PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 çekirdeksiz üzüm + yoğurt = pörfekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha canım deli gibi eti cici bebe bi de bal+kaymak kızarmış ekmek üstüne çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 DeadSkinMask said: yoğurt kaymağından bende nefret ederim. tüm yoğurdu mahveder. pis şey. çarpılırsın tövbe de sfdasda süperdir ya yoğurt kaymağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tek başınayken bi derece yenilebilir de, hele böyle yoğurda karışıp da arada parça parça ağzına gelmiyor mu lök diye kusucam bi gün masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yoğurt yiyeceksen gidip alacaksın foça'dan foça yoğurdunu o buzdolabında bir saat bekleyecek sonra çıkaracaksın Kaseye koyacaksın böyle formunu çok bozmadan olduğu gibi üstüne süzme çiçek balını gezdireceksin afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 PrudenT said: tek başınayken bi derece yenilebilir de, hele böyle yoğurda karışıp da arada parça parça ağzına gelmiyor mu lök diye kusucam bi gün masaya. işte abi tüm sorun o parça parça geliyo ağzına hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 inanılmaz tarifler bi gün bütün malzemeleri hazırlayıp bu sayfayı açıp hepsini denemek lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tuzlu beyaz peynir + çilek reçeli (garip ama gerçek...) beyaz peynir + yeşil üzüm yanına bide şarap olur mu olur şöle bol tereyaglı bi iskenderle yarışır mı bilinmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 süzme yoğurt üzeri bal veya çilek reçeli... oda dehşet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eti cici bebe aldım. bakkal hayrola evde bebek mi var dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 daha geçende komşunun çocuğuna almışlığım paketide geri vermemişliğim vardı,eşşek kadar halimle kaşık kaşık bebek maması gibi şeyi yedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arzuladığım bi lezzetin tadını çıkardım sonunda... incecik krep in arasına çilek reçeli döküp yedim. allahım ne lezzetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 abi o krebi bi sevemedim ya. edik: krepi değil krebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 krebi diye söylenmiyomu konusurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masteis said: arzuladığım bi lezzetin tadını çıkardım sonunda... incecik krep in arasına çilek reçeli döküp yedim. allahım ne lezzetmiş +1 kahvaltida 7 tane yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arzuladığın bir lezzetin mokunu çıkarmışsın sen daha çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yok kilo almaya çalışıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ahahah raslantıya gel bugün bende 7 tane yedim XD son 4 tanesini çilek reçeliyle yedim tabi XD diğerleri peynir domates etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 insülininiz tepelere vursun da yağ bağlayın sizi gidiler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yeni keşfimi bu topakta belirtmek isterim o zaman.vanilyalı dondurma ve bal.abeem yok böyle bişi enfess! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Haylayf arası kaymak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben bir ara üzümün kabuğunu(!?) soyup yiyordum ve bundan saykopatik bir zevk aldığımı hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 of o üzüm kabuğunu soymayı bende yapıyordum, portakalda da yapıyorum onu, o kabuğunu soyup içinde kileri emiyorum deliler gibi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet onların içleri asıl güzel olan yerleri evet evet. ben de yapıyorum bazen psikopat gibi onu. hatta portakalda genelde öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ekmek arası babanne salçası ve tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar