karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 odun olacan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hayatta şu yukardaki resimdeki gibi bi adam kafamı çevirip bakmam herhalde yaa iğrenç bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yanında bir zhang ziyi bulunan adam seksidir. http://img338.imageshack.us/img338/4196/ziyizvangzr8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tony leung<3 http://image.guardian.co.uk/sys-images/Film/Pix/gallery/2004/05/21/canneseuler23344444634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Zhang Ziyi <3 http://image.guardian.co.uk/sys-images/Film/Pix/gallery/2004/05/21/canneseuler23344444634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 unsurlardan biri: yanında herangi bir hatun bulunması. (ben böle şey görmedim. ne zaman sap gezsek kimse sallamaz. yanımızda küp şeker kadar umrumuzda olmayan hatun olsa ağzımıza düşerler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ulaşılması zoru oynayıp oynayıp baydıracaksın ve yalnız kalacaksın. Olayı budur erkeğin. Ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dün mesa salatada bir amca gördüm yanında sarışın 20 li yaşlarda bir bayan arkadaş vardı. Evet parası için olduğu açıkca belliydi. Ama bu adamla sex yapmayı nasıl bir mide kaldırır diye düşünüyordum. Çıkışta gördüm amcamı cabrio slk ile gidiyordu. Araba onu seksi kılan çok mühüm bir unsurmuş. Gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 obsesifik said: hayatta şu yukardaki resimdeki gibi bi adam kafamı çevirip bakmam herhalde yaa iğrenç bnce muhtemelen şişmansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abaav kavgada söylenmez. hem de bir bayana of of of sddfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Cüzelmiş bu da. Ama tabi dış görünüşünden öte erkeği erkek yapan, şekşi yapan şey davranışları sonuçta. Sahiplenecek, dürüst olacak, kendine güveni olacak, düşünceli olacak, iletişim kurmasını bilecek.. Tey tey tey.. Gider daha... Edit: En önemlilerini yazmamışız. Zeki ve dinden arınmış özgür bir beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Spidee said: Tütün çiğneyin. Eğer gırtlak kanseri olmak istiyorsanız tütün çiğneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 burtonesk said: bilimum kıl, özellikle sakal taliban sakalı gibi olmalı. misal adam goldberg'ün muhtelif halleri.ohaa evt işte budur adam goldberg(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Josh Holloway <3 http://www.internethaber.com/images/news/60654.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 josh holoway mi erkeği seksi kılıyo yoksa kendisi mi seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Adam Goldberg herhalde dünyanın en şapşal bakan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hi yazmayı unutmuşum resimden sonra. josh gibi sac ve sakal uyumu bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ahah bakıslarda sapsallık var evt kabul ediyorum ama adam guzel hatta,kıllıyken guzel bir adam misal two days in paris -alatariel- said: american history X'teki edward norton gibi varsa aranızda talibim. ben varım bebeğims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi karar verin uzun saç mı kısa saç mı istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 fede sen de uzun toplu sac,edward da kısa sac istiyoruz sdf...uzun sac ftw! kısa herkese yakışmıyorre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tamam o zaman. bunu referans olarak kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 magnum reklamında josh hollowayin gömleği ne marka bilen varmı.hastayım o gomlege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nutella yemeyen erkek seksi olamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar