Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cinsel isteksizlik


aritra

Öne çıkan mesajlar

uzun süredir farkındayım. inanılmaz bir isteksizlik ve soğuma var. nedenini anlayamıyorum.

sigara ile bağlantısı olduğunu sanmıyorum, alkol ile de. olsa bile ikisini de çok az düzeyde kullanıyorum. hormonel bir bozukluk olduğunu da düşünmüyorum (gözle görülen bir terslik yok).

görüş paylaşılmasını istiyorum. tavsiye beklemek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. böyle dönemleri yaşamış olanınız vardır mutlaka, ya da olsundur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda çok sık yaptıysan eğer bir isteksizlik olmuş olabilir.Başka sebepleri de var tabi.Yorgunluk, stres veya psikolojik olarak bazı bozukluklarının olması.Hayatında yasadıgın hersey cinsellikte buyuk bir etken haline geliyor.Bi de spor yap.Ha ayrıca isteksizligin varsa yapma yaw şart mı normale donunce devam edersin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:
istemediğin halde ilişkiye girmekten olabilir bu.
veya istemeden değil de fazla ilişkiye girmekten.


bence de sebep bu olabilir. yada istediğin düzeyde ilişki yaşamamışsındır ne biliyim ilişkiye girdiğin kişiyle ten uyumun olmamıştır, içten içte iğrenmişsindir belki, bu da seni ilişkiden soğutmuştur olabilirmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şöyle bi durum olabilir:
hepimizin bildiği gibi kadınların cinsel ilişkiden haz alma durumu erkeklere oranla çok daha zor. böyle bir şey olduysa senin ilişkin/ilişkilerinde de bir süre sonra insan kendini zevk alamayacağına inandırıp karşısındakini tatmin etmeye veriyor. sonucunda da cinsel isteksizlik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...