Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkolden sonra sabah gelen baş ağrısına çözüm

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

c_a_p_t_a_i_n said:
Okadar suyu içen gece nasıl uyuycak ki?Yani zırt pırt tuvalete falan gitme olmasın.

Alkol aldıkça insanın suya ihtiyacı oluyor. Tuvalete çıkmaya gerek kalmıyor açıkçası. Vücut hepsini emiyor. Ayrıca tıkama gibi birşey de yapmıyor. Bilmiyorum, bende yapmadı. Çoğu arkadaşım da tıkar, içmem diye hede hödö ettiler, onlar gece karabasanlardan kıvranıp, sabaha karşı baş ağrısından ölüşürlerken, ben mis gibi uyuyordum. Defalarca denenmiş, denetilmiştir, tavsiyedir.
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:

Alkol aldıkça insanın suya ihtiyacı oluyor. Tuvalete çıkmaya gerek kalmıyor açıkçası. Vücut hepsini emiyor. Ayrıca tıkama gibi birşey de yapmıyor. Bilmiyorum, bende yapmadı. Çoğu arkadaşım da tıkar, içmem diye hede hödö ettiler, onlar gece karabasanlardan kıvranıp, sabaha karşı baş ağrısından ölüşürlerken, ben mis gibi uyuyordum. Defalarca denenmiş, denetilmiştir, tavsiyedir.

doğru bu.
alkol vücutta dehidratasyon yapar.
aslında yapılması gereken her iki kadehte bir, bir bardak su içmek ama ben bilinçli içici değilim derseniz, sabah kalkınca bol bol su içmek de iyiye götürür sizi.

powerade ise prosedürü hızlandırıyor, denedim, ordan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

her alkol alışımda "bir daha almayacağım" diyorum. biraz dengesiz içiciyim bi türlü kontrol edemedim. "eğleniyoruz şurada yahu, doldur bi daha" demekten sonra gece mide bulantısı ve baş dönmesinden geberiyorum ve her seferindede "neden bu kadar içtim ki" diyip sonraki günlerde gene içiyorum.
Bir daha ki sefere daha dikkatli olacağım yada sanırım gene kendimi kandırıyorum XD ama şu su olayını deneyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

geçen arkadaşın arkadaşlarıyla içiyoruz. baya içtik kızın biri orda bi bira daha ya lütfen diye yalvarmaya başladı. bi bira için ağlıyacak nerdeyse. o kadar içmişiz, iyiyim biraz da yani. kızın ağzına vuracaktım orda. orda anladım ki benden alkolik olmaz. bu da böyle bi anımdır yani
Sosyal ağlarda paylaş

yatmadan önce 2-3 bardak hatta 4 bardak falan su içerseniz bir probleminiz kalmaz sabaha. ne baş ağrısı olur ne birşey. aşırı susuz kalmanızdan dolayı baş ağrıtıyor alkol. farketmişsinizdir sabah uyandığınızda yalnızca baş ağrısı değil ağzınızın gırtlağınızın ne kadar kuru olduğunu. su için bol bol yatmadan. içmezseniz sabaha geberirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

daha mı geç sarhoş oluyorsun yani?

ne gereği var abicim niye içiyoruz anlamadım ki o zaman heahe

asıl hani gece su içmeden yattınız sabaha kafanız kopuyor diyelim, çok basit şekilde suya abanıp bir adet eritme asprini yarım bardak suda eriterekten onu da içtiğinizde yarım saati çerisinde hiç bişeyiniz kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...