shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Cuce said: bana dokunabilirse şükretsin, jackie chan filmleriyle büyüdüm ben. biliyosun amerikan güreşinin aksine Jackie chan filmlerinde gercekten vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dasaaa said: ve seni 4eşit parçaya ayırabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory said: dasaaa said: ve seni 4eşit parçaya ayırabilir... shuTdoWnX said: Cuce said: bana dokunabilirse şükretsin, jackie chan filmleriyle büyüdüm ben. biliyosun amerikan güreşinin aksine Jackie chan filmlerinde gercekten vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 goldberg MMA'e, EliteXC'ye falan da çıktı ama.. hani bizim gibi sıradan canlılara vurdumu spatula gerektirir PRIDE FC'ye de çıktı galiba.. böle WWE'den dövüşe geçen bi de brock lesnar vardı sanırım. MMA maçı kötü olmuştu gerçi.. MMA'dekiler insan değil ama öle bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory said: goldberg benim lan. yani nihan. cekl ltfn. =// burtonesk said: dağılın adam goldberg benim lan. gidin beybifeys kılsız erkek bulun kendinize. e rööh noluo yahuu,len ne guzel kimse begenmiyor adamı diye seviniyordum,kapısalım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abı cok baık ya, ve coooook ama coooooooook kötü dublörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ben en çok Hulk Hogan ı severdim. Çok babacan gelirdi böyle, o adam dövdükçe sevinirdim ben. Filmlerle filan popülarite kasmasına bağlıyorum tabi bunu. Yıllar sonra flash tv de gördüm kendisini, Hollywood Hogan olmuş, bi triplere girmiş saçmalayıp duruyodu, yaşlanmış bi de, küçükken bunları mı izliyomuşum ben diyip kapatmıştım. bu da böyle bi nostalji olsun arada işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eet bi de A takimindaki mr t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 a takımında biey vardı bi de( nasıl yazılıyo bilmiyom okuduğum gibi yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 goldberg çok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Jackie chan filmleriyle büyüyen avaraj genç > goldberg Adam da öldürmeyiz biz, erdemli büyüttü bizi Jackie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet, bi güzel dövüceksin haşat ediceksin, ama sonra bırakıcaksın ki sen arkanı dönüp giderken huaaağğğ diye kalkıp arkadan saldırmaya kalkışsın, bi defa daha bi güzel dövüp haşat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bütün kötü adamlar öyle ölüyor jackie filmlerinde. Jackie adamı bırakır, adam arkasından saldırır, adam uçurumdan düşer, yanlışlıkla kendini havaya uçurur vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hatta arkasından tutur elini falan, ya adam o an imana gelir "bırka benı ölmeyi hakkettim" diyerek bıraktırmaya calışır jackie bırakmaz, ama eldiveni cıkar veya kolu yaralıdır tutamaz daha fazla, veya hala imana gelmemiştir kaka adam, hala bıcak sallama falan calışır kendini tutan jackie'ye jackie2 bırakmak zorunda kalır. goldberg kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hayır bir kere jackie'nin dayak yediği sahneler var slowmotion. Üzerine 5 kişi çöker beyzbol sopalarıyla, jackie suratında bir acı ifadesi, arkada epic bir müzik eşliğinde kırılan soplara inler. gururu kırılmıştır, babasının evinde sargılar içindedir. ama hala doğru şey için savaşabilecektir. Çünkü o Jackie'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hayır bide 15 li sopa kombinasyonundan katnalabilir merdiven kullanarak cıkması vardırki, ölüm döşeğindeki babası görse yaptıklarını mutluluktan gururdan yanında melaikesiz göğe yükselir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ayrıca epic level spartan warrior gibi kaslı değildir. Komando gibi silah ta kullanmaz. Halktan birisi gibidir Jackie... Hatta doğrudan halktan birisidir. FBI suikastçisi değil, kendi halinde yaşayan vatandaştır Jackie, Vietnam gazisi değil, tıfıl arkeologdur, CIA ajanı değil, taksicidir Jackie... Ancak ondaki o yürek var ya o yürek... Ne mafyalar, ne tarikatlar, ne psikopatlar dize getirmiştir. O azimle ne dağlar yıkmıştır kendisi. Ufacık boyuyla ne devleri indirmiştir... Ogre gibi adamı tek vuruşta uçurmaz, kendi eli de acır. Cebinden çıkardığı katanasıyla düşmanlarını biçip geçmez, gider sandalye kullanır. Merhametlidir de kendisi, öldürmez kimseyi, döver bırakır, nasıl olsa düşmanları bi mallık yapıp kendi kendine ölürler. Ama merhametli işte, kıyamaz, canından can gider insanlar öldükçe :( ımm... genel olarak böyle tabi. arada birkaç tane epic karakteri vardı sanırım ama hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Yok epik karateri. O jet lii, jackie gibi egosunu bırakamamış, nirvanayı gösterememiştir gençlere. Yine iyidir ama, Jackie'nin Drunken Fist kullanmak için sarhoş olup herkesi labut gibi devirmesi bütün filmlerine bedeldir jet lii'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 çok minik bi göbek yani eli koyduğunda el kıvrımıda tam oturcak şeklde ama o göbeğe ramen kasıkların ordaki kaslar var ya neyse onlar çok hafif o da olcak belinde gamze olcak gülüş çok önemli saçlar mümkünse kısa(en kısasından) spor giindiğinde de şık giindiğinde de kıyafeti düzgün taşicak hafif esmer tenli kılsız(paticek bildiğimiz biri kadar da kılsız değil) ve teni pürüssüz olcak ses tonu çok önemli ha bir de boş konuşmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Nc hepsi tamam da belde gamze nasıl oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kas dilimleri arasındaki çizgicikleri filan mı diyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bunu diyorum (dikkat çıplaklık içerir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 seksi erkek dediğin kusursuz türkçe konuşup yazma kabiliyetine sahip olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yabancı erkekler elendi yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar