Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlgi tribi... Peh...

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Öncedende bahsetmiştim yeni ilişkimle ilgili konuyu, güzel olcak hedehödö diye. Evet gayet güzel gidiyor fakat biraz sorun var.
Klasik olarak onunla fazla ilgilenmemi istiyor ki istemesi çok doğal. Ama bu isteği biraz aşırı derecede ilgi oluyor. Bi ara kendi kendine tribe girmiş "Acaba beni seviyor mu" diye(bu arada onunla aynı yerde çalışan ev arkadaşımla konuşmuş, o anlattı).
Ki ben sadece sevdiğime karşı değil bütün dostlarıma, ailemede aşırı ilgi gösteren bir insanım.
Zamanında benimle hiç birlikte olamayacağını düşünmüş ona biraz imkansız gibi görünüyormuş. Tabi bunu kendi söylemişti. Sanırım şuan ise elde etmişken kaybetme korkusu olduğu için böyle yapıyor ama anlatamadığım bi nokta benimde onu sevdiğim.
Daha geçen gün bi ayrılma nazı yaptı kafam çatladı, daha çok delirtti.
Biliyorum ayrılmak istemiyor fakat geçmişimde yaptığım bazı şeyleri gözüme soka soka "yol yakınken gel ayrılalım, seni gerçekten seviyorum ama uyuşmuyoruz" diye salak saçma triplere girdi.
Vericeğim cevabı kendiside biliyor ve bile bilede soruyor ki kendiside ayrılmak istemediği halde laf yapıyor sadece. Ayrılmayı ben istesem gene onun ayrılmayacağınıda biliyorum.
Daha geçen günlerde ev arkadaşımla "O senin mi benim mi lafımı dinliyor" diye abuk subuk bi didişmeye girmiş.
Lafın kısası gene ilgiyi abartınca yola gelmiş olması. Fakat bunu tekrarlayacak gibi.
Anaaa kafayı yedirtti bana daha ilk haftalarda. Keşke sevmesem be. One night stand modundayken "sevgili arıyorum artık sıkıldım" diyen kafamı...
Sosyal ağlarda paylaş

"Ayrılalım" tribi attığında gözünün içine baka baka, tereddüt etmeden "Tamam, ayrılalım" de, şöyle bir neye uğradığını şaşırsın. (Hatta mümkünse fotoğrafını çek o anda, buraya da koy gülelim biraz)

O anda gururuna yediremeyip lafının arkasında dursa da, sonrasında -dediğin gibiyse durum- tıpış tıpış gelecektir sana tekrardan, sen de böyle bir durumda vereceğin tepkiyi göstermiş olduğundan bir daha tekrarlanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Birazda ters mantıktan gidebilirsin.Biraz da sen ona trip yap,ilgi göster de,sonra sende onun yaptığı gibi yola gel.İlgiyi kesince tribe gir ve bu böyle devam etsin. Taaa.......ki yaptığı şeyi anlayıp kafasına dank edene kadar.Sonra ortayolu görmeye başlıyıcaktır.

Devir böyle göze göz,dişe diş.
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar önce seviom derler. sonra yok sevmiom derler. sonra seviom ama ilişki olmaz derler. sonra sevmiorum ama istiosan ilişkimiz olsun derler. sonra seni sevdiğim için ilişkimiz olmasın istiorum derler. sonra seni sevmiyorum ama deneyelim derler. sonra şunu derler, sonra bunu derler.

mantık patterni arama bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
kızlar önce seviom derler. sonra yok sevmiom derler. sonra seviom ama ilişki olmaz derler. sonra sevmiorum ama istiosan ilişkimiz olsun derler. sonra seni sevdiğim için ilişkimiz olmasın istiorum derler. sonra seni sevmiyorum ama deneyelim derler. sonra şunu derler, sonra bunu derler.

mantık patterni arama bence.

ahahah tamamen katılıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
"Ayrılalım" tribi attığında gözünün içine baka baka, tereddüt etmeden "Tamam, ayrılalım" de, şöyle bir neye uğradığını şaşırsın. (Hatta mümkünse fotoğrafını çek o anda, buraya da koy gülelim biraz)

O anda gururuna yediremeyip lafının arkasında dursa da, sonrasında -dediğin gibiyse durum- tıpış tıpış gelecektir sana tekrardan, sen de böyle bir durumda vereceğin tepkiyi göstermiş olduğundan bir daha tekrarlanmaz.

Şiddetle katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...