Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suudi Prens Ailesi Bodrum'da Tesettürü Attı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

said:
Suudi prens ve eşinin jet-ski keyfi 6 Ağustos 2008

Suudi prensi Al Saud, tatilini geçirmek için eşi ve kızlarıyla Bodrum'a geldi. Prensin kızları mini etekle Bodrum'da dolaştı, eşi ise mayoyla jet-ski'ye bindi. Prensin eşinin jet-ski kullanmaktaki ustalığı dikkat çekti.

haberin devamı

Günah değilmi aga ? Yoksa sadece krallara prensleremi serbest.
Mesaj tarihi:

Milletin üstsüz bile girdiği plaja inatla haşemayla girmek de ayrı bir zevktir ki ülkem insanına özeldir

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=4065&page_number=4

edit: Suudi prenses haşemayla denize girse şaşardım asıl
Mesaj tarihi:
SturmVogel said:

Milletin üstsüz bile girdiği plaja inatla haşemayla girmek de ayrı bir zevktir ki ülkem insanına özeldir

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=4065&page_number=4

dünya bee
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
kişisel tercihidir..

tatilin tadını çıkartsınlar..

Ben onlarada kızmıyorum yanlış birşey yapmıyorlar yalnız belirli bir kültür ve eğitim almış zengin arapların çoğu böyle.
Mesaj tarihi:
Suudilerin çok paragöz olduklarını , ve paralarının dinleri olduğunu birçok yerde duyabilirisniz. Özellikle diğer arap ülkelerinde yaşayan insanlardan. En azından ben bunu suriyeden duyuyorum. Bazı akrabalarımdan duyuyorum Suudi arabistanda yaşayan.
Mesaj tarihi:
türban, kapalı giyim, beyaz ihram tarzı kıyafetler, takunyalar vs. diğer müslüman ülkelerde modanın bir parçası.
bizde ise zamanında patatesli yumurtayla beslenmiş feto gençliğin petrol fiyatlarının artmasını müteakkip maddi kaynaklarındaki artış nedeniyle yerleştirmeyi başardıkları islam burjuvazisinin simgesi, göstergesi.
Mesaj tarihi:
prensin kızlarının mini etekli fotosunu bulamadım??? SDfsdlf

bu arada hürriyet foto galeri bende çok yavaş mozilla kullanıyorum.diğer kullanıcılarda da öyle mi?
Mesaj tarihi:
Tercih meselesi bir yere kadar, eger şeriat ile yönetilen bir ülkenin veliahtı iseniz böyle yaparsanız bune perhiz bu ne lahaba turşusu derler adama. Bunların müslümanlıkları demiyorum, inanç sistemleri böyle ortamına göre şekilcilik. Yoksa elbette banane allahın suudi prensinin (yerim onların monarşilerini ve soyluluk sıfatlarını) ailesinin açılıp saçılmasından.

Kendi ilkel yasalarla yönetilen ülkelerindede öyle gezsinler ya, kafalar kollar uçmaya başladımı, görürüm tercihlerini.
  • Yeni Oluştur...