Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sonra dudaklarına yapışırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yemekte tavşan rosto vaaar (8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yatmadan kıymalı börek + yaglı ayran (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kazan göt (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 1.85 (öyle tahmin ediyorum) boy, 115kg çekiyorum. bayanlara selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 187 boy 83 kilo bayanlara selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ne oluyor, seçmeler mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla 8 sayfayı okumadm ama ben 1 yılda hergun 2 ogun burger king'ten king secim vupır çiz menu domatessiz ( king seçim ) + tek acılı tavuk burger yiyerek 64 kilodan 78 kiloya çktm bu arada boyum 1.76 felen saygılar git fast-food ye.doymamış yağ oranı yuksek oldugundan liposuction harici o yağı miksen yakamıosn kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Tragoedia said: valla 8 sayfayı okumadm ama ben 1 yılda hergun 2 ogun burger king'ten king secim vupır çiz menu domatessiz ( king seçim ) + tek acılı tavuk burger yiyerek 64 kilodan 78 kiloya çktm bu arada boyum 1.76 felen saygılar git fast-food ye.doymamış yağ oranı yuksek oldugundan liposuction harici o yağı miksen yakamıosn kolay kolay 1 yıl boyunca günde 2 öğün burger kanser oldunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 1.87 boy 70 kilo. ama 60 kıloydum daha sonra 5 ay sıgarayı bırakdım kılo oldu 75 bır gobek cıkdı cakma fılmlerdekı hamıle hatunlara benzedım ıncecık vucut kocaman gobek tısortlerım olmaz oldu olanlarda arkadasların alayı yuzunden gıyemez oldum daha sonra sıgaraya basladım tekrar 70 e ındım sırf bu kılo yuzunden sıgaraya tekrar basladım gobekgın yarısı gıttı ama spormu yok bılgısayarı atmam lazım yada bı fılm wardı bı bomba atıyolardı hıcbı elekktronık sey calısmıodu ole bısıy lazım. bı ara body ye gıttım . ozel karısım fılan ıcırıolardı kılo ıcın ordanda bı 5 kılo aldım ama 1 ay dayanabıldım. ama sıgara ıcıosanız bırakın kesın cozum sıgaraya werdıgınız parayı aburcubura wermenı z lazım ama ben sırf cok para werıom dıye sıgarayı bırakmıstım 2 belkı 3 katını cıkolata goflete werdım. ama olmuyor zayıfım ve uzunum ama mutlumuyum ewt genellıkle:). ama en kotusu bembeyaz wücutla bu boyla plajda dolanmak. artık plajda tsort gıymek ıstemıorum desem yerıdır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Pek zayıf sayılmam aslında, 1.81, 74.5 kg civarı olması lazım ama yine de hafif bi kilo almam lazım gibi geliyor. Yağlı falan hayvan gibi yiyeyim diyorum ama cildim yağlı, sivilceye gidiyo bu sefer, gıcık oluyorum.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 body yaparken ve karbonhidrat kullanırken tam bir kilo aldım derken iş yüzünden şehir dışına çıktm 40 gün ve herşey yalan oldu.. bu ay yeniden başlicam kısmetse.. bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aleysta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 merabalar bn 90 kg olan 1.77 bounda 15 yaşında biriyim göbeğim çok fazla yok ama var olanın da çok kısa sürede kas yapmam gerekiyo daha doğrusu irileşip güçlemmem gerekiyo çünkü amerikan futbolu oynuyorum kasın önemi olduüğu kadar boy da önemli busporda biri bana en kısa sürede güçlen menin yolunu anlatırsa çok sevinirim boyumu engellemicek bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 barrel roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aleysta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kg almak isteyen lere sesleniyorum basketbol ve yüzme sporlarını yapıp sabahları 5 yumurta gün içerisinde 5 ekmek her yediğiniz yiğeçi 3 kat artırın en geç 2 hafaya 5 kg alıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 davar mıyız biz 5 ekmeği nerene yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ile basla güne ile ağzın tatlansın x2 ile akşamı geçiştir. tv karşısına geç ve aşağıdakileri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 son postu atan arkadas,senden nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 slickers said: davar mıyız biz 5 ekmeği nerene yiyorsun Abi koptum yaa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şimdi bu kola kilo aldırıyor mu verdiriyor mu? yediklerin boşa gidiyomuş kolayla gibi bi muhabbet de var ama? acil kilo alsam iyi olcak ben. edit: havuza ve fitnıs a yarın yazılıyom.başlamak lazım bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şekerli su içip nasıl kilo alasın light cola satmak için reklam taktiği duydukların hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 GERGE said: 1.82 boyum, 54 kilom var. Zayıfım deme. uçmayı denemelisin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Şimdi ilk önce haftada üç gün ağırlık çalışıyorsunuz. Spor salonu şart değil. Kilosu ayarlanabilir bir çift dumbbell ile evde her vücut bölgesini çalıştırabilirsiniz. Detaylarına girmiyorum, spor bölümünde yeterince tartışıldı. Günde hedef ağırlığınızın iki katı gramında protein tüketiyorsunuz. Mesela 54 kilosunuz. 60 kilo olmak istiyorsunuz. Günde 120 gram protein yiyorsunuz. Protein tozu şart değil. Temel protein gıdaları tavuk, ton balığı, yumurta, süt, soya fasulyesi, mercimek vs. Günlük proteininizi almanız şartıyla, o gün içinde ne isterseniz yiyebilirsiniz. Sağlıklı olması -sağlınız açısından- 8-) daha iyi tabii ki. Makarna, pilav, patates çok iyidir ama çok tok tutar ve kalorisi düşünüldüğü kadar çok değildir. O yüzden hazırlarken bol yağlı yapmanız kalori fazlasına ulaşmanızı kolaylaştırır. Onun dışında sağlıklı kalori bombaları: Fıstık ezmesi, badem, fındık, ceviz (100 gramı 600kcal, yarısı yağ ama sağlıklı yağ). Bunları yalnız yemekte zorlanıyorsanız bir blender alın ve devasa milkshake'ler yapın. Yarım litre süt içine kaşık kaşık fıstık ezmesi, muz, çikolata parçaları, şeker vs ne dilerseniz katıp için. Yerinizde duramazsınız içtikten sonra. Hadi şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar