LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hangi okuduğunuz kitaptan hayatla ilgili neyi öğrendiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 cin ali - okumayı öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 otostopçunun galaksi rehberi hayatın felsefesi ve gezegenle ilgili bayağı birşeyler öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 babalar ve oğullar nihilizmi öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nutuk jakobenciliği öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Felsefe-1 Çok şeyler öğrendim lisede. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Lethious said: otostopçunun galaksi rehberi hayatın felsefesi ve gezegenle ilgili bayağı birşeyler öğretiyor. bu kitabın öğrettiği en önemli şey havlunuz olmadan galakside hayatta kalamayacağınız. fantastik kurgu kitaplarından çok şey öğrendim. fizik kitabındaki formülden çok büyü var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Suç ve ceza - Dostoyewski;Dedektif ve katil psikolojileri hakkında bilgi edindim. Blood of Flowers-Anita Amirrezvani;Durumlar ne kadar kötüleşirse kötüleşsin bir insanın hayata karşı savaşını öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Persepolisle iran devrimini öğrendim bi güzel. 1984 ve Cesur Yeni Dünya ile gelecekte yaşamak isteyemeyeceğimi kestirdim =p Mülksüzler'le anarşizmi öğrendim. Olasılıksız'la olasılık bilimiyle ilgili bir kaç çarpıcı ve enteresan bişeyler öğrendim sonra unuttum. bu sene okuduklarımdan seçmeler yaptım bu kadar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 harry potter ve ölüm yadigarları - harry hortkulukmuş herşey göründüğü gibi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Zihin Okuma Teknikleri - Stan B. Walters Zihin okumayı öğrendim demek isterdim ama o kadarını tam başaramadım. Yalanı ortaya çıkarmayla ilgili bir kitap olmuş ve gerçekten faydalı mı doğru mu diye düşünüyordum. Sonradan Prison Break'in bir bölümünde gördüm ki adamlar FBI'da aynı şeyleri yapıyormuş. Şimdi kitabın yazarına bakıyorum da ; aslında adam birçok polis akademisinde ve Federal ajansta eğitim vermiş. Valla doğru gibi geldi bana. Özellikle bir insanın göz kırpma süresinden dahi yalan söyleyip söylemediğini anlamış olması güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 böyle buyurdu zerdüşt nihilizmi en önemlisi felsefeyi öğrendim karneme 1 gelmişti 2.dönem bu kitptan sonra sınava çalışmadan 4 gelmişti=) satış ve pazarlamayla ilgili 1,2kitap (bi tanesi 8dk nasıl evet dedirtirsinizdi galiba) bazı verdiği taktikleri turizmde kullandım işime yaradı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 3.900 (en son gördüğümde adı 11.900dü) Kitapların adlarının enflasyonla değişebileceğini öğrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Azmin Zaferi İnsan İsterse serilerinden İsteyen insanların öykülerini ve gerçekten insan isteyince neler yapabileceğini öğrendim.Ama pratiğe dökemedim. Üzüntüyü bırak yaşamaya bak kitabındanda dünün dünde kaldığını yarının yarın olacağı ve sadece bugunun bügün olduğunu öğrendim.Bunu da yaptım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kamasutra, hayal gücümü geliştirmeyi ögretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kuranı kerim kolpalamayı öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sexdrugsrocknroll said: harry potter ve ölüm yadigarları - harry hortkulukmuş herşey göründüğü gibi değildir. ben okudum çoktan da, bu kadar da spoiler verilmez ki be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hangisi olduğunu hatırlamadığım harry potter kitabında snape'in dumbledore'u öldürdüğünü öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 altın rehber - sarı sayfalar dayımın telefonunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya ayıp be spoiler verip durmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ahmet Altan kitapları, "kadın"'ı öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 monte cristo kontu harbi intikam neymiş onu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Suç ve Ceza suç ve cezayı öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 demirci mehmet efe' nin hayatı dedem ne çok adam öldürmüş asmış kesmiş fln bunu öğrendim (demirci efe değil dedem olan efenin kızanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sineklerin Tanrısı'nda çocukların gerçekten de her zaman melek olmadığını öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar