Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laf yapmak

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Hep merak ediyorum, neden insanlar yapmadığı/yapamadığı bilmediği şeyleri yapıyormuşcasına yada bilmiş gibi birilerine öğüt verirler.
"Olum sen işi bilmiyorsun, şöyle böyle yapacaksın ki olacak"
Ulan sen yapabildin mi konuşuyorsun? Anlattığın şeyi önceden yapmışsan yada en azından bilgin varsa ondan sonra konuş.
Birşey hakkında tecrübe edinmeden o konu hakkında bilmişcesine konuşanlara o kadar uyuz oluyorum ki artık.
Bu arada bu anlattığımın belirli bir konusu yok, herşey için geçerli.
Askerlik olsun, sevgili edinmek olsun, iş hakkında olsun, havadan sudan olsun farketmiyor herhangi bir konuda bilmeden konuşanlara son zamanlarda iyicene uyuz olmaya başladım.
Daha geçen yüzmeye gittik iskeleden dalıyoruz daha yüzmeyi bilmeyen herif gelmiş bana "sen çok geriden atlıyorsun, beceremiyorsun" diyordu ki ciddiyim adam yüzmeyi bilmiyordu hiç denizle alakası yok herşeyi geçtim dalmamla geriden atlamamın alakası ne onu daha çözemedim. Kafayı yiyordum ya, ulan ben yüzme yarışlarına girmişim yüzücülük yapmışım kafayı yicektim.
Bide bunların en NÖRD tipleri oluyor ki bunlar daha da bi ilginç. Nasır tutmuş elleri kız eline değmemiş ama gel gör ki konu kız oldumu profesör kesiliyor sanki bunun okulu varmışta 20 sene okumuş. Bitiyorum bu tiplere, bi konuşurlar maşallah düzmediği kalmamış.
Bide bunların bi gaz vermesi vardır aman aman hiç girmek bile istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Hep merak ediyorum, neden insanlar yapmadığı/yapamadığı bilmediği şeyleri yapıyormuşcasına yada bilmiş gibi birilerine öğüt verirler.
"Olum sen işi bilmiyorsun, şöyle böyle yapacaksın ki olacak"
Ulan sen yapabildin mi konuşuyorsun? Anlattığın şeyi önceden yapmışsan yada en azından bilgin varsa ondan sonra konuş.
Birşey hakkında tecrübe edinmeden o konu hakkında bilmişcesine konuşanlara o kadar uyuz oluyorum ki artık.
Bu arada bu anlattığımın belirli bir konusu yok, herşey için geçerli.
Askerlik olsun, sevgili edinmek olsun, iş hakkında olsun, havadan sudan olsun farketmiyor herhangi bir konuda bilmeden konuşanlara son zamanlarda iyicene uyuz olmaya başladım.
Daha geçen yüzmeye gittik iskeleden dalıyoruz daha yüzmeyi bilmeyen herif gelmiş bana "sen çok geriden atlıyorsun, beceremiyorsun" diyordu ki ciddiyim adam yüzmeyi bilmiyordu hiç denizle alakası yok herşeyi geçtim dalmamla geriden atlamamın alakası ne onu daha çözemedim. Kafayı yiyordum ya, ulan ben yüzme yarışlarına girmişim yüzücülük yapmışım kafayı yicektim.
Bide bunların en NÖRD tipleri oluyor ki bunlar daha da bi ilginç. Nasır tutmuş elleri kız eline değmemiş ama gel gör ki konu kız oldumu profesör kesiliyor sanki bunun okulu varmışta 20 sene okumuş. Bitiyorum bu tiplere, bi konuşurlar maşallah düzmediği kalmamış.
Bide bunların bi gaz vermesi vardır aman aman hiç girmek bile istemiyorum.

Sende; Kibirli,Takıntılı ve kendini beyenmiş gibi gözüküon bende bu tür tiplere tav olurum. Ama bassettigin dogru bi konu onlarada tav olurum ama akışına bırakırım yadda bi küfür ederim ki bi daha yapamaasın tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

bizde araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur. ama geneli kendine paye çıkartmaktır.

yani X çok güzel bi kek yapar. Y nin kek yaptığı görülmüş şey değildir. Y, X'in yaptığı keki yer ve "içinde bi tutam jojoba özütü olsaydı daha güzel olurdu" der.. bu şu demektir.

1.kek iyi ama ben daha iyisini yapıyorum aslında.
2.jojoba özütü nedir onu da biliyorum ben
3.bakın ne süper bi insanım, bana Xin yaptığı keke göre değer biçin..

gereksiz yere pay çıkarma çabası bi yerde.. ha, millet bunu büyük ihtimalle yutar (bu kadar açık yapılmışını değil tabii. daha incesini) ve adama hakketmediği değeri verir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...