PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 çekirdeksiz üzüm + yoğurt = pörfekt
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha canım deli gibi eti cici bebe bi de bal+kaymak kızarmış ekmek üstüne çekti
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 DeadSkinMask said: yoğurt kaymağından bende nefret ederim. tüm yoğurdu mahveder. pis şey. çarpılırsın tövbe de sfdasda süperdir ya yoğurt kaymağı.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tek başınayken bi derece yenilebilir de, hele böyle yoğurda karışıp da arada parça parça ağzına gelmiyor mu lök diye kusucam bi gün masaya.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yoğurt yiyeceksen gidip alacaksın foça'dan foça yoğurdunu o buzdolabında bir saat bekleyecek sonra çıkaracaksın Kaseye koyacaksın böyle formunu çok bozmadan olduğu gibi üstüne süzme çiçek balını gezdireceksin afiyet olsun
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 PrudenT said: tek başınayken bi derece yenilebilir de, hele böyle yoğurda karışıp da arada parça parça ağzına gelmiyor mu lök diye kusucam bi gün masaya. işte abi tüm sorun o parça parça geliyo ağzına hiç çekilmez.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 inanılmaz tarifler bi gün bütün malzemeleri hazırlayıp bu sayfayı açıp hepsini denemek lazım:D
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tuzlu beyaz peynir + çilek reçeli (garip ama gerçek...) beyaz peynir + yeşil üzüm yanına bide şarap olur mu olur şöle bol tereyaglı bi iskenderle yarışır mı bilinmez tabi
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 süzme yoğurt üzeri bal veya çilek reçeli... oda dehşet oluyor.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eti cici bebe aldım. bakkal hayrola evde bebek mi var dedi :)
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 daha geçende komşunun çocuğuna almışlığım paketide geri vermemişliğim vardı,eşşek kadar halimle kaşık kaşık bebek maması gibi şeyi yedim :)
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arzuladığım bi lezzetin tadını çıkardım sonunda... incecik krep in arasına çilek reçeli döküp yedim. allahım ne lezzetmiş
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 abi o krebi bi sevemedim ya. edik: krepi değil krebi.
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 krebi diye söylenmiyomu konusurken
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masteis said: arzuladığım bi lezzetin tadını çıkardım sonunda... incecik krep in arasına çilek reçeli döküp yedim. allahım ne lezzetmiş +1 kahvaltida 7 tane yedim..
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arzuladığın bir lezzetin mokunu çıkarmışsın sen daha çok =)
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ahahah raslantıya gel bugün bende 7 tane yedim XD son 4 tanesini çilek reçeliyle yedim tabi XD diğerleri peynir domates etc.
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 insülininiz tepelere vursun da yağ bağlayın sizi gidiler sizi.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yeni keşfimi bu topakta belirtmek isterim o zaman.vanilyalı dondurma ve bal.abeem yok böyle bişi enfess!
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben bir ara üzümün kabuğunu(!?) soyup yiyordum ve bundan saykopatik bir zevk aldığımı hatırlarım.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 of o üzüm kabuğunu soymayı bende yapıyordum, portakalda da yapıyorum onu, o kabuğunu soyup içinde kileri emiyorum deliler gibi XD
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet onların içleri asıl güzel olan yerleri evet evet. ben de yapıyorum bazen psikopat gibi onu. hatta portakalda genelde öyle yapıyorum.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ekmek arası babanne salçası ve tuz
Öne çıkan mesajlar