Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo alma !?

yvz5

Öne çıkan mesajlar

valla 8 sayfayı okumadm ama ben 1 yılda hergun 2 ogun burger king'ten king secim vupır çiz menu domatessiz ( king seçim ) + tek acılı tavuk burger yiyerek 64 kilodan 78 kiloya çktm
bu arada boyum 1.76 felen
saygılar
git fast-food ye.doymamış yağ oranı yuksek oldugundan liposuction harici o yağı miksen yakamıosn kolay kolay
Sosyal ağlarda paylaş

Tragoedia said:
valla 8 sayfayı okumadm ama ben 1 yılda hergun 2 ogun burger king'ten king secim vupır çiz menu domatessiz ( king seçim ) + tek acılı tavuk burger yiyerek 64 kilodan 78 kiloya çktm
bu arada boyum 1.76 felen
saygılar
git fast-food ye.doymamış yağ oranı yuksek oldugundan liposuction harici o yağı miksen yakamıosn kolay kolay

1 yıl boyunca günde 2 öğün burger kanser oldunmu ?
Sosyal ağlarda paylaş

1.87 boy 70 kilo. ama 60 kıloydum daha sonra 5 ay sıgarayı bırakdım kılo oldu 75 bır gobek cıkdı cakma fılmlerdekı hamıle hatunlara benzedım ıncecık vucut kocaman gobek tısortlerım olmaz oldu olanlarda arkadasların alayı yuzunden gıyemez oldum daha sonra sıgaraya basladım tekrar 70 e ındım sırf bu kılo yuzunden sıgaraya tekrar basladım gobekgın yarısı gıttı ama spormu yok bılgısayarı atmam lazım yada bı fılm wardı bı bomba atıyolardı hıcbı elekktronık sey calısmıodu ole bısıy lazım. bı ara body ye gıttım . ozel karısım fılan ıcırıolardı kılo ıcın ordanda bı 5 kılo aldım ama 1 ay dayanabıldım. ama sıgara ıcıosanız bırakın kesın cozum sıgaraya werdıgınız parayı aburcubura wermenı z lazım ama ben sırf cok para werıom dıye sıgarayı bırakmıstım 2 belkı 3 katını cıkolata goflete werdım. ama olmuyor zayıfım ve uzunum ama mutlumuyum ewt genellıkle:). ama en kotusu bembeyaz wücutla bu boyla plajda dolanmak. artık plajda tsort gıymek ıstemıorum desem yerıdır:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
merabalar bn 90 kg olan 1.77 bounda 15 yaşında biriyim göbeğim çok fazla yok ama var olanın da çok kısa sürede kas yapmam gerekiyo daha doğrusu irileşip güçlemmem gerekiyo çünkü amerikan futbolu oynuyorum kasın önemi olduüğu kadar boy da önemli busporda biri bana en kısa sürede güçlen menin yolunu anlatırsa çok sevinirim boyumu engellemicek bi şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Şimdi ilk önce haftada üç gün ağırlık çalışıyorsunuz. Spor salonu şart değil. Kilosu ayarlanabilir bir çift dumbbell ile evde her vücut bölgesini çalıştırabilirsiniz. Detaylarına girmiyorum, spor bölümünde yeterince tartışıldı.

Günde hedef ağırlığınızın iki katı gramında protein tüketiyorsunuz. Mesela 54 kilosunuz. 60 kilo olmak istiyorsunuz. Günde 120 gram protein yiyorsunuz. Protein tozu şart değil. Temel protein gıdaları tavuk, ton balığı, yumurta, süt, soya fasulyesi, mercimek vs.

Günlük proteininizi almanız şartıyla, o gün içinde ne isterseniz yiyebilirsiniz. Sağlıklı olması -sağlınız açısından- 8-) daha iyi tabii ki. Makarna, pilav, patates çok iyidir ama çok tok tutar ve kalorisi düşünüldüğü kadar çok değildir. O yüzden hazırlarken bol yağlı yapmanız kalori fazlasına ulaşmanızı kolaylaştırır.

Onun dışında sağlıklı kalori bombaları: Fıstık ezmesi, badem, fındık, ceviz (100 gramı 600kcal, yarısı yağ ama sağlıklı yağ). Bunları yalnız yemekte zorlanıyorsanız bir blender alın ve devasa milkshake'ler yapın. Yarım litre süt içine kaşık kaşık fıstık ezmesi, muz, çikolata parçaları, şeker vs ne dilerseniz katıp için. Yerinizde duramazsınız içtikten sonra. Hadi şimdilik bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...