Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 said: Suudi prens ve eşinin jet-ski keyfi 6 Ağustos 2008 Suudi prensi Al Saud, tatilini geçirmek için eşi ve kızlarıyla Bodrum'a geldi. Prensin kızları mini etekle Bodrum'da dolaştı, eşi ise mayoyla jet-ski'ye bindi. Prensin eşinin jet-ski kullanmaktaki ustalığı dikkat çekti. haberin devamı Günah değilmi aga ? Yoksa sadece krallara prensleremi serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kişisel tercihidir.. tatilin tadını çıkartsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oksimoron deniyo bolelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Milletin üstsüz bile girdiği plaja inatla haşemayla girmek de ayrı bir zevktir ki ülkem insanına özeldir http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=4065&page_number=4 edit: Suudi prenses haşemayla denize girse şaşardım asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Nedir yani günahıyla sevabıyla adamın hayatı, adamın inancı. Herkes dört dörtlük mü yaşıyor dinini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SturmVogel said: Milletin üstsüz bile girdiği plaja inatla haşemayla girmek de ayrı bir zevktir ki ülkem insanına özeldir http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=4065&page_number=4 dünya bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dasaaa said: kişisel tercihidir.. tatilin tadını çıkartsınlar.. Ben onlarada kızmıyorum yanlış birşey yapmıyorlar yalnız belirli bir kültür ve eğitim almış zengin arapların çoğu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 müslüman değil onlar en müslüman biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Suudilerin çok paragöz olduklarını , ve paralarının dinleri olduğunu birçok yerde duyabilirisniz. Özellikle diğer arap ülkelerinde yaşayan insanlardan. En azından ben bunu suriyeden duyuyorum. Bazı akrabalarımdan duyuyorum Suudi arabistanda yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Herkesin dini kendine. Eğer tesettüre uygun değilse de kendine uygunsa da kendine. Sıcak gelmiştir açılmıştır bunda büyütecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 prensin ailesi bile kendi ülkesinde baskı altında yaşıyosa zorla tesettüre giriyosa sıradan halk ne durumdadır çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Suudi Arabistan kutsal toprakları içinde barındırmasa eminim yönetim şekli vs çok farklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yaw neyse. zaten düşünen kendisi çıkış kapısını bulur di mi.. politika vs yazmaya gerek yok çok copy to note +del Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki biz niye onlara özeniyoruz ben onu anlamıyorum. Zengin araplar buraya bizim halkta oraya gitmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 türban, kapalı giyim, beyaz ihram tarzı kıyafetler, takunyalar vs. diğer müslüman ülkelerde modanın bir parçası. bizde ise zamanında patatesli yumurtayla beslenmiş feto gençliğin petrol fiyatlarının artmasını müteakkip maddi kaynaklarındaki artış nedeniyle yerleştirmeyi başardıkları islam burjuvazisinin simgesi, göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 patatesli yumurtaya laf yok! alan yetkilisi çok seviyor battisli yumurtayı taaaam mı? peynirli yumurtaya da laf yok bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=4065&page_number=95 bu daha bi ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oha harbi efsane yermiş bodrum be... neyse daha tatil bitmedi, bitmeden bodruma kaçmak lazım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 prensin kızlarının mini etekli fotosunu bulamadım??? SDfsdlf bu arada hürriyet foto galeri bende çok yavaş mozilla kullanıyorum.diğer kullanıcılarda da öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tercih meselesi bir yere kadar, eger şeriat ile yönetilen bir ülkenin veliahtı iseniz böyle yaparsanız bune perhiz bu ne lahaba turşusu derler adama. Bunların müslümanlıkları demiyorum, inanç sistemleri böyle ortamına göre şekilcilik. Yoksa elbette banane allahın suudi prensinin (yerim onların monarşilerini ve soyluluk sıfatlarını) ailesinin açılıp saçılmasından. Kendi ilkel yasalarla yönetilen ülkelerindede öyle gezsinler ya, kafalar kollar uçmaya başladımı, görürüm tercihlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asdhashdajs hll olsun ne diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 petrol bitince nasil eglenmeye devam edicekler merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bodrum adamı dınden ımandan cıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar