ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gayet güzel giden bir ilişkim var,3 yıldır beraberiz bu ay önce nişanlandık.Herşey çok güzel gidiyor ama beyzademiz salı günü beni aramadı,normalde her gün belli bir saatte konusuruz,mesajlaşırız.3 yıldır bunu adet haline getirdik.Ben hergün konuşacağımız saati iple çekerken beni 1 gün boyunca aramadığı oluyor bazen.Şu kahrolası oyunları icat edenleri bir yakalasam :( Az önce telefonla konustuk,çok büyüttüğümü söyledi,bir kaç arkadaşıma da anlattım onlarda büyüttüğümü söylediler.Canımı sıkan şey aramak konusunu sorunmluluk haline getirmek,unuttum,meşguldum vs.demek,Bence insan sevdiği için fırsat yaratmalı,sorumluluk değil içten gelen bir hadise olarak algılamalı..Ama o artık böyle şeylere takılmamamızı,bunları aştığımızı söylüyorAcaba takıntılı birimi oldum,gerçekten aramaması doğalmı,insanlık halimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İnsanlık hali elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Abartıyosun. Bir gün aramadı diye sana olan hisleri farklı mı yani? Bir gün aramadı. Bir gün kendiyle geçirmek istedi belki. İnsan bunalır arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tabikide insanlık hali çok fazla büyütme derim ne bu bi adamda bi gün aramasın unutsun meşgul olsun sıkmayın bu kadar canınızı bide 3 yıl diosun artık bunların aşılması lazım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bence de çok abartıyorsun. Hergün belirli bir saatte konuşmayı adet edindiğiniz için abes geliyor sana şu anda ama aslında yanlış olan hiçbir şey yok. Tam tersine arada ayrı bireyler olarak kendinize zaman ayırmazsanız yanlış olur, delirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tabiki insanlık hali.İnsanın bazen en sevdiği,en değer verdiği kişiyle bile konuşmak istemediği anları olabilir ve bu gayette doğaldır.Fazla ilgi insanı boğar zaten bir günlük ara iyi gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aldatmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Önceki güne bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Llama !! yok öle bişi, unutmuştur dalmış gitmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aramadıysa ve konuşmak istiyorduysan bence sen arayabilirdin. Bu tip şeyleri sorumluluk ve gelenek haline dönüştürmek, sıkıcılaştırabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 asinanyavuz said: Aramadıysa ve konuşmak istiyorduysan bence sen arayabilirdin. Bu tip şeyleri sorumluluk ve gelenek haline dönüştürmek, sıkıcılaştırabilir bence. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kardeşi şehir dışından geldi.onun bilgisayarını kurmuşlar.bazen oyundan kafasını kaldıramıyo.büyük konuşmıyım ama aldatmaya ihtimal bile vermem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hem sonra oyun neden oynamasın oyun oynar haliyle sev onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sen bigün aramasan azına mıçar mıydı acaba çok merak ediyorum genelde öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 wow oynuyorsa silvermoon tavernde belf chicklere gold yedirirken unutmuştur seni : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok yaa öle şeler yapmaz o cıkh olmaz öle bişe olmazzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kız dayanışması incomin !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masquerade said: wow oynuyorsa silvermoon tavernde belf chicklere gold yedirirken unutmuştur seni : / aww =( bu çok koyar yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahahahhahahahhehahahaah (tu) da bişey olmaz ya ben de kız arkımın dogumgununu kutlamayı unuttum (yurt dısında su an) mesaj atıcaktım atıcam atıcam diye diye aksam 23.30 oldu son atan ben olmak istedim gibi bişeyler yazpı toplarladım allahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mulgear6 said: ahahahhahahahhehahahaah (tu) da bişey olmaz ya ben de kız arkımın dogumgununu kutlamayı unuttum (yurt dısında su an) mesaj atıcaktım atıcam atıcam diye diye aksam 23.30 oldu son atan ben olmak istedim gibi bişeyler yazpı toplarladım allahtan :D çakallar sizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: kardeşi şehir dışından geldi.onun bilgisayarını kurmuşlar.bazen oyundan kafasını kaldıramıyo.büyük konuşmıyım ama aldatmaya ihtimal bile vermem.. ooo en basit taktikler bunlar. kız arkadaşa oyundayım de vıınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hayır aldatmıyo yanlış yönlendirmeyin insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar