roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 İnanılmaz performans gösteren Emo - Türkçe çevirme aparatcağızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yönlendirmeyle çokmu uğraştın merak ettimde orj : http://yngwieofadmins.yn.funpic.de/emo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sen bunlarımı araştııyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ishtèshè at0M MuhèNdhishi ßiLè 0LaßiLirdhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Herhalde olm. O kadar emo kız resmi attınız, e emo kız için ilk iş olarak onların dilini konuşmak lazım. Onçün aradım ve buldum. Sözlükten yauv. Yönlendirme için de onlar uğraşmış ben ne kasacam yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 shèLaM ßèN èM0yhuM shèN dhè èM0 MushuN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Telekominikasyon - tèLèqh0MiNiqhashyh0N o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu sözlüğün bi de tersini yapmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 azalarak bitsin: emo muhabbetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tèLèqh0Ma qhafaM qirshiN bu muabbet yasak mıydı? :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 www.phatichiqh.ch0M aha ilk fail ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ArqhadhaşLar ßèNiMLè aLaqhashı yh0qh shozLuqhtè qordhuM ßurayha taşıdhıM aLLah aLLaah èM0 faLaN dhèğiLiM yhaaNèè -o- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 xunn said: Telekominikasyon - tèLèqh0MiNiqhashyh0N o_O .kill *click* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 shuTdoWnX said: sen bunlarımı araştııyosun lan Arkadaş gizli emo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 jèqh0shLavhaqhyhaLıLaştıraMadhıqhLarı MızdhaNMıshıNız? çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 quaNtuM èLèchtr0 dhyhNaMichsh vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 C0Nsh cons* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hahahah kitana az önce aynısını yazdım, aşağı bi kaydırınca gördüm koptum=) pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis derim ben de... phNèuM0N0uLtraMichr0shch0phichshiLich0vh0LchaN0ch0Ni0shish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karray said: shuTdoWnX said: sen bunlarımı araştııyosun lan Arkadaş gizli emo olabilir o arkadaş o lafı şuna söylemiş gibi geldi bana. yvz5 said: yönlendirmeyle çokmu uğraştın merak ettimde orj : http://yngwieofadmins.yn.funpic.de/emo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: karray said: shuTdoWnX said: sen bunlarımı araştııyosun lan Arkadaş gizli emo olabilir o arkadaş o lafı şuna söylemiş gibi geldi bana. yvz5 said: yönlendirmeyle çokmu uğraştın merak ettimde orj : http://yngwieofadmins.yn.funpic.de/emo/ yooo fail 2 ahahaha roketatar a dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi git olum ya ben seni kurtarmaya çalışıom adam sana emo diyo :D hayırsız:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Yorumlar da süper ama ya^^ "This dictionary will help me to lure emos and kill them when I'm outta prison" - Varg Vikernes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok olm o benim söylediğim kişiye hitaben bende alıntısı oaln kişiye dolaylı yoldan söledi onu evet öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 shuTdoWnX said: yok olm o benim söylediğim kişiye hitaben bende alıntısı oaln kişiye dolaylı yoldan söledi onu evet öle işte doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha? hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar