Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 can said: 2 macta 7 gol atmisiz, hala bidi bidi konusuyorlar ya ona hayret ediyorum. olmaz 2.maçı 5-0 felan kaybetmemiz lazımdı, iyi bir takım olabilmek için. Türkiye taraftar standartları bunu gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Baluu said: benjani said: nocom izle de gör boş kaleye mi atmış o kadar golü guiza niye uğraşıyorsun aga, istatistik yapsan zaten, ispanya ligindeki tüm takımlarda toplam olarak 29 kere kale boş kalmamıştır ki hepsini tek adam atsın :D Mantıklı olmak lazım biraz. Bence gayet iyi bir transfer, deseler ki guiza mı 20m eder, direk eder derim, bu da bu kadar basit neden mi ? Gol yollarında etkili, top kontrolü ve takibi iyi, birebir de etkili ve hızlı sayılabilecek cinsten + hava hakimiyeti var. Hiç bir şey yapmasa dahi, koşuları yeter. guiza 20m ederse, semih 40m rahat eder tebrikler fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 BiTcH_oFBaT said: 3-0 fener alır. en aşa 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Guiza'nın kumaşı iyi de metre'si pahalı. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ben buldum sanırım. nocom Yıldırım Demirören. Forumlara gelmiş egosunu tatmin ediyor fenere saldırarak. Adamlar daha ne yapsın. 2 atıyorlar, yok daha cok atması lazımdı. 5 atıyorlar, yok MTK takım degil. Semih ilk 11 oyuncusu değil. Guiza forvet degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: iyi abi yeter ya kafayı mı bozdun tamam bırak fazla pra vermiş fener git başka şeylerle uğraş hastamsn her fener topicinde seni görüyoruz baydın Çarşının adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 boş bir tartışma..daha 2.resmi maçtan guizayı yargılamak yanlış olur. bekleyip göreceğiz. ben en kötü ihtimalle bile 12-13 gol atar diyorum ki bu alışma sürecidir normaldir. her gelen jardel olacak demek değil. veya shevchenkoyu alınca adam 30 gol atıcak demek değil. biraz sabır. bu arada çok sevindim hakakten 5-0lık skora. avrupa artık hep türkiyeinin adını duyacak bundan sonra inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 benjani said: camı aç atla nocom kafa bi milyon olmuştur şimdi boşver onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 golleride izledim de şimdi helal olsun semihe. çok net 20-30 milyonluk bi forvet gibi goller atmış. hadi o müthiş aşırtmayı bi kenara koydum 3.golü de bence çok temiz. herkes atamaz onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 genç hobitler basmış buraya aman allahım :) 2 ay sonra tek tek uplamazsam bunları ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hayır uplada ne yani , amacın neki uplayınca noluyo :D Siz böle taraftar olarak yönetim olarak kendi takımınızı bırakıp fenerbahçe ile uğraşmaya devam ederseniz zaten sizin gideceğiniz nokta belli bunu fazla konuşmaya da gerek yok açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Guiza şu takıma bile gol atamıyosa adam gibi bi savunma karşısında napicak cok merak ediyorum fener patladı okdr paraya yazık(patlarsam uplamayın bu topici :DD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hotdog said: Guiza şu takıma bile gol atamıyosa adam gibi bi savunma karşısında napicak cok merak ediyorum fener patladı okdr paraya yazık(patlarsam uplamayın bu topici :DD) Adam pozisyona girme konusunda sıkıntı çekmedi ki hiç...Sadece son vuruşlarda sonuca gidemedi , defanslık bir durum yok yani...Adamın olayı bu zaten güzel boşa kaçıyor , arkaya sarkıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Smoke said: guiza bunları okuyup hırslanmış, aradı nocom la toggie'ye bonzi giydirmessem yaptığım oklar gözüme girsin dedi... bilemiyorum. adamların ikisi birbirinin tersi şeyler söylemiş yalnız, nası ikisine birden giydiricek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Guiza iyi pozisyona girdi bence.Son vuruşlar olmadı o kadar.Konuşmak için erken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bu sebo yeni bonzimi :) her topicde yörüngeye gidecem ben ilerde sinyali veriyor. üstüne birde her topicde beşiktaşlılara laf atıp feneri savunuup ben bjkliyim diyo hehe valla arada böyle eğlencelikler gelmese çekilmez olacak buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Szasstam said: Bu sebo yeni bonzimi :) her topicde yörüngeye gidecem ben ilerde sinyali veriyor. üstüne birde her topicde beşiktaşlılara laf atıp feneri savunuup ben bjkliyim diyo hehe valla arada böyle eğlencelikler gelmese çekilmez olacak buralar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nocom said: benjani said: guiza yı 14 milyon a aldık sen buna yıllık para + ikramiye + prim + vs vermeden mi oynatıyorsun ? cebinden çıkan paraya bak ya nocom ne züğürtmüşsün de fenerin parasıyla ilgileniyorsun bu kadar. bugün guizaya tamam senle alakamızı kesiyoruz dese, senin takımın hemen salça olmaz mı? senin tataftarın fenerin yol verdiği futbolcuya tezahüratlar yazmaz mı? kaptanlık verilmez mi? bırakın bu ayakları doğru düzgün bir transfer yapamayan takımlarınız almış olsaydı guizayı, adamı havaalanında secdede karşılardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nocom jardel örneğini vermiş sürekli de jardel ilk geldiği andan itibaren show yapmaya başlamadı hatırlarsanız. İlk geldiği anı bırak sezon ortasında maraton programında erman toroğlu tarafından topa tutulmuştu bu transfer. Topa gitmiyor,topu ayağına bekliyor filan diyordu. Sonradan ısındı. Daha 2 maç yapmış adam bombalamanın yersizliğini anlaman lazım. İzlersin görürsün kendi içinde tatmin olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 öncelikle geffen sana cevap vereyim ; fenerin parasıyla ilgilenmek değil bu. fenerli olmayıp feneri eleştiren yada destekleyen yorumlar her zaman vardır, her zamanda olacaktır. tesisleşme konusunda fenerli yada başka takım taraftarından fener hakkında kötü bir söz duydun mu ? tam tersi tebrık edılecek işler yapıyor aziz ve yonetımı. lisanslı urun satısındaki başarısı, futbol dışındaki amator dallardakı başarıları takdire şayan. ama bana ve bize göre yanlışları söylediğimizde de kalkıp hemen zoraki savunmalara girişiyorsunuz. pati dışında takip ettiğim forumlarda ozellıkle guiza hakkında eleştiriler hat safhada. yerden yere vuranlarda var. ist.daki mtk macı sonrası tv lerde taraftarların neler dedıklerınıde gorduk. adamı savunmak ıcın ofsayta dusmuyor gıbı cok komık bır fikir hakim. az cok anlamıssındır ne demek ıstedıgımı. beşiktaşın yaptıkları zaten ortada. bizim ne 20 milyon verip bir futbolcu alabilecek durumumuz var, nede yıldız getirecek bir halimiz. o yüzden zapo>lugano, seric>carlos haliyle demiyoruz. wish sana gelince jardel konusunda eleştiriler adamın nasıl bir oyun stili oldugunu bılmeyen erman ve tayfası gıbı adamlar eleştirdi. onlar sanıodu ki jardel sağa sola deplase olan, adam geçen, rakip eksilten vs vs gibi bir yıldız sanıolardı. gs de ilk maçlarında erzuruma sanırım 5 gol falan atmıştı. o yuzden eleştiriler bu yondeydı. adam gs ye geldıgı ılk gun neyse son gundede aynı sekılde oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Milan'a yarım vole koymuştu muhteşem goldü o ya =)) abbiati idi sanırım kaleci =) Geçen sene Deivid'in inter'e voleyle attığı golü de sağlamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 toggie said: Smoke said: en azından aldıktan sonra kör topal şaşı vb. çıkmıyo adamlar :p guiza ligde 20+ gol atmazsa bu topici uplayın bana da bonzi avatarı verin. bana da 20+ atarsa verin o avatardan. tolga gencler cok fm oynamıs bırak dolassınlar hayal dünyalarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Wishmaster said: nocom jardel örneğini vermiş sürekli de jardel ilk geldiği andan itibaren show yapmaya başlamadı hatırlarsanız. İlk geldiği anı bırak sezon ortasında maraton programında erman toroğlu tarafından topa tutulmuştu bu transfer. Topa gitmiyor,topu ayağına bekliyor filan diyordu. Sonradan ısındı. Daha 2 maç yapmış adam bombalamanın yersizliğini anlaman lazım. İzlersin görürsün kendi içinde tatmin olursun. oha adam geldiginde super kupayı kazandırdı daha napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Wishmaster said: nocom jardel örneğini vermiş sürekli de jardel ilk geldiği andan itibaren show yapmaya başlamadı hatırlarsanız. İlk geldiği anı bırak sezon ortasında maraton programında erman toroğlu tarafından topa tutulmuştu bu transfer. Topa gitmiyor,topu ayağına bekliyor filan diyordu. Sonradan ısındı. Daha 2 maç yapmış adam bombalamanın yersizliğini anlaman lazım. İzlersin görürsün kendi içinde tatmin olursun. Adam çıktığı ilk maçta 5 gol birden attı nasıl ilk anda şov yapmaya başlamadı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yeni trend çıktı zaten , Fenerbahçeli olmayanlar verilen paralar hakkında konuşunca züğürtlük oluyor.Tü kaka deniyor. 14 milyon'a Güiza aldın süper , eğer ön-liberoya da ayıracak transfer bütçen kaldıysa hayrını gör. Ama takımın asıl ihtiyacı olan yer yerine ikincil ihtiyacına yapılan transferler futbolseverler tarafından tabii ki eleştirilir. Artık futbol endüstriyel bir halde , eskiden sadece taktik , transfer konuşurduk şimdi ekonomik yapı da repertuarımıza girdi. FB'nin parası muhabbeti açıldı mı , sus fakir. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar