Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Okadar suyu içen gece nasıl uyuycak ki?Yani zırt pırt tuvalete falan gitme olmasın. kendi adıma o kadar alkol almışsam, zaten gece mışıl mışıl uyurum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sakın ama sabah kalkınca ya da gece tuvalete kalkınca falan içmeyin suyu..rakı falan içtiyseniz gece mazallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 asprin plus c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 alka seltzer iyi hoş, bol bol su da iyi. ben kendi bulduğum bişey paylaşiim, bu kıyağımı da unutmayın: powerade. acayip toparlıyo o titrek hali, şaane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 CthuLhu said: sakın ama sabah kalkınca ya da gece tuvalete kalkınca falan içmeyin suyu..rakı falan içtiyseniz gece mazallah.. sabah kalkınca da su yerine soda derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Benim başımın ağrısınıda su geçiriyo. en iyi çözüm su harbi ilaçmış sodaymış yalan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bol bol su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Şarabın üstüne su içerseniz görürsünüz tersten ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Okadar suyu içen gece nasıl uyuycak ki?Yani zırt pırt tuvalete falan gitme olmasın. Alkol aldıkça insanın suya ihtiyacı oluyor. Tuvalete çıkmaya gerek kalmıyor açıkçası. Vücut hepsini emiyor. Ayrıca tıkama gibi birşey de yapmıyor. Bilmiyorum, bende yapmadı. Çoğu arkadaşım da tıkar, içmem diye hede hödö ettiler, onlar gece karabasanlardan kıvranıp, sabaha karşı baş ağrısından ölüşürlerken, ben mis gibi uyuyordum. Defalarca denenmiş, denetilmiştir, tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 su iciceksin, bak karacigerinden sorumlu olamayan penth arkadas bile demis emanin dedigi powerade de mantikli, hem su var, hem de vucudunda eksik kalan bir kac minerali daha sagliyor. ama sudan sasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 son birayı içmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yatmadan önce suyu dikeceksin kafaya. varsa soda da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Benim başım ağrımıyor alkol den sonra ne kadar ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 KireiMerodii said: Alkol aldıkça insanın suya ihtiyacı oluyor. Tuvalete çıkmaya gerek kalmıyor açıkçası. Vücut hepsini emiyor. Ayrıca tıkama gibi birşey de yapmıyor. Bilmiyorum, bende yapmadı. Çoğu arkadaşım da tıkar, içmem diye hede hödö ettiler, onlar gece karabasanlardan kıvranıp, sabaha karşı baş ağrısından ölüşürlerken, ben mis gibi uyuyordum. Defalarca denenmiş, denetilmiştir, tavsiyedir. doğru bu. alkol vücutta dehidratasyon yapar. aslında yapılması gereken her iki kadehte bir, bir bardak su içmek ama ben bilinçli içici değilim derseniz, sabah kalkınca bol bol su içmek de iyiye götürür sizi. powerade ise prosedürü hızlandırıyor, denedim, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 her alkol alışımda "bir daha almayacağım" diyorum. biraz dengesiz içiciyim bi türlü kontrol edemedim. "eğleniyoruz şurada yahu, doldur bi daha" demekten sonra gece mide bulantısı ve baş dönmesinden geberiyorum ve her seferindede "neden bu kadar içtim ki" diyip sonraki günlerde gene içiyorum. Bir daha ki sefere daha dikkatli olacağım yada sanırım gene kendimi kandırıyorum XD ama şu su olayını deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 geçen arkadaşın arkadaşlarıyla içiyoruz. baya içtik kızın biri orda bi bira daha ya lütfen diye yalvarmaya başladı. bi bira için ağlıyacak nerdeyse. o kadar içmişiz, iyiyim biraz da yani. kızın ağzına vuracaktım orda. orda anladım ki benden alkolik olmaz. bu da böyle bi anımdır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yatmadan önce 2-3 bardak hatta 4 bardak falan su içerseniz bir probleminiz kalmaz sabaha. ne baş ağrısı olur ne birşey. aşırı susuz kalmanızdan dolayı baş ağrıtıyor alkol. farketmişsinizdir sabah uyandığınızda yalnızca baş ağrısı değil ağzınızın gırtlağınızın ne kadar kuru olduğunu. su için bol bol yatmadan. içmezseniz sabaha geberirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sarhoşluğa daha fazla dayanmak istiyorsanız İçmeye başlamadan önce bir dilim ekmeğe bolca zeytinyağı dökün bolca ama (tadı idare etsin diye üstüne kekik fln koyabilirsiniz) . Onu yedinizmi bariz şekilde etkiliyor sarhoş olma süresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 daha mı geç sarhoş oluyorsun yani? ne gereği var abicim niye içiyoruz anlamadım ki o zaman heahe asıl hani gece su içmeden yattınız sabaha kafanız kopuyor diyelim, çok basit şekilde suya abanıp bir adet eritme asprini yarım bardak suda eriterekten onu da içtiğinizde yarım saati çerisinde hiç bişeyiniz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Direk zeytinyağı için mesela.Süt için yada alkolden önce.Ayran falan da yardımcı olabilir.Üstteki arkadaşa takviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 @Mumu olurda biriyle içersin taşşak geçmek istersin onunla işe yariyor B) yoksa başlıkla alakası yok yazdığımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bende de bas agrisi veya mide bulantisi olmuyor ama azim yüzüm kuruyo resmen sanki sivi kaybindan komaya girmisim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kalkar kalkmaz novalgin, sonra yatakta biraz uyuklamak, 15 dk sonra gayet normal zinde bir şekilde güne başlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Powerade çok mantıklı olabilir; alka seltzer en iyi çözümlerden biri kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar