Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Laptoplar Hakkında


Spidee

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben bir laptop almayı planlıyorum ve Monsterların performansları hakkında çok sağlam şeyler duyuyorum, okuyorum sağdan soldan.

Fakat bunun servisi nasıldır? Fokus Bilgisayar getiriyormuş sanırım Monsterları Türkiye'ye, daha önce kullanmış olan, şu anda kullanan var mıdır? Arıza yaşayan, servisinin nasıl olduğunu bilen birileri fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

Monster almak istiyorum ama, Fokus Bilgisayar ismini daha önce pek duymadım, bilmem etmem, alırım bir laptop, bir şey olur, bozulur, arıza çıkartır sonra elimde kalır diye korkuyorum.

Yok Monster alma derseniz, oyun oynarken ortalamanın üzerinde performans gösterebilecek neler önerirsiniz? 1500-1800 YTL fiyat aralığında bir şey almayı planlıyorum.

Saygılar, sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

datron falan benim de ilgimi çekmişti aslında enteresan özellikleri olabiliyor dikkatli bakınca (4mb cache gibi)..datron alınabilir hatta bildiğim kadarıyla servisleri evinden alıp evine teslim bile yapıyordu :) neyse sen monster sormuşsun,ben görmedim etmedim ama insanlar ısınma problemi olduğundan falan bahsetmişti daha önce o yüzden iyi araştırmak lazım.
bende hp ve acer laptop var hp tavsiye etmiyorum mesela kesinlikle =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

focus getirmiyor kendileri yapiyor bunlari

toplama laptop iste, benim yakin bir bilgisayarci arkadasimin kankasi focus un bir ortagi servisleri filan iyiydi bayada satiyorlar

merkezleri kadikoy git bak yerinde incele istersen servislerini filan

bide kucukyalida pyramid bilgisayar var eski sabit pazarin karisisndaki talay pasajinda arkadasimin dukkan ora git bir bak konus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Monster mi ? Bence kesinlikle alma Monster,datron,vb... bunlar alınmaz. Şöyle izah ediyim başta dedikleri gibi hızlı oluyorlar ama zamanla 10 dakikada windows'un açıldığı aletlere dönüyorlar.


Yok artık 1 senedir kullanıyorum monster gayet memnunum performansından, hatta hiç servislik durumda olmadı yani direk fokustan alırsan bilgsayarı içinde kullanılan parcaları kendi secme imkanın bile war + zaten kullandıkları markalar geyet kaliteli parçalar oyun için laptop arıyosan monster işini kolaylıkla görür. servis konusunda şöle bi olay gecti arkadaşımın başından ekranda ölü pixel vardı aradı servisi, servis anlaşmalı kargo şirketiyle bedavaya kabul etti bilgisayarı tamir vs den sonra yine ücretsiz evine yollamışlardı .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

datronları o kadar kötülemişsinki 1 senedir 24 saat esasıyla çalışan makinenin markasına cevirip tekrar baktım.tw7a sahıbıyım,26 temmuz 2007 den beri elektrık kesıntıleri ve seyahatlar hariç kapanmadı makine ve hala süper,arkadaslarımdaki toshıba ve hp lerden performans olarak iyi,hatta pili süper.kötü yanı ise fan devamlı çalışıyor ve ses hoparlör asagıda oldugu için az.
Bu arada servise verirseniz datronu fanı ses yapıyorsa yenisi ile değişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop alırken yalnızca özellik ve markaya bakmak gibi bir hata yapmayın. Unutmayın, ne kadar iyi sistem, ne kadar performans o kadar ısınma. Şu anda piyasadaki en kaliteli laptoplarda bile (Sony, Macbook'lar vs.) ciddi ısınma sorunları varken monster gibi kasayı ayrı parçaları ayrı alıp toplayan firmaların bilgisayarlarının ısınma sorunu büyük problem olacaktır.

Oyun oynicam diye alırsın, 5 dk sonra kapanır sıcaktan alet.

Araştırın almadan önce kesinlikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sony kus kondurmuyor isinma sorununu cozmek icin

HP diyip duruyoruz dv9000 lerde sicaktan hinge eriyordu HP de kullanici hatasi diyip tamir etmedi olay ortaya cikana kadar

isinmasini istemiyrosan onlemi sen alican, oyun oyniycaksan sogutucu takican

gidip yatagin ustune koyup, hava girislerini kapayip oyun oynarsan tabi 5dk da kitlenir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
geçen sene laptop seçmeye çalışırken ben de görmüştüm monsterları ama pil tüketimi (+ ısınma sorunu) ve kalitesiz malzemeden üretilmesi gibi şeylerden bahsediliyordu hep, ayrıca baya da ağırdı ; desktop replacement için düşünülürse olur ancak diyip vazgeçmiştim.

fiyatları da baya ucuzdu ama , şimdi elimde asusun bir laptopu var, gidip monster alsaydım aynı bilgisayarı %30 ucuza getirtmiş olacaktım belki de.

daha güzel şeyler mi üretiyorlar şu anda bilemiyorum tabi, geçen seneden kalan izlenimlerim bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...