Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cinsel isteksizlik

aritra

Öne çıkan mesajlar

Allah aşkına bu yaşta çözüm önerisi olarak güç artırıcı sunmak da nedir :)
Ayrıca "yok fantezilerdir ilacı"'nı da saçma buldum üzgünüm.
Yaşı başı kaç. o kadar mı tecrübeli de bıkacak birşeylerden. Dönemsel bir problem olması olasılığına göre bekler. Olmadı doktora gider.

Şakaya gelecek şeyler değil. İnsanın tüm psikolojisini ve hayatını etkiler maazallah.
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık paticikte dönen konulara bak.
'cinsel isteksizlik'
yani nasıl yardım edilebilir ki bu konuda git doktora söle ne derdin varsa çare bulsun.
ben kalkıpta penis ucu iltihaplanması yaşadığımı yazıp çare aradığımı beyan ettim mi paticikte? yok. aslında o zamanlar paticiğe üye diildim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
yok artık paticikte dönen konulara bak.
'cinsel isteksizlik'
yani nasıl yardım edilebilir ki bu konuda git doktora söle ne derdin varsa çare bulsun.
ben kalkıpta penis ucu iltihaplanması yaşadığımı yazıp çare aradığımı beyan ettim mi paticikte? yok. aslında o zamanlar paticiğe üye diildim :D

sanal ortamda kendisini daha rahat açıklayabildiği için olabilir doktora karşı bu konuları konuşmaktan çekindiği için olabilir ? istediği şekilde istediği sorununu paylaşabilir
Sosyal ağlarda paylaş

aritra said:
uzun süredir farkındayım. inanılmaz bir isteksizlik ve soğuma var. nedenini anlayamıyorum.

sigara ile bağlantısı olduğunu sanmıyorum, alkol ile de. olsa bile ikisini de çok az düzeyde kullanıyorum. hormonel bir bozukluk olduğunu da düşünmüyorum (gözle görülen bir terslik yok).

görüş paylaşılmasını istiyorum. tavsiye beklemek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. böyle dönemleri yaşamış olanınız vardır mutlaka, ya da olsundur.

bu tür şeylere yakalananlar başka şeylerden tatmin olmaya bakıolar artık.Gidişatın hiç ii değişl aoeajeıaehna
Sosyal ağlarda paylaş

tarifi veriyorum ne isteksizlik nede birşey kalıcak.

Bir tane tabak alıyorsun örneğin:

İçine sırası ile bal koyuyorsun doldurucak kadar,sonra bir tavada fındık kavurup içine kokuyorsun,bir avuç ceviz atıyorsun, ve bir adet muzu kesip üzerine ekliyorsun. Afiet ile yiyorsun ve cinsel olarak tam gaz devam ediyorsun. Başarılar...

Malzemeler:

Dip Not:İsteğe bağlı olarak bu karışıma kaju,kuru üzüm ve antep fıstığıda ilave edilebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...