MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 linderoth çıkarma işini halleder defanstan da form tutması falan daha oooo var zamanı. ayrıca mehmet topal konusuna tam olarak katılmıyorum. tamam hakkaten kötü oynadı da girip aldığı toplar var yine. hasanşaşta o da yok. topu alıyor yine ya allah gittiği yere kadar çalım sonra rakibe bırak topu var mı böyle birşey ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi meira yapıyo iste o isi. en iyi yaptıgı is hatta. maclarını izle hep asistleri var defanstan ileriye ayaga attıgı toplarla. ama servet'in de topla oynama askından vazgecmesi lazım. gecen sene gaza gelip 3-4 kisi calımladıgı oluyodu. ama genelde kaptırıp pozisyon verdiriyo. top adamın ayagına yakısmıyor, zaten bi garip oluyo ayagına geldi mi. neyse ya, gidersek zaten gruplarda eleniriz, iyi ihtimalle 3. olur uefa'ya gideriz. kotu olan sey yuklu bir meblayı kacırmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 öyle deme togi. takım resmen gelecek vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 meirayı tam bilmediğimden direk stoper diye düşündüm onu. yani meira olmazsa linderoth var diyeyim o zaman. ha bir de kewell bu takımın neresine yerleşecek? bu adam sol açık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Meira defansta nasıl bilmem de ön liberoda döküldü bugün. Umarım defansta yapıyordur bunu. Adam Pepe gelene kadar as defanstı heralde iyidir. M.Topal'a ben tahamül edemedim mesela bugün. Bi de Sabri. Birisi sabriye topla brezilyalılar gibi hızlı seri hareketler yapmayı öğretmiş. Ama o birisi Sabriye bunu neden yapacağını öğretmemiş. Bu hareket defansın dikkatini dağıtmak onun gözünü topa kilitleyip sonra ani bir hareketle sıyrılmak ya da adam kaçırıp pas atmak için yapılır. Oysa sabri bu hareketleri yaparken pür dikkat kendisi topu izliyor rakibi izleteceğine. Bi de gereksiz yere top üstünden atlaması falan defansta cabası. H.Şaş bence çok kötü değildi bugün. Hatta çok güzel Arda'yı boşa kaçırdı 3-4 kere ki hepsi de 30 metrelik paslardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 MrLevie said: meirayı tam bilmediğimden direk stoper diye düşündüm onu. yani meira olmazsa linderoth var diyeyim o zaman. ha bir de kewell bu takımın neresine yerleşecek? bu adam sol açık değil mi? Kewell ortada da oynuyor, birkaç kez forvet çıkmışlığı da var. En kötü Arda sağa Kewell sola geçerler. Zaten Meira stoper olarak alındı, ama defanstan top çıkaracak stoper de lazım bize, yoksa ortasahaya yüklersek bir de onu takım ileri hızlı çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kewell sol, arda sagda olacak iste. zaten arda aslında belli bi yerde oynamıyor. diziliste yeri sol olarak gozuksede orta sahanın her yerinde takılıyor adam. kewell gelince de aynı olacak, diziliste yeri sagda gozukecek. skibbe ne dusunuyo bu konuda bilmiyorum tabi. bu arada kırmızı formaya siyah numara yazılmıs cok pis gıcık oldum. koskoca adidas'ta bi tane adam yok mu okunmuyo bunlar sarı yapalım diyen. salak herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu galatasarayın maçlarını senelerdir,her başı sıkıştığında orta kafa golle maçı kurtarmalarını hayran hayran izlerim. şükür gitti,nonda geldi aynı şey. edit: amma imla hatası yapmışım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şimdi girdim eve. maçtan notlar yazim. -kaleci var niye alıyoruz bıdıbıdı diyenler için çok iyi oldu ilk gol -bu defansla çıkmayalım şl'ye falan.chelsea inter falan çıkar mazallah,alay konusu oluruz. -nonda bi ölsün.2 gol attı ama 2 tane de gene klasik bomboş atamadı -hakemde anne sevgisi yktu hiç.toplam 3 penaltı yedi(2bize 1 onlara) -meira iyi sayılırdı,sabri mehmet hakan hiçbir işe yaramadı. devamı gelecek soyuniim bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Madcat yazdıgın seyin sacmalıgının farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neresi saçmalamak abi? gayet güzel başarıyorsunuz orta kafa golü. burda ahaha gene popoyu zar zor kurtardı demiyorum ki. Hayran hayran izliyorum orta kafa gol kombolarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 he ne biliyim sanki bi yakarma anlamı tasıyo gibi cümlelerin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yok ciddi bir şekilde kıskanmışımdır :D hatta kanat oyuncularımızın çok iyi orta açtığını ama fenerde bir türlü hakan şükür tarzı kafayı iyi kullanan adamın gerekliliğini savunmuşumdur. Neyse galatasaray 2. yarı ya çok iyi başladı 3-2 4-2 yapabilecek pozisyonlar yakaladı ama maçın sonunda çok fena bütün oyuncular şişip,turu daha zor duruma sokabilirlerdi ama iyi oldu galatasaray 1-0 a yatıp turu geçebilir. ayrıca servet bu sözüm sana: adamımsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gsnın kulubesı cok zayıf cok.Her değişiklikte rakip avantaj sağladı.Gs elenir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Servet yakında forvet oynayacak zaten. Bir de nolduysa bu adama sağından atıp solundan geçmeler, artislik çalımlar falan. Bir ara sol kanat oynadı adam 2-3 dakika, içeri top kesti falan. İkinci yarı başında da forvet oynadı golü atana kadar 2 dk boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Grange said: gsnın kulubesı cok zayıf cok.Her değişiklikte rakip avantaj sağladı.Gs elenir diye düşünüyorum. GS'nin zayıf kulübesinde ve ilk 11inde şu kadro üzerine daha olan Kewell, Linderoth, Ümit Karan, Aydın, yeni alınacak forvet ve Serkan olacak. Yedeklerin yedekleri vardı bugün yedek kulübesinde. Hatta en güçlü yedek kulübesine sahip takım şu anda ligde muhtemelen GS. Tabii FB'de Emre ve Burak neler yapacak Deivid ne zaman iyileşecek vs bunlara da bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yüreğini koyan tek oyuncuydu diyebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hala nondaya laf ediyolar ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Servet kaldığı yerden devam ediyor. Topal'ın aklı bir karış havada, kaptığından fazla kaptırıyor. Umarım toparlanır mentalite olarak Nonda, vol 2 hakan şükür. attıkları kaçırdıklarından zordu. :P Aykut yediği golden sonra toparlanabildi en azından. sağ kanattan kesilen ortaya çıkarak yumruklaması harikulade idi, o ana kadar ıslıklayan seyirci de alkışlamaya başladı. Umarım Romanyada daha derli toplu bir Galatasaray izleriz ve turu geçen taraf oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 galatasaray işi öyle bir zora soktu ki yani pes diyorum ya. tamam eksikler var falan da arda turanı mehmet topalı neredeydi bu takımın çok merak ediyorum. servet yine gladyatör gibiydi fakat nonda hariç takımın gerisi fos oynadı ya. aykut'un ipi çekilir bu maçtan sonra ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 romanyada kazanmayı unutun hayal oldu bu senede şampiyonlar ligi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 senin "0" çekme söylemlerini de biliyoruz Aiko EURO08'de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 asdasd gözükeni söylüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yanlış perspektif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Rewendor said: Grange said: gsnın kulubesı cok zayıf cok.Her değişiklikte rakip avantaj sağladı.Gs elenir diye düşünüyorum. GS'nin zayıf kulübesinde ve ilk 11inde şu kadro üzerine daha olan Kewell, Linderoth, Ümit Karan, Aydın, yeni alınacak forvet ve Serkan olacak. Yedeklerin yedekleri vardı bugün yedek kulübesinde. Hatta en güçlü yedek kulübesine sahip takım şu anda ligde muhtemelen GS. Ben bugun gordugum kulubeden bahsettım.Rovansta da aynı kulube olmayacak mı? Yazdıklarına bakarsak Kewell lınderoth zaten ılk 11 ozaman takımdan emre asık emre gungor ıkılısı kesılır.Meıra servet gobegı olursa.Forvet zaten yok.Mehmet topalı keserse o ıyı bır yedek olur onun dısında gene kulube zayıf. Lincolne verilen paralara acıdım.Takıma yararı yok aksine takım tam baskı kuracak top kaybedıyor gereksiz faul yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar