Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 muhalefete muhalefet anca bizde olur, bir kez olsun akp yi eleştirdiğinizi görmedim zaten, ülkede ne kötü gidiyorsa suçlu baykal chp asker ve yargı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 (tu) +10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 muahelefet her seçim kaybettiğinde cuntayı davet ediyorsa elbette ki eleştirilecek. yanlış yapanı işine gelince eleştirmemek de ancak bizde olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 akp karşıtları chpyi yerden yere vuruyor, ama akp fanatiklerinin akp hakkında tek satır eleştirel bişey yazdıklarını görmedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sparkcaster said: akp karşıtları chpyi yerden yere vuruyor, ama akp fanatiklerinin akp hakkında tek satır eleştirel bişey yazdıklarını görmedim henüz akp karşıtları chpyi yerden yere vurmuyor, baykalı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şimdi akp'yi savunan arkadaşlar deyince işin içine ben de giriyorum doğal olarak, çünkü savunma pozisyonundayım bariz biçimde. ancak bu durum benim akp taraftarı olduğum anlamına gelmiyor. durum aslında tam tersi ancak burada kimse inanmaz genelde savunma halinde olduğum için. beni gerçekte tanıyan (1-2 kere görmüş olma şeklinde değil) forum üyeleri bilirler ama akp ile herhengi bir işim olamayacağını. ancak siyasi nefretlerinden dolayı öyle bir durum oluşuyor ki pes diyorum ve müdahale etmek durumunda hissediyorum kendimi. aslında çoğunlukla güler geçerim böyle durumlara ama ihtilal öncesi demirel hükümetini görmemiş, ihtilali görmemiş, 2 sene evren'in devlet başkanı diye anıldığı dönemi görmemiş, her seçimde yeniden seçilmeyi beceren özal hükümetlerini görmemiş, 'zaman aşımına uğramış dosyaları sekaya gönderelim başbakanım' denince başbakan 'onlar resmi evrak, fotokopilerini çekip onları gönderelim' şeklinde fıkrası yazılmış türkiye cumhuriyetinin en uzaktan kumandalı akbulut hükümetini görmemiş, mesut yılmaz hükümetini görmemiş, tansu çiller hükümetini görmemiş, erbakan hükümetini görmemiş, ecevit hükümetini görmemiş; sadece akp hükümetini görerek türkiye daha büyük bir felaket yaşamadı diyenlere tepki göstermeden yapamıyorum. daha önce söylendi ve gülündü, yine gülünecek ama ben yine de söylemek durumundayım. akp iktidarı birçok açıdan ofsayt bir iktidardır. çok büyük yanlışları vardır ve mutlaka çok ağır biçimde eleştirilerek yanlışların düzeltilmesi için zorlanmalıdır. ancak argümanlar yanlış ve eleştiriler de eleştiriden çok kıllı konularda belden aşağı vurma şeklinde olunca aslında akp'yi bir biçimde eleştirmek ve hatta cezalandırmak isteyen insanların bir kısmı geri durmak hatta savunmak zorunda kalıyorlar. isteyen güler isteyen ağlar, isteyeh inanır isteyen inanmaz. durum tektir, sabittir, sözümün doğru olup olmadığını benden başkası bilemez. edit: erbakan "hocamı" unutmuşum. kesin kayırmışımdır hocamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sparkcaster said: akp karşıtları chpyi yerden yere vuruyor, ama akp fanatiklerinin akp hakkında tek satır eleştirel bişey yazdıklarını görmedim henüz bize birşey bırakmıyorsunuz. :) ben 1-2 yerde yazmışımdır, sir zaten devamlı yazıyor reformlara filan ara verdiler. şu kapatma davasıydı filan tabii sekte yememesi pek mümkün değil de şahsen kaldıkları yerden devam etmeleri beklentisindeyim. sonraki seçime kadar göreceğiz nasıl olacak performansları. ve defalarca dediğim gibi: oyumuz demir atmıyor, memnun kalmazsak pusula geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sam keşke geniş pusula olsa. Ama ne yazık ki adam gibi rakip bir lider yok şu an AKPye karşı. Kömür konusunda elbette devletin muhtaç olanları gözlemesi yardım etmesi gerek ama bunu yaparken diğer vatandaşlarını incitmeden üzmeden yapmalı ve tabi ki adil olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 zaten düzgün rakip olmadığı için onlara verdim şahsen, ama yetersiz bulursam gene gider %0.25 alan partiye atarım önceki seçimde yaptığım gibi. o e-muhtıra olayı yaşanana kadar kesin karar vermemiştim, bizi fanatik sanan arkadaşların dediği gibi değilim hani. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yahu vergileri iç edip ceplerine atsalar anlıycam da muhtaç durumdakilere kömür ve bulgur vermişler, niye bu kadar batıyo onu anlayamıyorum..o vergilerle mesela hayatımızda hiç gitmeyeceğimiz bir köye yol da yapılıyo, onu da seçim yatırımı olarak mı görmek lazım? kaldı ki geçenlerde bunun bir araştırması vardı, akpye kömür, bulgur vesaire için oy vermiş olan insan sayısı 2 milyonu geçmiyo, siz bana kalan 14 milyonu açıklayın ben kömürü filan açıklarım size.. hah bi de %53 meselesi var, ben de mesela %53ün içindeyim, ama fanatizm derecesinde akp karşıtlığı yapmıyorum. keşke akp iktidar olmasa, çünkü ben de memnun değilim iktidardan, ama şu anda akp'nin oylarından çalabilecek bi parti yok, bütün mesele bu. mhpye oy verenler tabiiki akpye sempati duyabilir, türban meselesinde gördük. hatta dtpye oy verenler de akpye yakınlık duyabilir çünkü doğu ve güneydoğu anadoludaki oy dağılımlarını gördük. beğenmeseniz de tiksinseniz de bu parti "kürt sorunu"nu telaffuz eden, "alevi" kelimesini telaffuz eden ilk iktidar partisi olma özelliğini taşıyo. halkla ilişkilerden kastım da oy satın almak değil, çarpıtmaya bayılıyosunuz. bakın şöyle ki bizde devlet milletin hep devlete hizmet etmek için var olduğu söylenegelmiştir, komünist ülkelerdeki gibi. akp ise "devlet millete hizmet için var" düşüncesini uygulamaya çalıştı, ve yükseklerdeki kadrolar da en çok bundan rahatsız oldu zaten. akp halkla temas halindeydi ve bu tutum halkın daha önce görmediği, çok cazip bir tutumdu. bir nevi devletin elini halka uzatmasıydı. ha arada cebini dolduranlar oldu mu, oldu. yolsuzluk yapan da oldu. onlar da iktidardan inince cezalandırılacaklardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zonkar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Millete sadaka değil hakkını versinler.Memura işçiye emekliye gerçek enflasyon oranında zam yapsın.Ozaman kimseye kömür dağıtmasına gerek yok. Ancak basmıyor kafalarınız.Sosyal devlet oğluan gemicik alırken halkına 2 torba kömür dağıtıp onları dilenci yerine koymak değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Adamlar dünyaya tüzel kişilik dağıttı parasını biz ödüyoruz ne odunu ne kömürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Zonkar said: Millete sadaka değil hakkını versinler.Memura işçiye emekliye gerçek enflasyon oranında zam yapsın.Ozaman kimseye kömür dağıtmasına gerek yok. Ancak basmıyor kafalarınız.Sosyal devlet oğluan gemicik alırken halkına 2 torba kömür dağıtıp onları dilenci yerine koymak değildir. budur, altına imzamı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben 1 ay çalışıcam %20+sını devlete vergi diye vericem o vergimi böyle çarçur edecek sonra siz gelip burada savunacaksınız? Süpermiş... Bu arada o vergilerle iş kurarak yada iş kolları yaratarak halka yardımcı olması gerekiyor. ama bunu anlamak bile size zor gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sir hatalı olduğunu düşündüğüm nokta, fakire sadaka şeklinde yapılan yardım bireysel yardımdır. Sosyal demokratik bir devlet insanların vergileri ile a partisi, b partisi belediyesi adına değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına dağıtır. Burada çakıp, saldırıp kaçmıyorum da. Zonkar çok güzel yazmış. Açık açık yapıcı bir şekilde yapılması gerekeni de yazıyoruz, çıkartırsın adam gibi sosyal yardım kanunları o doğrultuda yaparsın "Devlet" adına fakire, gücü yetmeyene yardımı. Aksi halde böyle milletten topladığın vergilerle 8 milyon haneye kendi partin adına yaptığın yardım siyasi açıdan haksız rekabet olduğu gibi etik değildir. Ülkenin parasını rastgele, alenen çarçur etmektir. Ayrıca bu 8 milyon aileye kömür dağıtma işini biz uydurmadık başbakan kendisi çıkıp açıkladı. haberturk.com artık oy hesabını kendiniz yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 @ Juzzam Geç bunları. Şuan akp nin yerine kim gelirse gelsin aynı haltı yiyecek. Sen gerçekten chp, mhp yada emekli bir askerin kurduğu partinin farklı birşey mi yapacaklarını zanlediyorsun. Buna inanıyorsan ya çok safsın(ki ben hiç birinizin saf olduğuna inanmıyorum) yada kasıtlı olarak lafı başka bir tarafından anlıyorsun. Ayrıca aynı lafları tekrar çiğneyip kusmamanız için şunu ekliyorum. Her iki seçimde de akp'ye oy vermedim, oy verip gönlümü daha rahat ettireceğim başka kişiler(merak etmeyin kürtte