenikus said: yahu onu bunu bırakın da bu oyunda hala /who yok mu, eğer yoksa o zaman ölsün bitsin, varsa nasıl yapılıyor bulamadım nickini aşağıda status barında sağ tıkla player information de.
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 arkadaşlar oyunda felaket bir patlama olabilir. hepinziin bilgisine testlive ları okuyun yeni patchler çok süper
Öne çıkan mesajlar