kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 saçmalıklar ülkesinde yaşıyoruz ne yazık ki.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sırf Turkıye degıl dunyanın her yerınde bu boyle mısal ABD ye sız katanayı baya bır zor sokarsınız o yuzden ABD de yurtıcı uretım yapıp yollarlar Turkıyede alması zor dogru fakat o sıteyı okuyun bı adamalr bızım bu konuda tecrubemız var daha once bınlerce uluslararası order yolladık dıyor ve acık sekılde eger urun gumrukten cevrılırse hatta kapıda cevırırsen bıle paranı gerı ıade edıyorlar cok guvenlı bır sıte weaponmasters ben su anda para kasıyom 300$ yapıyım sakabeto (reverse blade) katana alıcam manyak bısey hem sokakta gezerken sorunda cıkmaz gercı ben 3 kılometre belımde kılıcla sahıl yolunda gupegunduz yurudum longswordla pırıl pırıl parlıyo bıde onca polıs gectı yanımdan bırı de hoop kardesım ne oluyo demedı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Black1ce, 29 Mart 2004 23:31 tarihinde demiş ki: peki vampire hunter D'de borgoff markus'un taramalı tüfek misali kullandıgı bileğe sabitlenmiş crossbow ne ola? hayal urunu ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Almak istediğin nedir bilmiyorum ama 24 dolarlık bir crossbow benim aklıma dekoratik amaçlı bir cihazı getiriyor. Eğer dekoratif bir şey arıyorsan zaten her yerde var. Eğer gerçekten crossbow almak istiyorsan Türkiye' de gerçek crossbow da satılıyor. Daha önce defalarca gördüm hatta bir ara alma girişimim bile oldu. Yanlız bildigim kadarıyla artık ruhsat gerekiyor. Bence o da gerekmeli zaten. Çoğu tabanca ve tüfekten daha güçlü aletlerdi benim gördüklerim. Sessiz olmaları da eklendiğinde ruhsatsız, balistik incelemesi olmayan güçlü bir silah çok tehlikel sonuçlar doğurabilir. Kılıç olayına gelince onu da bıçakla bir tutmayın gümrükte problem yaşamanız muhtemeldir. İlla da kılıç istiyorum diyorsanız bence FedEx ile konuşun. Bir çözümü varsa onlar kesin biliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hmm bende duydum trde olmasını ama benimki ucuz çünkü küçük bişi o 130 dolarada var orada[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bi gün böyle çılgınlık yaparken çükünden vurucan kendini sonra bünye münye kalmıcak yazık olucak genç yaşında ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 topic açıp, haber sitelerinden link veriz artık. Yayla penisini vurdu diye:) [Bu mesaj Gallant tarafından 30 Mart 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bu konuda var mı herhangi bi deneyimi olan? ateşli silahlar değil de yay veya kundaklı yay konusunda durum nedir? chemical'ın mesajında üfleme borusu da geçmiş, o da mı yasak? bi de bone'a üzüldüm katana konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 yaylı silahlar da ateşli silahlarla aynı kategoride almak için belli izinler isteniyor emniyetten.ruhsat falan alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 üflemeliler? bi de yaylıların tamamı öyle değil heralde, bir şekilde sınıflandırılıyor olmaları lazım. ortalıkta satılan basitçeleri de var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bıçakçı olan arkadaşımız vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Arbaletlerin tamamı ve composite bow'lar yasak sanırım. Düz yaya kimse bir şey demiyor, yoksa okçuluk kulüpleri falan gg olurdu sdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--RoyDwsrC--/c_fill,fl_progressive,g_north,h_358,q_80,w_636/g0njav2dmhaaiye5a1fw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar