_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 o bhsi geçen adamların hiçbiri şu an zaten benle yarışamaz bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 *der ve wc ye kosar* sdfsdfds ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sultan da ishalden mi öldü nedir? neyse konu değişmesin. bu ikisi alayına osuruyor. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hey allam abicim ben nie osurayım? hayır illa ki osuruyorum da, kerimle aramızda bi fark var, ben kendi içimde (evet içimde) osuruyorum mütevazı bi şekilde. kerim öyle değil ki gelmiş soruyo, iyi osuruyon mu, yok kokuyo mu falan. hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 HEPİMİZ OSURMUYO MUYUZ? REKLAM ETMEYE GEREK YOK BEN DE DÜN 3 KERE BUGUN 2 KERE OSURDUM MARİFET ETTİM ALKISLAYIN SONRA DAGILIN SAHİBİ GELMEDEN SDFDSF edit : typo edit2 : typonun typosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 pauahahah lan. ahauahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 mulgear6 said: HEPİMİZ OSURMUYO MUYUZ? REKLAM ETMEYE GEREK YOK BEN DE DÜN 3 KERE BUGUN 2 KERE OSURDUM MARİFET ETTİM ALKILSAYIN SONRA DAGILIN SAHİBİ GELMEDEN SDFDSF olum sen sayıyorsan daha ağır vakasın ama. sayaç taktıralım yorulma lan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fena fena.lavaboya gitmem lazım.motoru bozmuşum.:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 O ŞEYDİ O ŞEY ÖRNEKLENDİRME/ABARTMA ANLAMINA GELEN EDEBİYAT TERİMİMSİ ŞEY :/ NE HALTSA ARTIK O DİİL DE KEPSİ KAPATMAYA USENDİM SHİFTLE YAZIYORUM KÜÇÜK BİŞEY yazıcagım ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 olum kıçınız da shiftle kapanıosa negzel. osurmayın olum alenen, nolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 içimden gelen sıcacık bir hediye vermek istedim sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 @laraken len ben osurmadım yani osurmusumdur mutlaka da sayaç yok dfgdfg da yani osurmak sıçmak işemek dogal bi ihtiyaçtır her insan yapar (nefes alsın yeter sdfgfg ) komik/enteresan/garip olan ne? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 albüm diğer topicte be clymore olmadı buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Laraken said: albüm diğer topicte be clymore olmadı buraya.OJAHHAAHHAHAAHHAHA değil tabii ama hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Laraken said: albüm diğer topicte be clymore olmadı buraya. EFSANE!!!!birbirbirbir!!!!!ELEVEN!!!!!!onbir!!!bir!!!!!!!!!!!!!!11!1111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Abi ne iğrenç ya.Koymayın böyle yapmayın lütfen.Doğallık diye batırmayalım herşeyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 clymor naptın abi sen ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bozuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahah, adam backspace çekip albüme giremeden posayı bırakmış bu topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yaa boşverin de.hani bir beddua vardır ya ''götü kapansın'' die.bence en kötü bedduadır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sultan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 beddua ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar