Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hep merak ediyorum, neden insanlar yapmadığı/yapamadığı bilmediği şeyleri yapıyormuşcasına yada bilmiş gibi birilerine öğüt verirler. "Olum sen işi bilmiyorsun, şöyle böyle yapacaksın ki olacak" Ulan sen yapabildin mi konuşuyorsun? Anlattığın şeyi önceden yapmışsan yada en azından bilgin varsa ondan sonra konuş. Birşey hakkında tecrübe edinmeden o konu hakkında bilmişcesine konuşanlara o kadar uyuz oluyorum ki artık. Bu arada bu anlattığımın belirli bir konusu yok, herşey için geçerli. Askerlik olsun, sevgili edinmek olsun, iş hakkında olsun, havadan sudan olsun farketmiyor herhangi bir konuda bilmeden konuşanlara son zamanlarda iyicene uyuz olmaya başladım. Daha geçen yüzmeye gittik iskeleden dalıyoruz daha yüzmeyi bilmeyen herif gelmiş bana "sen çok geriden atlıyorsun, beceremiyorsun" diyordu ki ciddiyim adam yüzmeyi bilmiyordu hiç denizle alakası yok herşeyi geçtim dalmamla geriden atlamamın alakası ne onu daha çözemedim. Kafayı yiyordum ya, ulan ben yüzme yarışlarına girmişim yüzücülük yapmışım kafayı yicektim. Bide bunların en NÖRD tipleri oluyor ki bunlar daha da bi ilginç. Nasır tutmuş elleri kız eline değmemiş ama gel gör ki konu kız oldumu profesör kesiliyor sanki bunun okulu varmışta 20 sene okumuş. Bitiyorum bu tiplere, bi konuşurlar maşallah düzmediği kalmamış. Bide bunların bi gaz vermesi vardır aman aman hiç girmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Söz eylemi hafifletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kafa sallayıp geçeceksin. zaten böylelerini değiştiremezsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 öyle bi adamın seninle konuşmasına nasıl izin verebiliyorsun ki. sen göster hacı de, uzaklaşır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genlerimizde var abi herşeyi herkesten daha iyi bildiğimizi sanmak.Ama bazı konularda da o ortaya fikir atmak için o konunun uzmanı olmamız gerekmez rahatça mantık yürütebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 başarısız ve yapmak istediklerini yapamayan insanların kendilerini avutmaları aslında bu. sana anlattıklarında sen inanırmış gibi yapınca tatmin oluyolardır heralde. gerçeklerle yüzleşmek daha bi zordur bazı insanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Dışardan ilgi bekleyen insan modelleri olabilir bunlar, O yüzden ben şunu biliyorum bunu biliyorum şeklinde eylemleriyle övgü beklemeye çalışanlardır. *çaktırmayın lan arada bende yapıyorum nihaha* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Daemir said: başarısız ve yapmak istediklerini yapamayan insanların kendilerini avutmaları aslında bu. sana anlattıklarında sen inanırmış gibi yapınca tatmin oluyolardır heralde. gerçeklerle yüzleşmek daha bi zordur bazı insanlar için katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bu nasil topic, boyle topic mi acilir, sen topic acmasini bilmiyorsun bence. ciddi degilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 meme yapmıştır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Masteis said: Hep merak ediyorum, neden insanlar yapmadığı/yapamadığı bilmediği şeyleri yapıyormuşcasına yada bilmiş gibi birilerine öğüt verirler. "Olum sen işi bilmiyorsun, şöyle böyle yapacaksın ki olacak" Ulan sen yapabildin mi konuşuyorsun? Anlattığın şeyi önceden yapmışsan yada en azından bilgin varsa ondan sonra konuş. Birşey hakkında tecrübe edinmeden o konu hakkında bilmişcesine konuşanlara o kadar uyuz oluyorum ki artık. Bu arada bu anlattığımın belirli bir konusu yok, herşey için geçerli. Askerlik olsun, sevgili edinmek olsun, iş hakkında olsun, havadan sudan olsun farketmiyor herhangi bir konuda bilmeden konuşanlara son zamanlarda iyicene uyuz olmaya başladım. Daha geçen yüzmeye gittik iskeleden dalıyoruz daha yüzmeyi bilmeyen herif gelmiş bana "sen çok geriden atlıyorsun, beceremiyorsun" diyordu ki ciddiyim adam yüzmeyi bilmiyordu hiç denizle alakası yok herşeyi geçtim dalmamla geriden atlamamın alakası ne onu daha çözemedim. Kafayı yiyordum ya, ulan ben yüzme yarışlarına girmişim yüzücülük yapmışım kafayı yicektim. Bide bunların en NÖRD tipleri oluyor ki bunlar daha da bi ilginç. Nasır tutmuş elleri kız eline değmemiş ama gel gör ki konu kız oldumu profesör kesiliyor sanki bunun okulu varmışta 20 sene okumuş. Bitiyorum bu tiplere, bi konuşurlar maşallah düzmediği kalmamış. Bide bunların bi gaz vermesi vardır aman aman hiç girmek bile istemiyorum. Sende; Kibirli,Takıntılı ve kendini beyenmiş gibi gözüküon bende bu tür tiplere tav olurum. Ama bassettigin dogru bi konu onlarada tav olurum ama akışına bırakırım yadda bi küfür ederim ki bi daha yapamaasın tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 laissez faire laissez passer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mADmaXimus said: bu nasil topic, boyle topic mi acilir, sen topic acmasini bilmiyorsun bence. ciddi degilim sdf ahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bizde araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur. ama geneli kendine paye çıkartmaktır. yani X çok güzel bi kek yapar. Y nin kek yaptığı görülmüş şey değildir. Y, X'in yaptığı keki yer ve "içinde bi tutam jojoba özütü olsaydı daha güzel olurdu" der.. bu şu demektir. 1.kek iyi ama ben daha iyisini yapıyorum aslında. 2.jojoba özütü nedir onu da biliyorum ben 3.bakın ne süper bi insanım, bana Xin yaptığı keke göre değer biçin.. gereksiz yere pay çıkarma çabası bi yerde.. ha, millet bunu büyük ihtimalle yutar (bu kadar açık yapılmışını değil tabii. daha incesini) ve adama hakketmediği değeri verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bu tür halk kahramanları heryerde var.bunlara he diyiceksin gülüp geçicen :) hemen olay yerine gelirler ve engin tecrubelerini bizle paylaşırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 he de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar