utopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://www.sabah.com.tr/haber,49E56A4672314F488E39BBEE53BBE503.html said: Bir ineğe tecavüz ederken yakalanan Brezilyalı'nın itirafı şoke etti: Bugüne kadar 400 ineğe tecavüz ettim ve öldürdüm.. Brezilya'da temizlikçilik yapan bir adam, alışılmadık bir cinsel saldırı suçundan tutuklandı. 53 yaşındaki Getulino Ferreria Parazio, 400 ineğe tecavüz edip öldürdüğünü itarf etti. Parazio, son tecavüz girişiminde yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunda "Şimdiye kadar 400 ineğe tecavüz ettim. Kadınlar cinsel anlamda bana hiç çekici gelmiyor" dedi. Daha çok sakin görünümlü ineklerin kendisine çekici geldiğini söyleyen Parazio ineğin cinsi hakkında ise herhangi bir özel tercihinin bulunmadığını belirtti. 'ATLARI DA SEVİYORUM' Tecavüzün ardından kurbanlarının çoğunlukla boğazını kestiğini belirten Parazio "15 yaşındayken bir kadınla cinsel ilişkiye girmeye çalıştım. Ancak yapamadım. Bu kendi cinsimle hayatımdaki tek denememdi. Cinsel arzuyu yalnızca ineklere, bir de atlara karşı hissediyorum" diye konuştu. ineğe yazık oldu... sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bu nasıl bir sapıklıktır. İneğin cinside farketmiyor demiş adam. Ruh hastası. 400 inek öldürmüş deniyor. Kimse mi farketmemiş ölen inekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bi nevi bi kurban zamanları varsa o zaman kesiyodur boğazlarını belki,arada kaynıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ceza olarak azgın boğalarla kapatsınlar bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 off selin..show haber gibi alakasız bir de inek resmi koymuş fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok be kaynaktan almış resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yok artık hohaoaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ne manyaklar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Overseer said: yok be kaynaktan almış resmi kurbanlardan birinin resmi o... araştırdım da koydum... emeğe saygı, hatıraya saygı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 belli çok şehvetli bakıyo rahmetli //edit daha güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 adam resmen seri katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 et yiyemicez yaa et bizim doğudada bolcana oluyordur zati bu olaylar bi gün işiğına çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sam said: ceza olarak azgın boğalarla kapatsınlar bir yere. Evet sağlam ceza olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Beyaz et yiyelim zaten daha sağlıklı ama o daha fena En iyisi su ürünleri. Deniz altına girip yapacakları yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 off manyak saymış bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masquerade said: Beyaz et yiyelim zaten daha sağlıklı ama o daha fena En iyisi su ürünleri. Deniz altına girip yapacakları yok heralde. Olur mu olur. 162 köpek balığına tecavüz edip öldürdü. Ayrıca Hamsilerde hoşuma gidiyor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 162 köpek balığına tecavüz edip öldürdü. Ayrıca Hamsilerde hoşuma gidiyor dedi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ruh hastası pislik işte böle adamın cinsel organını kesip karşıki apartmanın çatısına atmak lazım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 BUNELAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tavuk da güvenli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Şimdi inekler şehit mi sayılıyor? Köpük banyosunda ölmediler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eşek varken inegemi binilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: Daha çok sakin görünümlü ineklerin kendisine çekici geldiğini söyleyen HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yazık ineklere :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar