Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 okadar arattım niye başlığı açılmamış anlayamadım =/ daha dün izlemek nasip oldu, mükemmel ötesi bi filmdi! filmin konusu bütün bu medeniyetten uzaklaşmak isteyen gencimizin yaşadıkları gibi bişey(filmin konusunu anlatma özürlüyümdür). ama film cidden harika. özellikle gencin yaptığı alıntılar hayat değiştirici boyutlarda, o şairlerin kitaplarını tek tek bulup okucam filmi tekrar izleyip şair adlarını not alıp, o derece yani. kesinlikle tavsiye ediyorum acilen izleyin imdb http://blog.afi.com/main/wp-content/uploads/2007/12/into_the_wild_movie_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nası yaa vardı bu başlık sanırsam neyse yoksada gerçekten manyak bi filmdir 90 la 92 arasında adam istediğini yapmış istediği gibi yaşamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 film çook ağır. cidden çok ağır, ha sonuna kadar izledim. aslında duygu yüklü güzel bir filmdi, mesajlar falanda gayet güzeldi. sonunda hakkatten bi kötü olunuyor ama akıcılık pek yok. bu konuyu daha akıcı hale getirmeninde bir yolu yok gerçi.. yağmurlu bir pazar günü izlenmeli. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 evet guzel filmdi, ağır olduguna katiliyorum. guzelde oynamiş cocuk. filmin havasini veriyodu. yagmurlu bi pazar gunu izlersen depresyona girebilirsin gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Adamın yer yer abartılı oyunculuğu rahatsız etse de iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 gerçek adamla oyuncu ne kadar benzerdi yanlız haa ben en çok o gerçek adamın resmini gösterdiklerinde şok oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Christopher McCandless üniversiteden mezun olduktan hemen sonra iş, aile ve sorumluluk gibi ağırlıkları geride bırakıyor. Bütün parasını yakıyor ve Alaska’da doğa ile birebir yaşamak için yola koyuluyor. McCandless, uzun yolculuğu boyunca bin bir tür macera ve bin bir tür insan ile karşılaşıyor. Grand Canyon’da river rafting yapıyor, doğayı kendine ev ediniyor, orta yaşlı bir hippi çift ve özellikle yaşlı yanlız bir adamla unutulmaz birer ilişki kuruyor. McCandless, iki yıllık yolculuğu boyunca bir kez bile ebeveynleri ve en önemlisi her şeyden çok sevdiğine inandığımız kız kardeşi ile haberleşmiyor. copy paste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 harika otesi bir film :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Llama said: gerçek adamla oyuncu ne kadar benzerdi yanlız haa ben en çok o gerçek adamın resmini gösterdiklerinde şok oldum aynen,2 kere izledim,ilk izlediğimde gerçek hikayeden alıntı olduğunu bilmiyodum,en sonunda onu görüp şunun anısına yapıldı diyince tüylerim diken diken olmuştu. çok çok ii bir filmdr gerçekten Bakınız =) edit:O değil de izlediklerim de kafama takılmıştı hep,adam en son birşeyler paylaşılınca çoğalır vs diyip dönmeye karar veriyor,nehri geçemeyip geri dönüyor,snra kıtlık çekiyor ve o arada zehirleniyor kurtuluyor,açlıktan ölüyor peki,ancak ölürken o gülmesi de çok etkilemişti beni,ancak gökyüzüne bakıyor en son ve orda pişmanlık mı hissedip hiç yapmasamıydım diyor,yoksa bu gerçeği bulmanın verdiği hazdan dolayı bi tepki mi onu çözememiştim.Tabi 2snin arası da olblr,hem istediği herşeyi yaptı ,gerçeği buldu ,pişman oldu fakat o en sondaki gülüş ,herşeye rağmen güzeldi gerçeği buldum oley gülüşüde olablr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Çok güzel bir filmdi hakikatten. Yalnız o yediği otlardan örnek toplandığında zehirli olmayan tipte olduğu anlaşılmış galiba. Başka bir şeyden öldü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok ztn onu atlatıyor,hatta günlüğüne yazıyor başardım diye.bn spoilera yanlış yazmışım doru doru snra yemek bulamayip açlıktan ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Seperate ''bakiniz'' yerine ''spoiler'' yazsaymişsin daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bakınıza cevap spoiler hayır atlatmıyo o zehirden kurtulmuyo. o zehrin etkilerinden biri sindirimin durması, akabinde açlıktan ölüm. bu yani ölmesinin sebebi. zehirden kurtulmuş olsa gider bulur yine yicek bişeyler yaşardı. sonunda gülümsemesinin sebebi de mutluluğunu paylaştığında aşka dönüşür, ozaman tanrının nuru yüzünü aydınlatır gibisinden konuşmuştu ya ron, bu da günlüğüne yazdıktan ve annesiyle kucaklaştığını düşündükten sonra bulutlar çekilip yüzüne ışık inince gülümsemişti yanlış anlamadıysam. yada acıdan kurtuluyorum diyerekte gülümsemiş olabilir. queen sende spo içine al istersen fazla geç olmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Duygusal, guzel cekilmis bir filmdi. Ama karakter bence aptal yani. Ben acimadim adama, "aha basina bu gelir bak!" dedim yani. Adam yok sehirden, yuklerden, standart insanlardan, paranin yonettigi dunyadan kacicam diyor, karsisina son derece ozgur yasayan insanlar, onu seven insanlar cikiyor ama adam dinlemiyor bile. Illa gidecek. Yani haketmis salako diyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 akıcılık yok ama güzeldi.geröek bi hikayeden uyarlama olması da etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 böyle itamları kaldıramıyorum bu adam için hak etmiş salak yada salak adam yaa falan demek.. abi kaçınız böyle bişeye yeletenir kiminiz bu kadar rahat yaşar abi adamı taktir edin taktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 CuteButPsycho said: Seperate ''bakiniz'' yerine ''spoiler'' yazsaymişsin daha iyi olurmuş. o ztn spoiler,spoiler a isim verdim bn sorun nedir? =)hem böylece bakış açımı belirtmş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kesinlikle tavsiye ederim bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Llama said: böyle itamları kaldıramıyorum bu adam için hak etmiş salak yada salak adam yaa falan demek.. abi kaçınız böyle bişeye yeletenir kiminiz bu kadar rahat yaşar abi adamı taktir edin taktir spo Hocam nesini taktir edicem adam ölüyor. Gidip öleyim ben o zaman dur. Git hippy'lerle yasa, git sonda ki adamla yasa, ozgurlugunu kazanmisin yeteri kadar, ne diye alaskaya gidiyorsun. Adam direk tiritmis yani. Zaten sondaki mesaji anlamadiniz mi "buraya ne sikime geldim, paylasmakla kazanilir mutluluk" diyip zibariyor moron. E ne diye izledim ben bu filmi. Onca ugras bosunaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 2 ay oldu seyredeli. hala etkisinden çıkamadığım filmdir. gerçek hikaye olmasına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 harika. cok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 cidden etkisinden uzun süre çıkılamayan bi film, hele soundtrack bitiriyo. kaç ay oldu izleyeli ama hala playlistte duruyo eddie vedder şarkıları =) sıpa tartışmaya gelelim: karakterimiz alaskada yapayalnız kalmamış olsaydı şu basit gerçeği farkedemeyecekti: mutluluğun paylaşılması gerçek mutluluktur. ama işte farkettikten sonra geri dönemiyo, artık çok geç çünkü, çok kopmuş dünyadan, insanlardan, artık başka biri haline gelmiş. film de "geç olmadan, insanlıktan bu kadar kopmadan anlayıverin şu olayı" demek istiyo bence, ve o yüzden de başarılı. yani karakterin her yaptığı imbadır, doğrudur gibi bi söylemi yok filmin, zaten gerçek bi hikayeden alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 happiness is only real when shared : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hehe aynen öyle. onu göstermek zaten amaçları, adam zekidir akıllıdır değil aslında olay. mutluluk nasıl olur, olması gerekirmiş onu gördük.süper filmdir 1 ay önce fln izledim hakkaten etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 _Mikael_ said: happiness is only real when shared : ) geçen gün izledim.harika bi filmdi. ztn filmin özeti yukarda cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar