Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka gibi

Stblack

Öne çıkan mesajlar

dövülmüyor o durumda insan.
lol tipe gel allah belanı mal lan bu falan diyip sonra kendine kızıyor insan hay kafama ben bunla mı takıldım bunu mu yanımda gezdirdim lan diye.yaşadım biliyorum.

para olayı da leşmiş cidden.ben olsam hayatta hesabına yatırmaz gelip elden alıyorsan al derdim.verirken de al bu 30lira ilk gece,şu 20lik burger king,şu 50lik o doğum günü sonrası vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 sene cıktım bi kızla aynıları benim başıma geldi..
kız kuzenim dedigi eleman 1.5 sene sonunda beni aldattıgı cocuk cıktı falan fıstık... neler gelmediki başıma gecmiş olsun anlıyorum seni =) kerizlik diyenlere aldırma dostum iyi yapmısın hatta 5 10 ytl daha havale çek yaz vizite vs yatak ücreti diye biraz otursun icine..
Sosyal ağlarda paylaş

abi hepsi icin cok sagolun fakat simdi soyle birsey var.Zaten iliski icinde baskın karakter bendim surekli dusuncelerini kabul ettirmeye calısıp, olaylara tepkisiz kalmayan bendim.Fakat bir sure sonra cok yoruldum ve sessiz kalmaya basladım.Olacagına varsın artık urasamam tarzı yaklastım.Yani su an ne onun yuzunu ne de o arkadasının yuzunu gormek istemedigimden dolayı bankaya yatırdım o parayı.Görseydim zaten ya o arkadasını ya da kızı döverdim hani su an o derece sinirliyim(daha dorusu o sırada o derece sinirliydim).Pazartesi sınavım var daha fazla urasmak istemedim o k.. yuzunden gitsin ne bok yiyosa yesin.

Ha bi de benim yeni bi sefkili adayı var artık yahu ne urascam eheheh ona konsantre oldum.Ayrıldıgımıza degilde onu tanıyamamıs olmama yanarım.Bir de su an soyleyecegim hicbir sozu, vuracagım hicbir tokatı haketmiyor o kadar aşağılık bir varlık benim gözümde...

Ben bu olayları kapatmıstım onunla.Kendi icimde de yaklasık 1 ay once bitirmistim.Su an onsuz cok mutlu oldugumu falan biliyor bunun icin galiba acı cektirmek icin yapıyor bilmiorm ne dusunecegimi bilmiyorum...

Zaten iliskinin ustunden 2 ay gecti 2 ay sora istedi bu parayı benden, biraz ii dusununce bu iste bi pismanlık bi konusabilme istegi sezdim ya neyse...Ha bi de ozel numaralar cabası:)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesaj en doğru tavsiye, sonrası hep birbirinizi gaza getirme olmuş.
fede said:
doğrusunu yapmışsın. ver parayı sie go çek. düşünmemeye çalış

yeri gelmişken genel kural olarak, çirkefe yaklaşmayın, üstünüze sıçrar.

@stblack: 5 sayfaya rağmen gaza gelmeyerek benden rep aldın.
içini daha da rahatlatmak için durumu özel ders gibi düşün: 150 liraya kızın ne malolduğunu öğrenmişsin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

@stblack: 5 sayfaya rağmen gaza gelmeyerek benden rep aldın.
içini daha da rahatlatmak için durumu özel ders gibi düşün: 150 liraya kızın ne malolduğunu öğrenmişsin işte.

Efenim öncelikle verdiğiniz +rep için tesekkurler:)

Bir de evet 150 YTL ile kurtulduguma seviniorm acıkcası.Ama insan oglu bu kadar da cig sut emmis olmamalı.Hic mi insanlıktan nasibini alamamıs ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:
Çok içinde kalacaksa kıza mesaj çekerek "150 ytl aşkının bedeli olsun, bir daha karşıma çıkmayın" tarzı birşeyler yazabilirsin gibime geliyor. Ben öyle yapardım herhalde.

Sadece şey dedim.Bir daha benim karşıma böyle çocukça şeyler için çıkmayın, hatta karşıma hiç çıkmayın...
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Benim anlamadığım böyle biri ile 3 yıl nasıl beraber olmuşsun, bir laf vardır "tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" bula bula böyle birini mi buldun heh. Koskoca 3 yıl be.

insanlar 20 yıl evli kaldıktan sonra ben bu insanı tanıyamamısım diyip bosanıyor..bende tanıyamamısım demekki..ha bi de insanlar degisir kesinlikle boyle bir insan degildi,sadece ben deil yakınındaki butun insanlar bunu soyluyor yapacak bisi yok o degisti ve kendine boyle bir yol secti nasılsa benimle bir daha alakası olmayacagı icinde sectigi yolun dogrulugu yanlıslıgı beni baglamaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...