değil) vardı. Şuan için akp iyi diyebiliyorum(tüm hata ve vasatlığına rağmen), ama chp(örnek olarak) içni bunu diyem. chp şuan akp den daha gerici davranıyor, ekmek kapısı haline getirdiği ulusalcılığı(bence bu düpe düz faşistlik) kullanarak akp ye oy vermeyen kalan cahilleri sömürüyor. İşte ben tüm bu nedenlerden dolayı bu tiplere karşı akp yi savunmak zorunda kalıyorum, çünki şuanki alternatifler beni akp den daha çok korkutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Rock said: Sen gerçekten chp, mhp yada emekli bir askerin kurduğu partinin farklı birşey mi yapacaklarını zanlediyorsun Bu kanıya nereden vardın? Bu cümleden sorna yazının cevap verilebilecek ciddi bir tarafı kalmamış. Kafandaki hayalet ile kapışmışsın. :) Gene de tenezzül edip cevap yazayım. Demokrasilerde zümreye değil, bireye oy verilir. Ben de öyle yaptım bağımsız bir adaya oy verdim. Akp madem demokrat olduğunu iddia ediyor buyursun değiştirsin seçim kanunu siyasi partiler kanununu. Delegelere eski güçleri geri verilsin, seçim barajı düşürülsün ondan sonra siz istemeseniz bile siyaset otomatik olarak revize olur. Temsilde adalet sağlandığı gibi siyaset sahnesi de yeni ve genç yüzlerle buluşur. Akp den daha iyisi gelmez diyerek halkı cahil bulan o sevmediğiniz elitlerden, kusura bakmayın ama, hiç bir farkınız kalmıyor. Bu halk her zaman alternatifini çıkartır yüzlerce yıldır hatta binlerce yıldır çıkardığı gibi. Yeter ki şans tanıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 -007- said: Durmak yok yola devam! I fear no chicken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 said: Akp den daha iyisi gelmez diyerek halkı cahil bulan o sevmediğiniz elitlerden, kusura bakmayın ama, hiç bir farkınız kalmıyor. Söylediğim herşeyi çarpıtmayı bırak. Yazdığım yazının hangi cümlesinden bu sonuca ulaştın cidden çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bu noktada içinde bulunduğumuz yapıyı tamamen değiştirmeye gönül vermiş partilere oy vermek lazım sadece.Bunuda yapmak nerden baksak 50 sene alır planlı programlı bir şekilde gidecek hiçbir dış saldırıdan etkilenmeyecek içimizdek işbirlikçileri sindirecek bir 50 sene gerekir. Diğer bir yandan tek arzusu Tayyip yiyeceğine ben yiyeyim mantığında olan adamların gelmesi bize birşey kazandırmaz.Kazandıracağı tek şey tayyip 100 yiyorsa gelen adamlar biraz vicdanlı olsun 50 yesin.Halbuki halkımızda bilinç olsa zıkkımın kökünü yerler orası ayrı. Birde akp nin dışındaki iktidarlar sizi neden rahatsız ediyor ki akp nin yaptığı hiçbir halt yok pisliği halının altına vicdanı olmayan herkes süpürebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Rock said: said: Akp den daha iyisi gelmez diyerek halkı cahil bulan o sevmediğiniz elitlerden, kusura bakmayın ama, hiç bir farkınız kalmıyor. Söylediğim herşeyi çarpıtmayı bırak. Yazdığım yazının hangi cümlesinden bu sonuca ulaştın cidden çok merak ediyorum. Aslına bakarsan tam da o cümleyi alıntılamış mesajında adam, kabak gibi duruyor orda. Görmek istemeyince olmuyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dunayda en yuksek oranli vergiler bizde halktan gik cikmiyor mustehak mustehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi yandan 1 mayısta cop sok bi yandan kömür dağıt. sorun yardıma muhtaç kitleler yaratmayı istemeleri. sorun "muhtaç" kitleleri; gettolara sıkışmış gariban işçi sevmeleri. ki zaten bütün "patron"lar sever. belki de çiftçilerden de ondan pek hazetmiyor hazreti tayyoş. ayrıca insan gibi yardım etmek istiyorsan vergileri kısarsın veya kömür'ü sübvanse edersin. böyle samanyolu tv'deki gibi göstermelik dağıtmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Szasstam said: Bu arada o vergilerle iş kurarak yada iş kolları yaratarak halka yardımcı olması gerekiyor. ama bunu anlamak bile size zor gelecektir. ayrıca buna da +1. eblek eblek "ama siz de akpye fanatikçe saldırıyorsunuz" edebiyatı yapan arkadaşlardan öyle tiksindim ki bu başlıkta.. o kadar olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Aaa öyle deme Rahan, adamlar halka yardım ediyorlar. Önce yardıma muhtaç edeceksin, sonra yardım edeceksin. Soran olursa da önceki hükümetleri suçlayacaksın. İşte sana Adil Düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar