Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 adam hastayım mı demiş ben görmedim bir de tıp diploman nerede onu da hiç görmedim
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 daha doğrusu ADD veya OCD etc hastalık diil disorder. onun türkçesi ne bilmiorum.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xaenin said: GEd said: şaka mı bu ilaç olayı, bunu kullanan yok herhalde aranızda? 7 yıldır kullanıyorum, 3 yıl önce concerta'ya geçtim de arada yine ritalin kullanıyorum az çalışıcaksam. Niye bir sorun mu var? eğer hastaysan bir sorunum yok , ki hastayım diye belirtmişsin, yani doktor onaylı kullanıyorsan , ama onun dışında keyfi kullanılıyorsa bence sorun vardır , bence sorun olmasını herhalde zaten keyfi kullanan insan takmayacağına göre sorun yoktur , bu önermeden de genel olarak bir sorun olmadığı kanısına varabiliriz tabiki.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xaenin said: [kes]Kendimden bahsediyorum[/kes] lan ayı her bu tip topice girip ritalin resmi koyuosun biraz az bahset kendinden de millet bişi sanmasın.
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sly-One said: bir de tıp diploman nerede onu da hiç görmedim yok doğru bi açıdan yaklaşıo olaya. ben kefilim. asdfasdf
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 GEd said: Xaenin said: GEd said: şaka mı bu ilaç olayı, bunu kullanan yok herhalde aranızda? 7 yıldır kullanıyorum, 3 yıl önce concerta'ya geçtim de arada yine ritalin kullanıyorum az çalışıcaksam. Niye bir sorun mu var? eğer hastaysan bir sorunum yok , ki hastayım diye belirtmişsin, yani doktor onaylı kullanıyorsan , ama onun dışında keyfi kullanılıyorsa bence sorun vardır , bence sorun olmasını herhalde zaten keyfi kullanan insan takmayacağına göre sorun yoktur , bu önermeden de genel olarak bir sorun olmadığı kanısına varabiliriz tabiki. Yok zaten kırmızı reçeteli ilaç, doktor kontrolü dışında kullanman zor. Bi şekilde abuk subuk yollarla edinen varmış da, kendi bileceği iş yani. Can acuru, defol git ahaha, dalgasına koyuyorum ben resmi de sonra böyle insanlar soruna da cevaplıyorum. Seni eğitim bölümlerinde hakkaten sevmiyorum, sevgilimin hatrı olmasa ağzına vurucam.
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sly-One said: Xaenin said: [kes]Kendimden bahsediyorum[/kes] lan ayı her bu tip topice girip ritalin resmi koyuosun biraz az bahset kendinden de millet bişi sanmasın. ritalinden komisyonu almaca hakkında bi bilgim yok. :P
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bir de ADHD'ye hastalık demek hoşuma gitmiyor. Düzensizlik zaten, ama mesela bazı konularda üstünlük sağlıyor, 3 boyutlu nesneler vesaire hiperaktif insanlar tarafından çok daha rahat şekilde algılanabiliyormuş.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hıı ben de niye bu kadar görsel yeteneğim çok iyi diyordum, meğersem künyedenmiş. bari vcd okusaydın o zaman artist, hem eğitimden defol kötü örnek.
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 3 boyutlu nesne konusunda doğru olması lazım.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kıyaslamasını nasıl yapıyorlar acaba?Üç boyutu kim daha iyi tanımlarsa diye mi?Hakikaten nasıl acaba?
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 2. boyuttan sonrası beni hep aştı bugüne kadar,ne zaman olaya 3.boyut girse sorun yaşadım :(
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya onun şöyle olması lazım. 3 boyutlu düşünme gibi. yani herhangi bi cismin herhangi bi açıdan nası göründüünü anında düşünebilmek gibi bi şey heralde. bazı adamlar vardır ya karışık matematik işlemini akıldan iki saniyede yaparlar. onun gibi olması lazım.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ben o 3 boyut işinde iyiyim. Bi de çok pis dört işlem yaparım çok hızlı. bölme çarpma falan. baya iyiyim. geçme/kalma hesapları için geliniz..
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: GEd said: şaka mı bu ilaç olayı, bunu kullanan yok herhalde aranızda? ritalinden bahsediosan uzun süre kullandım. dersleri geçmeme akademik açıdan toparlanmama yardımcı oldu ama hayat gidişatı açısından götürüsü getirisinden fazla mı oldu bilmiorum. o konuda mortis cevap versin. orta okudla bütün kızlar xelee ye yaziodu, adam ritaline başladı moronlaştı durgunlaştı kilo da aldı . ve seneler geçti üni bitecek hala atlamadı bu olayı =) böle bi adam oldu.
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 elaidi said: Ben o 3 boyut işinde iyiyim. Bi de çok pis dört işlem yaparım çok hızlı. bölme çarpma falan. baya iyiyim. geçme/kalma hesapları için geliniz.. excel gibidir maaşallah.
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Çalışamıyorsan mekan değiş, evin içinde değil dışında.. Git bir kafeye al eşyalarını orda çalış.. Çalışmak istemiyorsan çalışılmaz çalışsanda çok az şey öğrenirsin en iyisi mekan değiş.. (tu)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sly-One said: ben 3 boyutlu çarpıyorum ben 4 boyutlu çarpıyorum
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bana n boyutlu çarpmak yakışırdı ama, çarpım tablosunu bile ezbere bilmem ben hala :)
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Arthur_HellsFire said: bana n boyutlu çarpmak yakışırdı ama, çarpım tablosunu bile ezbere bilmem ben hala :) yuh
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 skeptikim ondan ezberleyemiyorum :D
Öne çıkan mesajlar