Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Box 360'lar Türkiye'de de satılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

"Kardeşim zaten stiki topik vardı, oraya neden açmadın alla alla" diyebilirsiniz tabii, ama o topicte arada kaynamasın istedim, ayrı bir topic olarak belirtme gereği duydum.

Bildiğiniz gibi, İlk X-Box çıktığında, Microsoft Türkiye'de destek sunup satmamıştı ürünü. Bu kadar Microsoft ürünü satılırken, üstelik diğer firmalar konsollarını satarken, X-Box satılmaması biraz tuhaf olmuştu.
Aynısı X-Box 360 için de geçerliydi. PS3, Wii, PSP, NDS felan satılıyor, ama bir tek X-Box 360 yok ortada.
Microsoft bu düşüncesini değiştirmiş olacak ki, X-Box 360'ı official olarak satacağını söylemiş.

Oyungezer'de okudum, ne kadar doğrudur bilemem, 30 Eylül'de satışlar başlıycakmış.

Yani artık japon sitelerinden NTSC-J modeller sipariş etmek veya Türkiye'de official olmayan ürünleri aramak derdi bitecek.

Merak ettiğim şey, acaba X-Box'un networkü için de ek destek olacak mı? Türkiye'yi desteklemediğini felan duymuştum.
Official satışlar gerçekleşirse, X-Box networküne de dahil oluruz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gelse de Türkiye'den konsol almak akıllıca bir davranış değil. eBay'e baktım mesela az önce, alsam mı bi tane diye, 120£ civarlarında mint condition 2. el eliteler bile var yani, yanında oyun bile verenler var biraz daha pahalıya. Buradan 1 milyar civarı bir paraya 0 elite alacağıma giderim, 300-400 milyona az kullanılmış alırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
bide kime satıcaklar zate bu saatten sonra. xboxı alan aldı satan sattı bi nevi doydu piyasa az çok kaçaklar sağolsun.ayrıca türkiyede xboxın tercih sebebi firmware olayı ve korsan oyunlar, garantisi nasılsa gidicek fw hack yapılnca o yüzden gene kaçaklar satılcak daha çok.
bence de öyle olacak. x360 ı anca parası extravangazza çocuklar alacak. fw hack yapmaya ihtiyacı olmayanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft xbox satisindan kar etmiyor, (hatta yanlis hatirlamiyorsam zarar bile ediyor olabilirdi) oyun satisindan kar ediyor. O yuzden oyun satamadigi ulkeye xbox satmasi ona destek vermesi onlar icin zarardi..

belki crysis in basarisindan etkilenmislerdir, belki big thinkerlari gelecege yatirim yapiyordur, marketi kaybetmemeye calisiyorlardir bilmiyorum. Ama halen zarar edecekleri kesin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...