karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gerisi işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ilk nefesimi rahmetli dedemin sarma tütününden 4 yaşlarında çekmişim, baya bir derin çekmişim ki bir daha içme ihtiyacı duymadım şu mereti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Çok doğru, dibine doğru midem bulanıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hayatımda bi fırt aldım bidaha da ağzıma koymadım. mutluyum.huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sekter get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 http://www.soundsleeping.com/ Vibes Seviye : 6 Gulls Seviye : 1.5 Ocean Seviye : 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mide bulantısı yapmıştı 1 ay kullanınca, sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hiç sigara içmedim ancak nargile tiryakisiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sigarayı alıp parçalamıştım, bir daha da elime geçmedi hiç ;( dumanını soluyunca boğulacak gibi oluyorum ama nargile dumanı öyle değil, ne güzel iç iç püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 baş ağrısı be öeh sevmiyorum ben nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 karpuzseven said: http://www.soundsleeping.com/ Vibes Seviye : 6 Gulls Seviye : 1.5 Ocean Seviye : 5 oha süpermiş lan bu site. hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hehe lise zamanında sabah 9 aksam 5 nargile içerdik.. aklıma geldi. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sigara 3 hafta oldu bırakalı.valla yemeğin ardından çok sağlam oluodu.bide üniversdete sabah kalkınca kahvaltı olmuodu onun yerine sigara içiodm çok sağlam oluodu gün boyunca acıkmuodum.ahh ahh bıraktım ama.aslında pederin sigarasından 1 tane içsem fena olmas hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fede said: karpuzseven said: http://www.soundsleeping.com/ Vibes Seviye : 6 Gulls Seviye : 1.5 Ocean Seviye : 5 oha süpermiş lan bu site. hastası oldum Flute Song :1/4 Bonfire :1/4 Rain :3/4 Thunder :2/4 Ocean :1/4 not: ses sistemi biraz fazla ses çıkartıyor, siz biraz daha açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben ortalarını daha çok seviyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 flute 3 thunde 1 yaptım. direk uykum geldi sonra da gaza geldim youtubedan kaplan ve ejderhanın müziklerini dinlemeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 thunder efsane bişi yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar