Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gayet güzel giden bir ilişkim var,3 yıldır beraberiz bu ay önce nişanlandık.Herşey çok güzel gidiyor ama beyzademiz salı günü beni aramadı,normalde her gün belli bir saatte konusuruz,mesajlaşırız.3 yıldır bunu adet haline getirdik.Ben hergün konuşacağımız saati iple çekerken beni 1 gün boyunca aramadığı oluyor bazen.Şu kahrolası oyunları icat edenleri bir yakalasam :( Az önce telefonla konustuk,çok büyüttüğümü söyledi,bir kaç arkadaşıma da anlattım onlarda büyüttüğümü söylediler.Canımı sıkan şey aramak konusunu sorunmluluk haline getirmek,unuttum,meşguldum vs.demek,Bence insan sevdiği için fırsat yaratmalı,sorumluluk değil içten gelen bir hadise olarak algılamalı..Ama o artık böyle şeylere takılmamamızı,bunları aştığımızı söylüyorAcaba takıntılı birimi oldum,gerçekten aramaması doğalmı,insanlık halimi?
Mesaj tarihi:
tabikide insanlık hali çok fazla büyütme derim ne bu bi adamda bi gün aramasın unutsun meşgul olsun sıkmayın bu kadar canınızı bide 3 yıl diosun artık bunların aşılması lazım dimi
Mesaj tarihi:
Bence de çok abartıyorsun. Hergün belirli bir saatte konuşmayı adet edindiğiniz için abes geliyor sana şu anda ama aslında yanlış olan hiçbir şey yok. Tam tersine arada ayrı bireyler olarak kendinize zaman ayırmazsanız yanlış olur, delirirsiniz.
Mesaj tarihi:
tabiki insanlık hali.İnsanın bazen en sevdiği,en değer verdiği kişiyle bile konuşmak istemediği anları olabilir ve bu gayette doğaldır.Fazla ilgi insanı boğar zaten bir günlük ara iyi gelmiştir.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Aramadıysa ve konuşmak istiyorduysan bence sen arayabilirdin. Bu tip şeyleri sorumluluk ve gelenek haline dönüştürmek, sıkıcılaştırabilir bence.

(tu)(tu)(tu)
Mesaj tarihi:
kardeşi şehir dışından geldi.onun bilgisayarını kurmuşlar.bazen oyundan kafasını kaldıramıyo.büyük konuşmıyım ama aldatmaya ihtimal bile vermem..
Mesaj tarihi:
ahahahhahahahhehahahaah (tu)

da bişey olmaz ya ben de kız arkımın dogumgununu kutlamayı unuttum (yurt dısında su an) mesaj atıcaktım
atıcam atıcam diye diye aksam 23.30 oldu

son atan ben olmak istedim gibi bişeyler yazpı toplarladım allahtan :D
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
ahahahhahahahhehahahaah (tu)

da bişey olmaz ya ben de kız arkımın dogumgununu kutlamayı unuttum (yurt dısında su an) mesaj atıcaktım
atıcam atıcam diye diye aksam 23.30 oldu

son atan ben olmak istedim gibi bişeyler yazpı toplarladım allahtan :D

çakallar sizi ya
Mesaj tarihi:
ajikal said:
kardeşi şehir dışından geldi.onun bilgisayarını kurmuşlar.bazen oyundan kafasını kaldıramıyo.büyük konuşmıyım ama aldatmaya ihtimal bile vermem..

ooo en basit taktikler bunlar. kız arkadaşa oyundayım de vıınn
  • Yeni Oluştur...