Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 16 Şubat 2009... Barut. İmparatorluklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 BUDUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 barut (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yalniz gittikce urkmeye basladm oyun piyasasindan. evlenip, elimi ayagimi bu oyun dunyasindan cekmem gerekirken daha da sokuyorlar icine. bu sonbahar da ps3 ve pc de cikacak 10 tane oyun -herbiri saglam-, 2009 basinda cikacak 3-4 tane var. bu is boyle olmayacak, birak azaltmayi, hangisini oynayacagima karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sparkcaster said: barut (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 total war gamplayıyle ne kadar taktik olucak oyunda onu merak ediyorum ben, cossacks2 kadar detay koyabılıcaklermı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yeni bilgisayar almıyorum sırf oyun peşine düşücem diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 cok guzel gozukuyo gercekten bi osmanlilari turk deyil arap yapmislar total war turkiye sitesinde gordugum kadariyla :) ama cok guzel gozukuyo gercekteno gemiler umarim corsak gibi cok zevkli olur ve umarim hendek falan kazma veya olusturma eklemislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 harbi diyorum budur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ohhşşş. yeni bilgisayar alayım önce bunu sonra diablo 3 ü oynayayım ve okul hayatım bitsin. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 totalwar-türkiye.com adlı siteden, özel screenshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Tüfekli Dragonlar kesin favori olacak önceki oyunlarda Thunder Brave ve Sipahiler gibi ünite tahmin tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 vardı zaten başlık? grafikler süper de süngülü tiplerin birbirine girmesi savaş tarihinin en bayık olaylarından biri maalesef. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nihayet deniz savaşlarıda olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar